Skocz do zawartości

Zdjęcie

Duł po ucieczce :(

• Zamknięty Temat jest zamknięty
273 odpowiedzi w tym temacie

budo_mesjasz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1074 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Ninjitsu

Napisano Ponad rok temu

Re: Duł po ucieczce :(

jakoł statystyke?!

27 postow dziennie...
glownie o niczym
taką
  • 0

budo_regent_chóru
  • Użytkownik
  • Pip
  • 20 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ehh, obiecałem sobie, że nie będę się wdawał w bezpłciowe dyskusje z pojedyńczymi osobnikami, którzy zdecydowanie na to nie zasługują, ale dla Ciebie, mesjasz, uczynię jeszcze ten jeden wyjątek.

Bo bez urazy,ale styl Twoich wypowiedzi kojarzy mi sie osobiscie z jakims 16 latkiem,ktory na siłe stara sie wychodzic na "inteligenta"

Oczywiście, że mógłbym wyobrazić sobie coś wesołego, najpewniej niewiele mającego wspólnego z rzeczywistością, po czym 16, 17 czy nawet 21 latkowie mogliby poczuć błogie uczucie satysfakcji, co z kolei dałoby punkt wyjścia dla kolejnej eksplozji negatywnych emocji, ale też i zapewnień, że jednak "nie jesteśmy tacy na jakich tutaj wyglądamy i jakich siebie tutaj reprezentujemy". Takie złośliwości zostawię jednak tym razem dla siebie - wystarczy spojrzeć na Twoje zarzuty, sposób ich formułowania, nie wspominając nawet o dość mętnym spojrzeniu ze zdjęcia obecnego przy każdej Twojej wypowiedzi.

To nie czasy PRL i ja naprawdę nie muszę przed nikim teraz udawać, że jestem "swój chłop", "mam robotnicze pochodzenie" i że "jak trzeba to mordę też dać mogę dać". Każdy komunikuje się z innymi tak jak zostało mu to dane przez stwórcę, otoczenie, w którym się wychowywał, kończąc na własnych przekonaniach, wobec czego stawianego mi przez Ciebie zarzutu ni w ząb nie potrafię zrozumić (o! tak już lepiej?) :D .

Skoro jednak jest to dla Ciebie takie problematyczne - mam 24 lata . :) .
  • 0

budo_śledzik
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 248 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

mesjasz z tego co widze to jedziesz po kazdym a jak ktos ma inne zdanie od ciebie to jedziesz juz wogule po nim i wydaje ci sie ze tylko ty jestes najmondrzejszy. Stary niekturzy maja cię dosyć i nie wiem co chcesz komuś udowodnić. Pisze posty normalnie wtedy kiedy mam ochote i nikogo nie obrazam w odrużnieniu od ciebie. ty też mozesz pisać posty i nikt ci tego nie zabroni.
  • 0

budo_floorek
  • Użytkownik
  • Pip
  • 15 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Śledzik, wcale nie. Mnie jeszcze Mesjasz nie pojechał, no nie Mesjasz?? :P
  • 0

budo_śledzik
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 248 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

pewnie dlatego ze sam został pojechany.

off sie na maxa zrobił :?
  • 0

budo_mesjasz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1074 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ehh, obiecałem sobie, że nie będę się wdawał w bezpłciowe dyskusje z pojedyńczymi osobnikami, którzy zdecydowanie na to nie zasługują, ale dla Ciebie, mesjasz, uczynię jeszcze ten jeden wyjątek.
Oczywiście, że mógłbym wyobrazić sobie coś wesołego, najpewniej niewiele mającego wspólnego z rzeczywistością, po czym 16, 17 czy nawet 21 latkowie mogliby poczuć błogie uczucie satysfakcji, co z kolei dałoby punkt wyjścia dla kolejnej eksplozji negatywnych emocji, ale też i zapewnień, że jednak "nie jesteśmy tacy na jakich tutaj wyglądamy i jakich siebie tutaj reprezentujemy". Takie złośliwości zostawię jednak tym razem dla siebie - wystarczy spojrzeć na Twoje zarzuty, sposób ich formułowania, nie wspominając nawet o dość mętnym spojrzeniu ze zdjęcia obecnego przy każdej Twojej wypowiedzi.
.

moje 'zarzuty'??Najwyrazniej Twoj problem polega na niemoznosci zrozumienia jaki stosunek maja uzytkownicy budo do setnego juz z kolei postu z gatunku "rzucalem sie,dostalem w twarz,ucieklem,pocieszajacie mnie"...:roll:
Ciekawe jest tez to ze twierdzisz ze ludzie wypowiadajacy sie w tym temacie nie reprezentuja wyzszego poziomu niz sledzik(przeczytales chociaz pozostale rzeczy ktore napisal?),jednoczesnie piszac posty skladajace sie niemal tylko z słownej masturbacji nad własna ,rzekomą inteligencją...jesli masz problemy z samooceną i starasz sie sobie cos udowadnic na forach internetowych to polecam wizyte u psychologa...to powinno Ci bardziej pomoc...
a co do mojego zdjecia...to coz,ja nie wstydze sie ani pokazania swojej twarzy,ani podania swoich danych...a Ty kim jestes?Anonimowy noob,ktorego jedyne posty na tym forum dotycza tematu o "milosniku bójek,bijatyk i walk" ktory dostal w twarz a teraz probuje sie tu wyplakac...
  • 0

budo_krzyk
  • Użytkownik
  • Pip
  • 45 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ludzie, zalozcie sobie oddzielny temat "Sprzeczki" i tam sie wygadujcie...bo to juz totalny offtopic
  • 0

budo_paweł_gdańsk
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 215 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:KB

Napisano Ponad rok temu

Regent_Chóru i śledzik to ta sama osoba ludzie!
to by wszystko tlumaczylo :]
  • 0

budo_śledzik
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 248 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

sory ale nie mam nic wspulnego z regentem chociaz na pewno wolal bym mieć z nim niż z takim mesjaszem
  • 0

budo_floorek
  • Użytkownik
  • Pip
  • 15 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

TAK, juz wczesniej to pisalem. Regent i śledź to ta sama osoba
  • 0

budo_tigeru
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 326 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Hehe, no i nawet data dołączenia by się zgadzała :twisted: (różnica dwóch dni)
Kurde... To już prowokacja na maxa :) :)
  • 0

budo_blondi
  • Użytkownik
  • Pip
  • 15 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Te .. śledzik dobry jesteś :)

Idziemy na randkę ? :) :) :)
  • 0

budo_mesjasz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1074 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ja uwazam ze to nie jest prowakacja...śledzik byl juz podejrzewany o bycie rzoziem,ale vince twierdzi ze pisza z dwoch roznych ip...moze w tym wypadku ktorys z modow tez sie upewni ;)
  • 0

budo_trueboy
  • Użytkownik
  • Pip
  • 18 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Temat niedługo stanie się najbardziej aktywnym na budo :D
  • 0

budo_floorek
  • Użytkownik
  • Pip
  • 15 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Skoro Śledzik jest taki inteligentny to dlaczego nie może skorzystać z dwóch komputerów??? (...)
  • 0

budo_blondi
  • Użytkownik
  • Pip
  • 15 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

śledzik.. już szykuje kiecke :)
  • 0

budo_tigeru
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 326 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No ale pomyślcie logicznie.
Loguje się gość, po którym wszyscy zaczynają jechać i się z niego nabijać, staje się głównym tematem prawie na całym forum w niezbyt pozytywnych opiniach. Chyba każdy by się zniechęcił skoro widzi jak jest tu odbierany. Ale nie. Śledzik trwa. Czemu?? Bo to prowokacja.

Dwa dni później pojawia się inny user, który od pierwszego posta zaczyna "kłócić" się z resztą forum praktycznie broniąc Śledzika...

