warsztaty w UNICARze....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A pretensje masz do mestre ze dostalas w nos. Mozesz miec je do siebie o to ze nie dowiedzialas sie jak sie cwiczy w Unicarze.
jakos dziwnie to brzmi...nemez, a moze lepiej wystawic nos poza swoja grupe i zobaczyc jak sie cwiczy gdzie indziej?
A w ogóle to moze zejdzmy z tematów grupowych i wróćmy do tej dyskusji o warsztatach ogólnie??
przeciez temat byl o warsztatach Unicaru
Napisano Ponad rok temu
przeciez temat byl o warsztatach Unicaru
Wiem ale kicha się powoli robi... Jeszcze większa niż jak ja się odzywałem a to juz sztuka
Napisano Ponad rok temu
a zeby sie nikt nie czepial... bylem na roznych roda w polsce.. w adg, axe,unicar,compania.. i wiem jak graja rozne grupy..
Napisano Ponad rok temu
White Luna jesli nie widzisz sensu w cwiczeniach ktore byly na warsztatach moze powinnas zrobic swoje warsztaty i zaprosic na nie mestre. Na pewno nauczyla bys ich wiecej niz oni ciebie. Wg ciebie zalosne warsztaty bo za ciezko, dwie techniki sie uczylas (ja tam pamietam troszeczke wiecej).
A temat jak najbardziej konkretny i nie widze sensu zeby go zamykac.
[quote]ale znam wielu ludzi z grupy unicar.. ktorzy w zyciu nie widzieli innych grup na oczy.. !! [/quote] A ja znam wielu czlonkow z innych grup ktorzy nigdy nie widzieli jak cwiczy Unicar a sie o nim wypowiadaja na podstawie wyrobionej i rpzekazywanej opinii przez starszych stopniem.
[quote]Ehh no żeby nie było że jestem nieobiektywny... Faktycznie w UNICARze lejecie tak początkujących z premedytacją??[/quote] A czy Nastula co wystartowal w Pride mial do kogos pretensje ze dostal bencki? Jak wchodze do roda to staram sie zablokowac lub uniknac kopnieca, tego sie uczymy w Unicarze.
[/quote]
Napisano Ponad rok temu
A czy Nastula co wystartowal w Pride mial do kogos pretensje ze dostal bencki? Jak wchodze do roda to staram sie zablokowac lub uniknac kopnieca, tego sie uczymy w Unicarze.
A czy on jest poczatkujący?? Zapytaj się raczej czy dostał bęcki na pierwszych treningach... To tak gwoli logiki bo w dyskusji już nie biorę udziału.
Ps. Podobała mi się walka Nastuli mimo że przegrał...
Napisano Ponad rok temu
Wielkie halo wokol malej sprawy. Moze zmienmy temat Z "Warsztatow w Unicarze" na "Obita White Luna ma pretensje do Mestre Secao".
Napisano Ponad rok temu
jak czytam co trenowala WL i jak sie wypowiadala na poczatku to moge sobie sam zgadnac jaki ma charakter i za co dostala
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak czytam co trenowala WL i jak sie wypowiadala na poczatku to moge sobie sam zgadnac jaki ma charakter i za co dostala
no za co? bo też jestem ciekawa... i jaki to ja niby mam charakter, że zasłużyłam sobie na takie taktowanie?
PS: znowu się zaczyna ... a już było tak fajnie... GASPAR WRÓĆ!!!!
Napisano Ponad rok temu
no za co? bo też jestem ciekawa... i jaki to ja niby mam charakter, że zasłużyłam sobie na takie taktowanie?
PS: znowu się zaczyna ... a już było tak fajnie... GASPAR WRÓĆ!!!!
Napisano Ponad rok temu
przepraszam, musiałam....
Napisano Ponad rok temu
:roll: Przeca to sie poryczec mozna czytajac te durnoty wszystkie ...
Napisano Ponad rok temu
proszę Cię...
ale spokojnie, ja muszę się dowiedzieć, jaki mam charakter, że należy mnie bić
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zamknijcie to juz
Napisano Ponad rok temu
faj ju!moja jest najlepsza!wcale nie! moja grupa jest lepsza :wink:
zamknijcie to juz
dooobra ludziska,kazdy bedzie pisal swoje wiec nie ma sensu ciagnac tego dluzej,chociaz z drugiej strony chociaz forum zyje uira niech sam zadecyduje co z tym zrobic.
pozdro tylko dla CPPA...psia kostka!! :twisted: :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
No pewno butny, zaczepny, arogancki, opryskliwy, niefinezyjny, prostacji... :twisted:
no i wszystko jasne 8)
Napisano Ponad rok temu
Fakt, sporo tu śmieci, ale ja znajduję kilka ciekawych postów, których bez tego tematu by nie było... i tu uznanie dla Rasputina, Amerindio, Sucuri i Gaspara... ale nie za treśc, a za styl wypowiedzi. Jednak da się rozmawiać, co więcej, rozmawiać na poziomie. Wg. mnie, dla tych kilku perełek warto prowadzić takie dysputy.
I jeszcze szybki powrót do tematu:
nie róbmy z capoeiry szkoły tańca (chodzi mi tu o pozbawianie jej agresji i bezkontaktową grę), ale pamiętajmy też, że osoba która przychodzi na warsztaty/szkolenie to nie doświadczony dżudoka, startujący w prestiżowych zawodach... jak widać granica jest bardzo cienka i ruchoma
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Samemu jednak można
- Ponad rok temu
-
Rozciaganie...?
- Ponad rok temu
-
Mixy muzyki Capoeira
- Ponad rok temu