Mam czerwony do dziś. Ale to jeszcze nic. Gość po tym jak mi przywalił poderwał się na równe nogi a ja znim bo nie wiedziałem o co chodzi z początku i zaczął krzyczeć żebym spie#%*@ bo mnie za#*#%, na cały głos i widać było że jest na maxa podkurwiony. A było trochę ludzi też, rodzinka jakaś na spacerze z dzieckiem itp. No więc spanikowałem. Gość zaczoł się do mnie zblizac a ja zaczalem uciekac i uciekłem w krzaki a puźniej przez płot w parku. Bo to było w parku i park otacza taki płot z kraty, a niektore są te kraty powyginane bo czasem chodzi się po piwko do sklepu na skruty. Jak tak uciekłem to gość w okularach mnie już nie ścigał. Ale zrobiło mi się na maksa głupio.
   Mam czerwony do dziś. Ale to jeszcze nic. Gość po tym jak mi przywalił poderwał się na równe nogi a ja znim bo nie wiedziałem o co chodzi z początku i zaczął krzyczeć żebym spie#%*@ bo mnie za#*#%, na cały głos i widać było że jest na maxa podkurwiony. A było trochę ludzi też, rodzinka jakaś na spacerze z dzieckiem itp. No więc spanikowałem. Gość zaczoł się do mnie zblizac a ja zaczalem uciekac i uciekłem w krzaki a puźniej przez płot w parku. Bo to było w parku i park otacza taki płot z kraty, a niektore są te kraty powyginane bo czasem chodzi się po piwko do sklepu na skruty. Jak tak uciekłem to gość w okularach mnie już nie ścigał. Ale zrobiło mi się na maksa głupio.  I jeszcze ten czerwony policzek. Czuje sie po tym jak szmata. Moze gdybym nie spanikował...:?
 I jeszcze ten czerwony policzek. Czuje sie po tym jak szmata. Moze gdybym nie spanikował...:? pozdro

Temat jest zamknięty
 Temat jest zamknięty

Nawet wiedząc, że to tylko ćwiczenie wszystko sie we mnie gotowało - wkoncu jakby na to nie patrzec to zniewaga, bo nikt nas nie bedzie po mordzie lał z liścia a wiadomo, że nikt tego nie lubi.
  Nawet wiedząc, że to tylko ćwiczenie wszystko sie we mnie gotowało - wkoncu jakby na to nie patrzec to zniewaga, bo nikt nas nie bedzie po mordzie lał z liścia a wiadomo, że nikt tego nie lubi. 

FaceBook
 FaceBook