Duł po ucieczce :(
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przyklady...
floorek napisal:
Jeżeli Śledzik jest prowokacją to jest tą samą osobą co REGENT.
Śledzik, mam prośbę. Zarejestruj się na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wszyscy już o Tobie wiedzą i chcą Cię poznać. PLISS
sledzik na to:
to znaczy że co? bo nie łapie Confused
i jeszcze ze strony 11 bodajze dluga ki barwna wypowiedz regenta a na to sledzik ze on nie kuma prawie nic z tego co regent napisal i ze dzekuje ze jest po jego stronie...
napisal tak mimo to ze regent zanzaczyl ze nie jest po jego stronie :F
zonk sledzik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale jak tak czytam i czytam to coraz bardziej jestem przekonany, że to jednak prowokacja. I tak też obstawiam.
Co do Twojej wypowiedzi Regent - wg. mnie Czarny_Tygrys miał rację i nie widziałem jakiejś nieziemskiej podniety w jego wypowidziach. Przedstawił tylko argumenty, które zdradzają, że Śledzik to prowokacja.
To, że ktoś się wypowie z uśmiechem lub żartem (co Ty odbierasz jako podniecenie w tym wypadku) to norma na tym forum więc nie bądź tak śmiertelnie poważny i nie zgrywaj omnibusa bo to nie ten adres.
Pzdrw
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
skubany 8)
Napisano Ponad rok temu
innego potraktować go z liścia jak szmatę
No właśnie sam sobie odpowiedziałeś jesteś szmatą.
Napisano Ponad rok temu
Wyśmiali go również ci, którzy różnią się od niego niczym lub prawie niczym (na lepsze lub gorsze). Urlich, ja również nie chcę Cię obrażać, ale obawiam się, że nie zrozumiałeś zbyt wiele z mojego pierwszego postu na tym forum. Dlatego też pozwolę sobie skierować Cię przeczytania go raz jeszcze, wskazówki znajdziesz w moim poprzednim poście.
Chcialeś cytat-masz cytat.Tym sposobem delikatnie sugerujesz mi(Ty oczywiście się wyprzesz i tak zatoczymy błędne koło),że nie umiem czytac ze zrozumieniem i traktujesz mnie jak lekko niedorozwinięte dziecko.
Niepotrzebnie wdajemy się w zaostrzające się dyskusje,ponieważ cały topic kręci się wokół głupoty śledzika.Ja na razie odpocznę od tego tematu,bo idę na trening :wink:
Regent,darujmy sobie dalszą polemike,bo to nie ma sensu.Jeśli chcesz ze mną jeszcze podyskutować to zróbmy to na privie.
OSS wszystkim
Ps.Regent,w swoim poście zrobiłeś błąd w moim nicku :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS. Naucz się korzystać z PW .
Nie pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych