27 postow dziennie...jakoł statystyke?!
glownie o niczym
taką
Napisano Ponad rok temu
27 postow dziennie...jakoł statystyke?!
Napisano Ponad rok temu
Bo bez urazy,ale styl Twoich wypowiedzi kojarzy mi sie osobiscie z jakims 16 latkiem,ktory na siłe stara sie wychodzic na "inteligenta"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moje 'zarzuty'??Najwyrazniej Twoj problem polega na niemoznosci zrozumienia jaki stosunek maja uzytkownicy budo do setnego juz z kolei postu z gatunku "rzucalem sie,dostalem w twarz,ucieklem,pocieszajacie mnie"...:roll:ehh, obiecałem sobie, że nie będę się wdawał w bezpłciowe dyskusje z pojedyńczymi osobnikami, którzy zdecydowanie na to nie zasługują, ale dla Ciebie, mesjasz, uczynię jeszcze ten jeden wyjątek.
Oczywiście, że mógłbym wyobrazić sobie coś wesołego, najpewniej niewiele mającego wspólnego z rzeczywistością, po czym 16, 17 czy nawet 21 latkowie mogliby poczuć błogie uczucie satysfakcji, co z kolei dałoby punkt wyjścia dla kolejnej eksplozji negatywnych emocji, ale też i zapewnień, że jednak "nie jesteśmy tacy na jakich tutaj wyglądamy i jakich siebie tutaj reprezentujemy". Takie złośliwości zostawię jednak tym razem dla siebie - wystarczy spojrzeć na Twoje zarzuty, sposób ich formułowania, nie wspominając nawet o dość mętnym spojrzeniu ze zdjęcia obecnego przy każdej Twojej wypowiedzi.
.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja uwazam ze to nie jest prowakacja...śledzik byl juz podejrzewany o bycie rzoziem,ale vince twierdzi ze pisza z dwoch roznych ip...moze w tym wypadku ktorys z modow tez sie upewniTAK, juz wczesniej to pisalem. Regent i śledź to ta sama osoba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hehe, no i nawet data dołączenia by się zgadzała :twisted: (różnica dwóch dni)
Kurde... To już prowokacja na maxa
Regent_Chóru i śledzik to ta sama osoba ludzie!
to by wszystko tlumaczylo
TAK, juz wczesniej to pisalem. Regent i śledź to ta sama osoba
Napisano Ponad rok temu
noite ma racje...wcale nie udajoł,bijom sie z pełnom siłom.Prafcifi gladiatoży 21 wieku...
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu