Duł po ucieczce :(
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o 20:33 nie było już ciszy wyborczej.
Ten skaczący przez płot to Wałęsa, więc nawet gdyby post LOthiabna został napisany wcześniej to nie złamałby ciszy wyborczej...
Jak miałem siedzieć cicho tak postanowiłem sie odezwać. W zasadzie abstrahując od sytuacji opisanej w temacie radzę Ci czytanie postów dokładnie zanim zaczniesz odpowiadać, bo piszesz lekko mówiąc głupoty.
Chcesz od nas słowa wsparcia do sytaucji? Oto one:
"Idź i nie popełniaj takich błędów więcej" Nie chodzi o ucieczkę, ale o kozaczenie. Stało się, nie ma co nie spać po nocach, nasepnym razem pomyśl.
(nie odbierz tego jako atak na siebie)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Udało mu się już was raz nabrac że jest jak to powiedzieiście "matołem", nie poddał się i teraz znowu zaczynacie wierzyć
Napisano Ponad rok temu
prowokacja wyzwanie, umyślna zaczepka; podstępne judzenie, podpuszczanie kogoś do szkodliwych dla niego (lub dla osób trzecich) działań a. decyzji.
jet mam nadzieje że nie prowokujesz mnie.
a lothian chiał mnie a nie wałese na prezydenta więc mógł by jednak złamać cisze.
a wracajc do tematu to jasne zrozumiałem że trochę głupio popełniłem, ale dalej nie rozumiem tych napaści na mnie. Poluzujcie panowie :?
Napisano Ponad rok temu
Trzeba jednak oddać,że prowokacja z klasą
Pozdrawiam
Ps.Tak,śledzik wiem,że to offtop
Napisano Ponad rok temu
A to nie jest nowe konto MisMan czy MegaMan czy kogoś takiego co wklejał jakieś dziwne foto do paru tematów
To niemożliwe żeby jeden człowiek magazynował w sobie takie pokłady głupoty[, nie licząc mojej siostry]
pzdr
edit:
ŚLEDIK - NIE PISZ ŻE TO OF TOP BO TO JEST OF TOP KLEISZ WSZYSTKIE POSTY OD PARU STRON TO OFFTOPY
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale nie wiem hańby i tak nic już nie zmyje
Ja p******ę! Ludziska, zabijcie mnie! No nic, teraz tylko "se puku" (se puku po łbie) musisz zrobić... Ale, ale! "Hańba" przez samo "h" napisałeś! Panowie - Śledzik, to ściema! W pospolitych wyrazach robił błędy, a w dosyć rzadko przecież używanym wyrazie, nie zrobił?! I tu się sypnął! Toż to trol jest! Nie karmić więcej!
A tak bez OT - tej hańby już nigdy nie zmyjesz. Bedziesz musiał z nią żyć. Twoje życie jest więc już ztrute do końca. Może twoje wnuki zmyją ją z twego rodu, zabijając wnuki tego gościa, co wypłacił ci z liścia... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
i nie wiem o co chodzi z tym trolem? wyjasni mi kto ?:?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak wiec prosze wszystkich o zaakceptowanie sledzika, wraz z calym bogactwem jego przemyslen i nie wyzywanie go juz od troli
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co o tym myślicie?
- Ponad rok temu
-
10zl
- Ponad rok temu
-
Wzrost agresji
- Ponad rok temu