Bo jestem ciekawy jak to wyjdzie

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ej lałeś się już z nim ???
Bo jestem ciekawy jak to wyjdzie, jak coś to pełen opis i zdjecia z cyfraka haha
.
Napisano Ponad rok temu
ale na ulicy...Boże broń nas. Podobnie np. kick-boxing lightcontact... :roll:
Jak już chesz na jakiś uderzany sie zapisac, to kick-boxing, boks, MT.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tu raczej chodzi o umiejętnośc zadania go w walce a nie aspekt techniczny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale na ulicy...Boże broń nas. Podobnie np. kick-boxing lightcontact... :roll:
Jak już chesz na jakiś uderzany sie zapisac, to kick-boxing, boks, MT.
To jak w końcu dobry ten kick-boxing czy nie, bo wiesz ja jakoś nie dostrzegam wielkiej różnicy w trenowniu ligh-contact a full-contact, ale nie wiem może jakoś inaczej się lewy prosty bije albo front-a kopie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ćwicze judo i niedługo zaczynam boks
![]()
Takiego miśka tylko do parteru i mu oddawać serie aż niestraci przytomności a wywrócić go bardzo łatwo:)powiem jak na treningach w GKS Czarni Bytom takich miśków czesto załatwiam za szarże od przodu za kolana jest to nie bezpieczne ale skuteczne ponieważ taki 100kg wysoki gościu ma srodek cięzkości bardzo wysoki i go przewrócić bardzo łatwo![]()
A potem tylko doknczyć seriami w parterze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fakt ćwiczyłem boks przez miesiąc tylko (więc trudno nazwać to trenowaniem), co nie zmienia faktu że starczyło mi to na nauczenie sie prostego, haka i sierpów
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fakt ćwiczyłem boks przez miesiąc tylko (więc trudno nazwać to trenowaniem), co nie zmienia faktu że starczyło mi to na nauczenie sie prostego, haka i sierpów
Uwierz mi, nie nauczyłeś, ani prostego, ani haka, tymbardziej sierpów. I mógłbyc ciwczyć, przez cały miesiac u Dunduu'ego, Stewarta....(lisat długa i otwarta), a i
tak byś NIE umiał tych, jakby sie wydawałą, prostych technik.
Fakt ćwiczyłem boks przez miesiąc tylko (więc trudno nazwać to trenowaniem), co nie zmienia faktu że starczyło mi to na nauczenie sie prostego, haka i sierpów (chociaż nie są to techniki w moim wykonaniu tak dobre jak ludzi którzy boksowi poświęcają lata, co zresztą jest normalne)
Uwierz mi, nie nauczyłeś, ani prostego, ani haka, tymbardziej sierpów. I mógłbyc ciwczyć, przez cały miesiac u Dunduu'ego, Stewarta....(lisat długa i otwarta), a i
tak byś NIE umiał tych, jakby sie wydawałą, prostych technik.
Ja piernicze...byłbyś wybitnie uzdolniony, jakbyś przez miesiać, nauczyłbyś sie poprawanie wyprowadzać lewy prosty (postwa, kordynacja itp)
a Ty mi piszesz, ze nauczyłeś, sie wszystkich podstaw w miesiac...mi to zajeło blisko rok
Widziałem, pierwsze walki Tysona, po bodajze trzech miesiacach treningu na jakims treningu...on nie miał pojecia, o takich rzeczach, jak "sieprowy, prosty czy hak"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu