Ja swoje przedstawiam jasno - większość z was traktuje śledzika z góry, nie reprezentując jednocześnie jakiejś uprawniającej do takiego postępowania wyższości.
Jak rozumiem siebie też zaliczyłbyś do tej ''większości''? 8)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ja swoje przedstawiam jasno - większość z was traktuje śledzika z góry, nie reprezentując jednocześnie jakiejś uprawniającej do takiego postępowania wyższości.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Congratulations and thx for playing :)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. Skąd się bierze moja tolerancja dla idioty? Dokładnie z tej samej przyczyny, dla której trudno o tolerancję dla wyrzynających się nawzajem Tutsi i Hutu - jedni są warci tyle co drudzy - oczywiście uogólniając. Nie wiadomo tylko na jakiej podstawie zarówno ci pierwsi jak i drudzy twierdzą inaczej? (i vice versa).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Regent,mogłbys mi powiedziec w jakim wieku jestes?Bo bez urazy,ale styl Twoich wypowiedzi kojarzy mi sie osobiscie z jakims 16 latkiem,ktory na siłe stara sie wychodzic na "inteligenta" w oczach reszty forumowiczow...Kochani, czy naprawdę tak kiepsko u was ze zrozumieniem tekstu pisanego? Przecież tutaj wszystko jest napisane w sposób tak oczywisty i nie wymagający komentarza, że aż wstyd mi za jakiekolwiek niedomówienia, które mogły w związku z tym zaistnieć.
Jeszcze jakieś wątpliwości? Dla was też mam, koledzy, wiele tolerancji. Zwracam jednocześnie uwagę na to, że kiedy nie ma się zbyt wiele do powiedzenia to po prostu się milczy, bo tak jak śledzik narażają się na śmiesznośc ci, którzy garną się wprost do wyskakiwania z szeregu, w celu ośmieszenia wyżej wymienionego .
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu