Filmy z ulicy
Napisano Ponad rok temu
nie dosc ze sie rzuca na cala grupe to jeszcze na najslabszego ciec jeden ...i wogole czemu tak szybko przestali go lac ?
Napisano Ponad rok temu
Dziadek jadąc rowerem porysował karoserię samochodu.co temu kolesiowi odwalilo
nie dosc ze sie rzuca na cala grupe to jeszcze na najslabszego ciec jeden ...i wogole czemu tak szybko przestali go lac ?
Wzburzenie kierowcy jest zupełnie zrozumiałe.
Napisano Ponad rok temu
jestes pewien ? ja w sumie nie zwrocilem specjalnie uwagi na to co mowili i malo zrozumialem z ich belkotu ...no ale ja tez bym sie wqrwil po takim czyms :roll:Dziadek jadąc rowerem porysował karoserię samochodu.co temu kolesiowi odwalilo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziadek jadąc rowerem porysował karoserię samochodu.co temu kolesiowi odwalilo
co kurwa nie uprawania go do lania dziadka
Napisano Ponad rok temu
Saku Russian Cop to mocna rzecz! Ale wydaje mi się, że koleś nie pokazywał mu legitki tylko chciał dać kasę. Nie wiedział, że u Ruskiego słowo droższe od pieniędzy...
Napisano Ponad rok temu
Starsze osoby mają inną mentalność niż my ale jak przyjdzie co do czego to też potrafią się pokazać to jest dowód ;] :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
i wogole czemu tak szybko przestali go lac ?
W 23 sekundzie słychać, jak ktoś przez megafon apeluje o spokój. Może policja z radiowozu albo ktoś z rowerzystów.
Napisano Ponad rok temu
Kiepsko zachowali sie ci policjanci, nie moc sobie poradzic z takimi leszczami to ujma
Napisano Ponad rok temu
Z filmu wynika, że policjanci szybko zgarnęli bandytów, którzy bili instruktora jazdy i kursanta. Szybka i sprawna akcja policji.
Kiepsko zachowali sie ci policjanci, nie moc sobie poradzic z takimi leszczami to ujma
Napisano Ponad rok temu
??? jakis paru leszczy poszarpalo sie z instruktorem jazdy i jego kursantem na rondzie - podjechala patrol interwencyjny policji, wszystkich ladnie i szybko pozamiatali.. wiec o czym piszesz ze niby "kiepsko"? mieli zaczac do nich strzelac..?Kiepsko zachowali sie ci policjanci, nie moc sobie poradzic z takimi leszczami to ujma
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli lubisz chodzić do klubów bo może coś się wydarzy i ktos obskoczy wpierdol, to ok.
Jeśli natomiast wolisz wyjść z kimś i dobrze się bawić, to nie bardzo widzę takie miejsce.
Nie zrozumiałeś mnie. 'Fajne' to była ironia, szczegolnie ze ze wzgledu na mój wyglad to ochrona z reguły do mnie pierwszego startuje
Mozliwe :wink: ale napisałeś:Również no offence;) poza tym trochę jednak widziałem...
Po pierwsze to nie był ich koleżka tylko kolejny 'klient'popierdoleńcy.
Raczej reżyserka, bo jeśli kilku bierze na buty gościa a jego koleżka spokojnie bilet sobie kupuje, to coś nie halo.
Po drugie nie raz widziałem sytuacje kiedy laski wchodząc do klubu przekraczały zakrwawionego kolesia lezacego koło drzwi nawet na niego nie rzucając jednego spojrzenia, grupke ludzi pijących piwko i przygladajacych sie - z wyraznym rozbawieniem - jak ochroniarze katują jakiegos półprzytomnego kolesia... itd itp
Żadna reżyserka, życie niestety...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
W sumie efekt końcowy ok, ale ten w czarnym się trochę źle zachował, bo pierw się za bardzo wycofał a potem nie wspomógł kolegi, w efekcie zemdlał i kontuzja barku .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Atak na policjantkę (video)
- Ponad rok temu
-
Zaje*#*$ mi rower! :[
- Ponad rok temu
-
Ugryzienie przez psa - jak mozna udupic wlasciciela..
- Ponad rok temu
-
Młodzież szkolna w szwecji (video)
- Ponad rok temu
-
Lima
- Ponad rok temu
-
Gdansk - Torun ;/
- Ponad rok temu
-
JA I DRES!