dobra, wzielo mnie na odpisanie wszystkim po kolei. Bo przeczytalem temat jeszcze raz i wszystkie wypowiedzi i az sie we mnie zagotowało normalnie. Nabijacie się ze mnie ruwno. Więc odpowiem po kolei.
Głupi temat i głupie odpowiedzi.
według mnie temat nie jest taki głupi. wyznacza cieńkoł granice która dzieli nie zdecydowanego napastnika od agresywnej ofiary, tzn. one się zamieniają później miejscami.
ich versteche und ich bin sorry
prosił bym cię dar żebyś pisał tutaj po polskiemu bo nie wszyscy są tak oczytani i władaja angielskim (czy tam niemieckim) jak ty
śledzik coś czuję,że do tej osiemnastki w profilu to Ci jeszcze sporo brakuje...
mam osiemnastkę i nie bede tego ukrywał
''Palenie szkodzi zdrowiu''.
z tym akurat sie zgodze
do wszystkich: od chuhania w twarz jeszcze nikt nie umarł. Co innego puscic komuś dymka a co innego potraktować go z liścia jak szmatę :?
spójżcie, czym nasz osiemnastoletni kolega się interesuje: bijatyki, zadymy, czy coś tam
a ty partyzant to sory, ale troche jesteś za brzydki żeby wypowiadać się w moim temacie na temat doła
Jak chcesz o tym pogadać to znajdz sobie terapeute.
po to jest forum zeby sobie gadać. A na ciebie jako kumpla na pewno nie bedę liczył, czarny.
I wcale nie stchurzyłem jak to niekturzy tu piszą tylko spanikowałem, a to dwie zupełnie inne rzeczy.
Śledzik, nie chcę ciebie w żaden sposób obrażać, ale wyglądasz mi na niezrównoważonego. Piszesz, że po takiej strasznej zniewadze, jaka ciebie spotkała, sprowokowałeś bójkę, po czym zwiałeś w krzaki. Teraz tez prowokujesz na tym forum i choć wszyscy ciebie obrażają, to nie uciekasz. Dlaczego?
nikogo nie mam zamiaru prowokować tylko poważnie mam zamiar dyskutować. To inni się ze mnie naśmiewają :? i chyba nikt temu nie zapżeczy. Fajnie być cfaniakiem na odległość przez internet, a ty ty tygrys stchurzył byś pewnie w tak trudnej sytuacji tak samo jak ja :?
pytałeś również co trenuje. Otuż trenowałem swego czas trochę zapasów i kilka miesięcy karate. ogólnie staram się prowadzić sportowy tryb życia.
Nikt nie jest omnibusem i omegą
kupa roku, a nie miesiaca
kurde, noite, wyluzuj. mogłem się pomylić, nie? chodziło mi oczywiscie o alfa i omegę.
i chciałem jasno wszystkim zaznaczyć, że nie zapraszałem nikogo do seksu. Na zaczepki te wstylu popo to wogule nawet nie bedę odpowiadał bo to poniżej mojego poziomu tak samo zresztą jak jego avatar. Kto to widział żeby firmować się gołą dupą? :?
Nie chcę żadnych dymów i jestem pokojowo ustawiony ale ludzie, trochę tolerancji bo inaczej będziemy tylko szczekać na siebie :?
pozdro, mimo wszystko