Jak dla mnie wystarczy :wink:
  • 0

budo_czarny_tygrys
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 620 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

Może to jeden z jego kolegów inteligentów, którzy chełpią się tym, że sami w worek nie uderzają... Pewnie zamiasz worka preferuje gruchę.
  • 0

budo_adamd
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3411 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Hehe, no i nawet data dołączenia by się zgadzała :twisted: (różnica dwóch dni)
Kurde... To już prowokacja na maxa :) :)

Regent_Chóru i śledzik to ta sama osoba ludzie!
to by wszystko tlumaczylo :]

Panowie, jak nie wstrzymacie się z bezpodstawnymi oskarżeniami to Wam zafunduję po ostrzeżeniu :twisted:
  • 0

budo_regent_chóru
  • Użytkownik
  • Pip
  • 20 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

mesjasz, ale musisz przede wszystkim spróbować zrozumieć punkt widzenia osoby postronnej, z którego to widać jak na dłoni, że to własnie Ty i Tobie podobnie tworzycie wzajemną grupę wsparcia, przekrzykując się w co bardziej złośliwych komentarzach kierowanych pod adresem śledzika :) . To nie on szuka pocieszenia, a przynajmniej nigdzie (chyba, że coś przeoczyłem) nie skierował się do nikogo z taką prośbą i obawiam się, że takie jego zachowanie zrodziło się jedynie w Twojej zbyt bujnej może, ale na pewno według Ciebie usprawiedliwiającej Twoje własne postępowanie wyobraźni :) .

noite ma racje...wcale nie udajoł,bijom sie z pełnom siłom.Prafcifi gladiatoży 21 wieku...

Ja odbieram tego rodzaju wypowiedź w sposób następujący - "spójrzcie jaki ja jestem dowcipny, jak wspaniale potrafię naśladować śledzika, jaki jestem super ekstra cool wesoły, teraz wasza kolej, trzymajmy się razem w jednej kupie, będzie raźniej" :) . Innego sensu dla tego rodzaju - co tu dużo mówić - dość zidiociałego zachowania nie widzę.

Teraz druga sprawa - nie każdy kto wypowiada się inteligentnie, konkretnie lub nie po naszej myśli, dostał twarz i ma teraz problemy z samo-akceptacją :) . Ja tylko - powtarzam to po raz któryś już z kolei - oceniam sytuację jako postronny obserwator, od czasu do czasu gość tego forum. Widzisz, gdyby było tak jak sobie wymyśliłeś to ta zasada powinna działać w obu kierunkach. Ty z pewnością wiele razy dostałeś w twarz, więc tak na zdrowy rozsądek - problemów ze zdrowiem psychicznym nie posiadasz. A przyglądając się Twojej podobiźnie i czytając Twoje wypowiedzi odnoszę jednak zupełnie inne wrażenie :) . No, ale żarty na bok.

Wspomnę jeszcze tylko, że masz chyba wrodzoną skłonność do przekręcania faktów. Ja o niebie, Ty o chlebie. To typowe dla osób, które nie za bardzo wiedzą co właściwie i w jaki sposób chcą przekazać. Ja piszę, że czasy PRL już dawno minęły, a Ty żebym się lepiej nie odzywał bo przeszkadzam Ci w forumowej samorealizacji, która to jak widzę ma miejsce podczas grupowego wyśmiewania się z kolegi śledzika :) . Ja zwracam uwagę, że nieładnie naśmiewać się z nierozgarnięcia innych, a Ty, że masturbuję się korespondując z Tobą wylewnie na budo (no tak, jakbym nie miał nic lepszego do roboty) :) . Czytaj, proszę uważniej, bo mnie również nie uśmiecha się odrabiać zadanie domowe, o którym zapomnieli chyba Twoi nauczyciele.

I odpierając zupełnie nonsenowne zarzuty na temat prowokacji - jak długo powinien czekać postronny obserwator na to aby bezpiecznie wygłosić swoją opinię? :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024