Filmy z ulicy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skąd ta teoria, że panowie w samochodzie z napisem "Karmi" na drzwiach i jakims wystającym znakiem na dachu to policjanci?moment w którym dwóch kolesi butuje policjanta w białej koszuli
Napisano Ponad rok temu
Skąd ta teoria, że panowie w samochodzie z napisem "Karmi" na drzwiach i jakims wystającym znakiem na dachu to policjanci?moment w którym dwóch kolesi butuje policjanta w białej koszuli
to byli policjanci po służbie w samochodzie nauki jazdy z drugiej strony myślę, że normalnie ludzie na chojraka by nie wyskakiwali do paru pijanych łysych debili :?
Napisano Ponad rok temu
o to chyba malo jezdzisz samochodem w korkach w duzych polskich miastach..myślę, że normalnie ludzie na chojraka by nie wyskakiwali do paru pijanych łysych debili :?
i ja tez nadal nie wiem skad ta pewnosc ze to byli policjanci.. jest to gdzies napisane/udowodnione?
Napisano Ponad rok temu
o to chyba malo jezdzisz samochodem w korkach w duzych polskich miastach..myślę, że normalnie ludzie na chojraka by nie wyskakiwali do paru pijanych łysych debili :?
i ja tez nadal nie wiem skad ta pewnosc ze to byli policjanci.. jest to gdzies napisane/udowodnione?
fakt, mało jeżdze ale myślę, że ja bym nie wyskoczył do nich chyba, że miałbym pałke pod siedzeniem
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
tu jest dokładnie opisane
Napisano Ponad rok temu
Z linka który podał xox22: "To był samochód nauki jazdy. Przestępca nie wiedział, że kursantem i instruktorem są policjanci.
- Byli po służbie - tłumaczy podkom. Katarzyna Legan ze szczecińskiej policji."
W tv też mówili, że to policjanci jechali.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BTW, a policjanci nie powinni mieć prawa jazdy? Chyba, że to jakieś "jazdy doszkalające".
to nie jest wymagane jeśli ktoś nie kieruje autem to nie musi mieć
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Odstraszyła agresorów od poszkodowanych i pomogła wraz z poszkodowanymi zatrzymać agresorów... Widzieliście jak spierdalali od tego psa.. dali długa jak tylko zaczął szczekać. i to chyba był cywil. piękna robota
Napisano Ponad rok temu
Pięknie zachowała sie ta osoba z psem moim zdaniem to ona odegrała główną role.
Odstraszyła agresorów od poszkodowanych i pomogła wraz z poszkodowanymi zatrzymać agresorów... Widzieliście jak spierdalali od tego psa.. dali długa jak tylko zaczął szczekać. i to chyba był cywil. piękna robota
to był przejaw szeroko rozumianej postawy obywatelskiej bądź co bądź bardzo znaczący dla całej awantury
Napisano Ponad rok temu
co Ty, jadą chłopaki ostro, poza tym widać ze grapplingu troche liznelisciemniaja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak to jest jak sie debile porywają na "hodowanie" pitbulów i pitbulopodobnych
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Atak na policjantkę (video)
- Ponad rok temu
-
Zaje*#*$ mi rower! :[
- Ponad rok temu
-
Ugryzienie przez psa - jak mozna udupic wlasciciela..
- Ponad rok temu
-
Młodzież szkolna w szwecji (video)
- Ponad rok temu
-
Lima
- Ponad rok temu
-
Gdansk - Torun ;/
- Ponad rok temu
-
JA I DRES!