Filmy z ulicy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no dokładnie. tym szendającym się ogonom po marketach czasami mam ochotę podziękować za asystę... ale w końcu nei można karcić za nadgorliwość i instynkt tropiciela śladów.A jak ja chce się przyjąć do ochrony to niby nie ma miejsca, a jak chodze na zakupy na takie szczawie stoją w tych supermarketach że szok, albo kobiety;/
A dla dobrze wyglądającego człeka nie ma miejsca żeby na wakacje dorobić ;/
ochroniarz w sklepie ma być kulturalny, nie wkurwiający , umiejący dyskretnie obserwowac bez łażenia za kims a nie "dobrze wygladający"
Kiedyś też sobie dorabiałem w ochronie u wujaszka na obiekcie - szczerze mówiąc to było cieciowanie a nei ochrona. Stąd też stawka za godzinę adekwatna - co to za sztuka pospacerować w letnią noc, pogadać na CB (lata 90-ąte, wtedy to było WOW! ), pomachać tonfą, połamać deski bezużyteczne , wyrwać mężatkę na to, że w ochronie sie robi i SW ćwiczy - ogólnie byłem happy.
Ale utrzymać się z tego nie da. Większość kolegów to byli emeryci, którzy mogli dorobićsobie parę zeta zamiast na żonę patrzeć i brzęczenia słuchać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oj tam wystarczy, ze chlopaki wyobrazaja sobie ze sa komandosami, zreszta chyba jeszcze nie slyszalem zeby sie tacy obronili przed napadem.Czyli w "ochronie " nie jest różowo a pomyślcie ile "dobrego" może zrobić zaatakowana grupka wesołych chłopców z konwoju uzbrojona w broń maszynową np RAKI jub GLAUBERYTY z których "oczywiście egzęplarzy trzymanych w rękach" NIGDY nie strzelali kiedy zdawali egzaminy dostali coś innego na 5 min do ręki :? :? :? z broni nie ustawionej indywidualnie pod konkretnego strzelca i w ŚRODKU zatłoczonego miasta???? POMYŚLCIE
Napisano Ponad rok temu
Więc nie piszcie głupot że nie potrafią użyć tego co mają, podrugie osobie bez licencji nie dadzą broni do ręki, a tym bardziej nie puszczą jej do konwoju.
Ja mialem na myśli szczawi w wielku 16 lat a nie ludzi którzy narażają własne życie dla 1.2 k na miecha...
Napisano Ponad rok temu
Czyli w "ochronie " nie jest różowo a pomyślcie ile "dobrego" może zrobić zaatakowana grupka wesołych chłopców z konwoju uzbrojona w broń maszynową np RAKI jub GLAUBERYTY z których "oczywiście egzęplarzy trzymanych w rękach" NIGDY nie strzelali kiedy zdawali egzaminy dostali coś innego na 5 min do ręki :? :? :? z broni nie ustawionej indywidualnie pod konkretnego strzelca i w ŚRODKU zatłoczonego miasta???? POMYŚLCIE
PS> PEKIN od kiedy glauberyt jest bronią maszynową ?
Napisano Ponad rok temu
od wtedy kiedy Lucznik zaczal go produkowac i dostal nazwe "Pistolet maszynowy PM-84 Glauberyt".. :wink:PS> PEKIN od kiedy glauberyt jest bronią maszynową ?
Napisano Ponad rok temu
Oj nie mówicie ze nie potrafią, mój ojciec miał licencje, na egzaminie miał all, począwszy od przypadków uzycia broni, strzelanie, testy psychologiczne- takie jak do policji, tonfa, elementy jakichś sztuk walk- szkolił ich ziomek z katowic który uczy AT. - Było to pare ładnych lat temu.
Więc nie piszcie głupot że nie potrafią użyć tego co mają, podrugie osobie bez licencji nie dadzą broni do ręki, a tym bardziej nie puszczą jej do konwoju.
Ja mialem na myśli szczawi w wielku 16 lat a nie ludzi którzy narażają własne życie dla 1.2 k na miecha...
nie no w konwojach mają ponad 2 tyś więc nie jest tragicznie jakoś bardzo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oj nie mówicie ze nie potrafią, mój ojciec miał licencje, na egzaminie miał all, począwszy od przypadków uzycia broni, strzelanie, testy psychologiczne- takie jak do policji, tonfa, elementy jakichś sztuk walk- szkolił ich ziomek z katowic który uczy AT. - Było to pare ładnych lat temu.
nie no w konwojach mają ponad 2 tyś więc nie jest tragicznie jakoś bardzo
HMM być może stawki się bardzo zmieniły, ale wątpie na moim terenie ponad 1 k do MAX, chyba że chodzi o większe miasto typu WAwa to się zgodzę bo tam mają wyższe stawki
Napisano Ponad rok temu
to tylko pokazuje roznice miedzy kulturami, jak rowniez roznice miedzy mlodzieza a starszymi osobami.. moze nie jestem wyrywny jak ten dziadek, ale generalnie jakbym uslyszal sugestie takiego amerykanskiego szczyla z recepcji ze jestem gejem podczas skladania zazalenia na wielkosc lozka to by mnie tez kurwica trafila.. a ze starsze osoby domagaja sie dodatkowego respektu to nic dziwnego ze mlody malo co tam nie wyrwal w twarz.. a ze trafil jeszcze na ruskiego dziadka-gangusa to niech sie cieszy ze dziadek sie opanowal i mial ze soba tylko nozyczki a nie proce, bo mogloby sie duzo gorzej skonczyc..http://pl.youtube.com/watch?v=u6o2DrCUEO8
Napisano Ponad rok temu
ten ostatni chyba chcial ich na jakaś legitymacje poderwać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 7
0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Atak na policjantkę (video)
- Ponad rok temu
-
Zaje*#*$ mi rower! :[
- Ponad rok temu
-
Ugryzienie przez psa - jak mozna udupic wlasciciela..
- Ponad rok temu
-
Młodzież szkolna w szwecji (video)
- Ponad rok temu
-
Lima
- Ponad rok temu
-
Gdansk - Torun ;/
- Ponad rok temu
-
JA I DRES!