![:cry:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/cry.gif)
Nad polskimi sportowcami zawisło jakieś fatum...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No dokładnie...Najpierw siatkowka teraz pływanie... Na czym jescze ucierpi polski sport?
mam nadzieje ze Otylja wyjdzie z tego i powroci do formy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze nietaktownie, ale wtrace, to znowu kobieta prowadzila samochod(otylia), a tak pozatym to obawiam sie, ze zakonczy kariere,
doprowadzila do wypadku, w ktorym zginal jej brat, wiec moze sie troche dziewczyna podlamac
Stop wariatom drogowym! Ciekawe jak dlugo wyprzedzala i ile jechala. Mistrzowie olimpijscy nie sa niesmiertelni. Zabila brata w wypadku ktory najprawdopodobnie byl z jej winy. Tak to jest jak sie dostanie dobry woz i ma nieco szczescia w zyciu. Mysli sie ze jest sie nietykalnym i smiga. Ma za swoje.Według świadków zdarzenia, pływaczka, kierująca samochodem marki Chrysler, wyprzedzając sznur samochodów, zjechała na lewą stronę jezdni, a potem na pobocze, aż samochód wpadł do rowu i zatrzymał się na drzewie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Opieram sie na tym co wszyscy wiemy. Szkoda mi Oti i jej brata, ale taka jest BRUTALNA prawda. Nie chce zostac odebrany w sposob "haha, olewka, dobrze jej tak, bo jestem nieczuly" Wyrazilem po prostu swoje zdanie. Nikt nie powiedzial ze bedzie lekko. Spojrz prawdzie w oczy i powiedz - ile osob, siedzac za kolkiem Chryslera nie bedzie chcialo nieco przycisnac. Po to sa przepisy zeby ich przestrzegac. Jezeli nawet jestes mistrzem nie zwalnia Cie to z obowiazku przestrzegania prawa.Myślę, a właściwie jestem pewien, że teraz to już przesadziłeś. Byłeś tam? Widziałeś?
Nawet jeśli tak było to wypowiadanie się o cudzym nieszczęściu w taki sposób jest lekko mówiąc niegodne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ty a skad wiesz co chciala pokazac co?Zgadazm sie z Liczmistrz-em, ojejku Otylia zabiła brata i prawie siebie będzie żałoba narodowa, jak by jechała wolniej to nie było by tematu i dojechała by, a tak chciała pokazać jak sie jeździ i ma, i nie chodzi o to że jej nie lubie tylko takie są fakty.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chciała pokazać że nie umie wyprzedzać, i jak wyprzedzać aby w drzewo walnąć to chciała pokazać :?Ty a skad wiesz co chciala pokazac co?
No to czym sie przejmować skoro wiele ludzi lubi szybką jazde, tak to lubiał że uderzyła w drzewo i zabiła brata :roll: życie, a nie wszyscy wielkie hallo "O Jezu(lub w co kto wierzy) otylia miała wypadek, i co teraz będzie, straszne...itd"...według świadków zdarzenia, pływaczka, kierująca samochodem marki chrysler, wyprzedzała sznur samochodów, zjechała na lewą stronę jezdni, potem - na pobocze, aż samochód wpadł do rowu i zatrzymał się na drzewie...
Napisano Ponad rok temu
Wydawalo mi sie ze to juz wyjasnilem w poprzednich postach. Sprobuje jeszcze raz.Liczmist bycie mistrzem i troche szczescia jakie Otylia miala w zyciu nie ma tu nic do rzeczy. Taki wypadek moze sie zdarzyc kazdemu i to przestroga dla kazdego
Napisano Ponad rok temu
Pierdolisz takie głupoty ze przykro to czytać lepiej sie zamknij.chciała pokazać że nie umie wyprzedzać, i jak wyprzedzać aby w drzewo walnąć to chciała pokazać :?
Napisano Ponad rok temu
Pierdolisz takie głupoty ze przykro to czytać lepiej sie zamknij.
Poczułem sie skrzywdzony twoim postem, bo nie pierdole tylko pisze to co wcześniej przemyślałem i jestem tego w pełni świadomy, ale że to zdenerwowanie zostało spowodowane moimi uwagami na temat Otyli której widocznie jesteś fanem.4. Zakaz obrażania innych użytkowników.
Napisano Ponad rok temu
Przykro mi nie chciałem cie skrzywdzicPoczułem sie skrzywdzony twoim postem,
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu