Filmy z ulicy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zawsze jak widze ludzi z konwojow w mojej firmie, to sie zastanawiam skad oni kurwa wzieli takich wielkich facetow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Konwojów powiadasz? Jak np. przewożenie pieniędzy? Bo ja wiem, czy taka masa mięśniowa zatrzyma pociski :-) A zwykłe dresy z pałkami chyba nie napadają na konwoje? :-)

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Duży ma większe szanse przeżycia postrzeleń.w duży cel łatwiej trafić
.
Średni wzrost żołnierzy powracających z wojny jest wyższy niż poległych.
Źródło: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
a, czyli ze jak do tego duze z nich chlopaki to jest zle Jerzu? bo nie do konca wiem o co Ci chodzi. gnata przy boku maja, obowiazki sluzbowe wykonuja prawidlowo, a do tego sa ogolnie rzecz biorac duzi.
Problemu nie ma żadnego

P.S. W żadnym razie nie jestem specjalistą w tej dziedzinie tak tylko dywaguje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na strzelnicach w Poznaniu mam często okazje widzieć poziom wyszkolenia "ochroniarzy" dno to najłagodniejsze określenie jakie przychodzi mi na myśl ale za 9 pln na godzine nikogo dobrze wyszkolonego nie znajdą jeden nabój 9 mm para to około 80 gr a wyszkolenie dobrego strzelca kosztuje i to sporo, trzeba ćwiczyć regularnie i intensywnie. A znalezienie frajera który będzie to robił za własne pieniądze przy takich stawkach za ryzykowną bąć co bąć prace jest niewykonalne oprucz tego wielu z "ochroniarzy" to przypadkowi ludzie którym nie chce sie pracować a wolą poleżeć w samochodzie na poboczu i tak to niestety wygląda spytajcie swoich znajomych z takich firm kiedy ostatnio strzelali :?
no zależy co rozumieć pod pojęciem strzelania, na strzelnicy zajęcia są racja rzadko, druga sprawa, że licencję na broń palną nie ma wcale tak dużo ochroniarzy, przynajmniej tych jeżdżących w patrolach. A i w konwojach potrafią mieć jedynie gazową. Co do gabarytów jegomościów ochroniarzy, to jest dziwnie utarte nawet w samych firmach, że Ci więksi są lepsi, ale najgorsze jest to, że Ci więksi mają wagę słonia a mózg orzeszka ziemnego, i sposób w jaki pracują i odnoszą sie do klientów pozostawia wiele do życzenia. nie generalizuję oczywiście, ale mam trochę doświadczenia z ochroną, bo nie jednokrotnie sobie tak dorabiałem.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
przychodzi mi na myśl ale za 9 pln na godzine nikogo dobrze wyszkolonego nie znajdą
9 zł/h Toż to duża płaca jak na ochroniarza. Jak gadałem z ochroniarzami co prawda obiektów to firmy płacą im 3 lub 4 zł. Masakra Czy komukolwiek chciałoby się ryzykować swoim życiem za taka kasę i np ganiać po obiektach jakichś złodziei? Wątpię Raz wynajmowaliśmy gościa do ochrony to chłop nie wiedział za ile robi tzn nie wiedział ile firma mu zapłaci Absurd. Ale wywiązał się super z zadania, a że przy okazji był normalny to po robocie wypilem z nim piwo i powiedziałem mu bolesną prawdę o zarobkach.
Pytanie z innej beczki: co oznacza tatuaż na karku odwrócona swastyka?
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
btw czyli symbol szczęścia i dobrobytu 8)
Napisano Ponad rok temu
przychodzi mi na myśl ale za 9 pln na godzine nikogo dobrze wyszkolonego nie znajdą
9 zł/h Toż to duża płaca jak na ochroniarza. Jak gadałem z ochroniarzami co prawda obiektów to firmy płacą im 3 lub 4 zł. Masakra Czy komukolwiek chciałoby się ryzykować swoim życiem za taka kasę i np ganiać po obiektach jakichś złodziei? Wątpię Raz wynajmowaliśmy gościa do ochrony to chłop nie wiedział za ile robi tzn nie wiedział ile firma mu zapłaci Absurd. Ale wywiązał się super z zadania, a że przy okazji był normalny to po robocie wypilem z nim piwo i powiedziałem mu bolesną prawdę o zarobkach.
Pytanie z innej beczki: co oznacza tatuaż na karku odwrócona swastyka?
Pozdrowienia
ja pracuję teraz na obiekcie i mam 5.50 na rękę ale traktuje to jako dorobienie a zarobek

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No ja za robote na obiekcie mam 7.5 netto. to i tak sporo jak na ochroniarza.
Ty masz konkretne w sumie pieniądze. Za tyle to bym ciągnał tą robotę ale za to co ja mam to średnio

Napisano Ponad rok temu
A dla dobrze wyglądającego człeka nie ma miejsca żeby na wakacje dorobić ;/
sry za off topa
Napisano Ponad rok temu
A jak ja chce się przyjąć do ochrony to niby nie ma miejsca, a jak chodze na zakupy na takie szczawie stoją w tych supermarketach że szok, albo kobiety;/
A dla dobrze wyglądającego człeka nie ma miejsca żeby na wakacje dorobić ;/
ochroniarz w sklepie ma być kulturalny, nie wkurwiający , umiejący dyskretnie obserwowac bez łażenia za kims a nie "dobrze wygladający"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Atak na policjantkę (video)
- Ponad rok temu
-
Zaje*#*$ mi rower! :[
- Ponad rok temu
-
Ugryzienie przez psa - jak mozna udupic wlasciciela..
- Ponad rok temu
-
Młodzież szkolna w szwecji (video)
- Ponad rok temu
-
Lima
- Ponad rok temu
-
Gdansk - Torun ;/
- Ponad rok temu
-
JA I DRES!