Brzuch :)
Napisano Ponad rok temu
//Dodam ze czytalem troche tematow na forum ale nie zlanalem niczego konkretnego.
Napisano Ponad rok temu
Aeroby 2-3 razy w tygodniu po godzinę w dni nietreningowe.Ćwiczenia na brzuch mogą być obojętne wybrane przez ciebie byle obejmowały wszystkie części mięśni brzucha.
Napisano Ponad rok temu
Brzuszki moga byc ?;]Pewnie wcinałeś jak szalony węgle i tłuszcze to i urósł Po prostu ogranicz spożycie węglowodanowo szczególnie prostych oraz niezdrowych tłuszczy no i jedz dożo białka.
Aeroby 2-3 razy w tygodniu po godzinę w dni nietreningowe.Ćwiczenia na brzuch mogą być obojętne wybrane przez ciebie byle obejmowały wszystkie części mięśni brzucha.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] tu masz trochę ćwiczeń.
Napisano Ponad rok temu
4-5 cwiczen? chodzi Ci o serie czy o cwiczenia ?Bo troche duzo by to bylo ;],same brzuszki nie wystarcza ? ;d hehbrzuszki, spięcia, nozyce, unoszenie prostych nóg w leżeniu , brzuszki ze skrętem OPCJI jest sporo do wyboru żeby to sensownie poukładać w 4-5 ćwiczeń do treningu.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] tu masz trochę ćwiczeń.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak 4-5 ćwiczeń, przecież możesz w dni nie treningowe biegać i trenować brzuch
Napisano Ponad rok temu
Witam.Ostatnio zaczolem trenowac na mase,wiec zaczolem sporo jesc.No i od tego jedzenia urosol mi brzuch : No i pytanie jak sie go pozbyc ?. Dodam ze niechce miec kratki ,poprostu chce sie pozbyctroche tego flaka :>.Brzuszki byly by dobre? A i nie chce sie ograniczac z jedzeniem.Da sie to jakos polaczyc ?A jak nie to przynajmniej zeby nie rosl .Pozdrawiam.
//Dodam ze czytalem troche tematow na forum ale nie zlanalem niczego konkretnego.
Mozesz zaczac biegac. Momentalnie zobaczysz efekty- dobre uzupelnienie do silowni
Napisano Ponad rok temu
zaledwie 2km dziennie w 4 miesiące (od czerwca po dziś dzień biegam) straciłem 10kg i ciągle tracę i zastępuję masą mięśniową więc ile kg tłuszczyku poszło to nie wiem, ale wizualnie się sporo pozmieniało:) Dołącz do tego A6W i wyniki będą bardzo szybko;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Treningi na mase + bieganie lekko się gryzą ale jeśli Twoje biegi nie będą zbyt szybkie oraz długie to nie ma problemu... Myślę że dwa razy w tygodniu po 15-20 aż tak nie zaszkodzi masie ale jeśli nie chcesz mieć brzucha a chcesz nabierać masy to lepiej trenuj brzuch ciężko nawet po każdym treningu siłowymOdsisiezam temat bo neta nie mialem.A wiec chce przytyc (cwicze na mase) a jednoczescnie zrzucic brzuch.myslicie ze jak bede biegal to da sie to ze soba pogodzic.?wcale nawet nie musze tak szybko tyc :>byle bym nie mial brzucha.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Ostatnui jak biegalem po 15 minut bylem caly mokry,tak slaba mam kondycje po szpitalach..Z drugiej strony niemam tak duzego brzucha wolalbym ''trenowac na mase i zapobiegac wiekszemu brzuchowi (jak zmierzylem sobie to na pepku jak objechalem w okolo przy nie spietym brzuchu mialem 82 cm ),mam 173 cm. A jakie cwiczenia na brzuch bys polecil ? brzuszki , a moze cos innego ?Treningi na mase + bieganie lekko się gryzą ale jeśli Twoje biegi nie będą zbyt szybkie oraz długie to nie ma problemu... Myślę że dwa razy w tygodniu po 15-20 aż tak nie zaszkodzi masie ale jeśli nie chcesz mieć brzucha a chcesz nabierać masy to lepiej trenuj brzuch ciężko nawet po każdym treningu siłowym
Napisano Ponad rok temu
Ćwiczenia już Ci polecałem a ty nadal sądzisz że na brzuszkach zrobisz ekstra brzuch