Rekonstrukcja wiązadeł - gdzie ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
U mnie bylo git bez powiklan bez bolu glowy byly tylko dwa problemy :
bol brzucha no niemilosierny i wpada lekarz i sie pytam ze mnie brzuch boli i pewnie on nie wie skad to ale niech mi da jakiegos druga na sen. Lekarz sie usmiechnal i powiedzial no panu chce sie siku. Tylko byl problem jak sie nie czuje nic od pasa w dol. To byla najdluzsza toaleta w moim zyciu
drugi to deprecha bo moj wspoltowarzysz niedoli juz splodzil potomka i sie nabijal ze mnie ze " zegnaj rodzino "
Napisano Ponad rok temu
faktycznie ból głowy to jest jak się ruszasz i rzeczona głowe podnosisz, no i faktycznie sa problemy z zatrzymaniem moczu... czasem wręcz trzeba chorego zacewnikować. BTW nie trafia się w rdzeń kregowy
Napisano Ponad rok temu
Tutaj jest photo-story z rekonstrukcji.
P.S. Jesli forum kulturystyzne jest uwazane za konkurencje to prosze o skasowanie postu i slowna reprymende
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak na marginesie OST czy tam inny lek synviscopodobny pomógł ci? Ja jestem 2 tygodnie po serii 3 zastrzyków i narazie efektów nie widać :?
Napisano Ponad rok temu
A to ciekawe. Ze znanych mi osób z zerwanymi więzadłami ( ja, Dudu, Cipek, Siedziak ) każdy wspomina kurewski ból, potem wysięk w kolanie, niemożność chodzenia itd.
Ostatnio mi się naderwało. Myślałem, że zacznę krzyczeć, ale nie z bólu, tylko ze strachu po tym, co usłyszałem. Nie poczułem zupełnie nic, tylko słyszałem jak trzasnęło.
Mam pytanie, do doświadczonych przez takie kontuzje. Mam "łąkotka przyśrodkowa - niewielka pozioma strefa uszkodzenia , więzadło krzyżowe przednie - uszkodzone, obrzęknięce, wydaje się, że ciągłośc więzadła zachowana".
Czy to się zrasta? Czy po tym można wrócić do BJJ bez tej odbudowy. Chyba sporo osób tutaj miało podobne problemy. Jak długo trwa leczenie takich rzeczy? Jakie kłopoty treningowe można spotkać później. Będę wdzięczny za wszelkie komentarze osób, które są już po albo znają się na temacie.
Napisano Ponad rok temu
Mam "łąkotka przyśrodkowa - niewielka pozioma strefa uszkodzenia , więzadło krzyżowe przednie - uszkodzone, obrzęknięce, wydaje się, że ciągłośc więzadła zachowana"
Skad masz taka diagnoze. Miales artro czy sa to slowa jakiegos znachora. Smutna prawda jest taka ze ani x-ray ani rezonans nie pozwalaja na jednoznaczna diagnoze co do uszkodzen kolana. Z tym naderwanym wiezadlem to jest roznie. Przy dobrze rozbudowanych miesniach mozesz z tym dosyc dlugo pociagnac. Jednak jak czujesz ze noga ci w jakis sposob ucieka to daruj sobie treningi. Zal dewastowac kolano- oderwie sie lakotka i rozpierdzieli ci strasznie chrzastke.
Ogolnie konsultacja z "dobrym" ortopeda, ktory sie zajmuje glownie kolanami.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak masz podejrzenia uzasadnione do dobrego ortopedy a nie jakies domowe metody.....
Moze wywaru z pokrzyw sprobujesz..........pojebalo zupelnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Stringi poluzowane. Szacun
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ile kilometrów dziennie można biegać?
- Ponad rok temu
-
trening a wplyw na rozwoj ciala ( i ducha jak kto woli)
- Ponad rok temu
-
Artroskopia
- Ponad rok temu
-
KROSTY NA DLONIACH,ALERGIA,CZY BRUD OD MATY?
- Ponad rok temu
-
worek treningowy
- Ponad rok temu
-
Trening
- Ponad rok temu
-
Palec u nogi-defekt :)
- Ponad rok temu
-
Trening w domu