Filmy z ulicy
Napisano Ponad rok temu
i beka
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Raczej reżyserka, bo jeśli kilku bierze na buty gościa a jego koleżka spokojnie bilet sobie kupuje, to coś nie halo.
Do tego takie suchary. Jeden z tych kozaczków łapę ma jak moja córka napakowaną, ze szlugiem stoi i napierdala drugiego :roll:
Napisano Ponad rok temu
no offence ale mało widziałeś.popierdoleńcy.
Raczej reżyserka, bo jeśli kilku bierze na buty gościa a jego koleżka spokojnie bilet sobie kupuje, to coś nie halo.
a klubik fajny, poznałem podobny w kce
Napisano Ponad rok temu
Jeśli natomiast wolisz wyjść z kimś i dobrze się bawić, to nie bardzo widzę takie miejsce.
Również no offence;) poza tym trochę jednak widziałem...
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wniosek: kara musi być
Napisano Ponad rok temu
Nie wszędzie ochronę w sklepie stanowią schorowani emeryci i renciści 8)
Napisano Ponad rok temu
Widziałem ten filmik juz jakiś czas temu (tylko w wersji z podkładem muzycznym Skutara i 50Centa )
Tak nawiasem mówiąc w trzech napierolili sęków czterem czy pięciu-ciężko sie dopatrzeć.
Szef bramki z gnatem też był niezły.
Podsumowując powiem, że na podstawie tego filmu teraz wiecie dla czego warto zapłacić chłopakom żeby mieli interes na oku. Zamiast płacić pedałom z Security...itp
Napisano Ponad rok temu
Że niby co, firmy ochroniarskie zatrudniają homoseksualistów? :roll:Zamiast płacić pedałom z Security...itp
Napisano Ponad rok temu
Że niby co, firmy ochroniarskie zatrudniaj± homoseksualistów? :roll:Zamiast płacić pedałom z Security...itp
Nie że homoseksualistów tylko często gości z "ogólniaka" Co nie mają pojęcia o robocie.
A dodatkowo zarejestrowana firma ochroniarska typu Solid jest zobligowana do przestrzegania prawa.
Więc w więksości przypadków ich intrerwncje są żałosne i bez sensu.
Pisałem o tym kedyś, że w moim lokalu gość wymachiwał nożem barmanką przed nosem i się odgrażał Byłem kilka kilometrów dalej, więc pierwszy przyjechał solid.
Powiedzieli do gościa, że bardzo proszą żeby się uspokoił bo bedą musieli zadzwonić na Policje... a on im na to żeby wypierdalali ...i goście wyszli..żeby zadzwonić na Policje....zostawiając najebanego (czy naćpanego) gościa z nożem z dziewczynami które wezwały "ochronę"
Zgodzisz się Jet, że to Super Pedalska intrewnecja pseudo ochrony. ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Znałem kilku ochroniarzy i muszę przyznać, że oni się nie pierdolą. Pracują jak należy. A są normalną zarejestrowaną firmą zobligowaną do przestrzegania przepisów Więc są firmy i Firmy. Wszystko zależy.
Do czasu aż nie zainkasują wyroków za pobicia. :?
Mój kumpel pracujący otwarcie jako bramkarz dał w zęby agresywnemu kretynowi w dyskotece. A ten z miejsca zgłosił sprawe na psy... przyjechali ( a że był tam normalnie kolega zatrudniony na posadzie bramkarza) nie trudno było ustalić kto komu dał w w pysk.
No i sprawa w sądzie wyrok w zawiasach odszkodowanie kilkutysięczne ...itp
A tak ?... to to proste.
Gość się awanturował podszdł jakiś Pan wyszarpał drugiego na zewnątrz a co się potem działo ?? Tego nikt nie wie.
Pożytek z takich interwencji jest taki, że każdy potencjalny złodziej czubek itp.... omija "puknt" z daleka bo wie, że jak co to trafi na wyciąg
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Atak na policjantkę (video)
- Ponad rok temu
-
Zaje*#*$ mi rower! :[
- Ponad rok temu
-
Ugryzienie przez psa - jak mozna udupic wlasciciela..
- Ponad rok temu
-
Młodzież szkolna w szwecji (video)
- Ponad rok temu
-
Lima
- Ponad rok temu
-
Gdansk - Torun ;/
- Ponad rok temu
-
JA I DRES!