WORLD SHOTOKAN INSTITUTE W.S.I.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia dla @ll
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekawy jest program na 2007. Radzę innym też zajrzeć. Do zobaczenia na seminarium z MIstrzami.
Pozdrawiam. GOGI
Napisano Ponad rok temu
Do zobaczenia w Wałczu
Pozdrowienia dla @ll
Napisano Ponad rok temu
W każdym razie będę przeżywała podobne stresy co Ziellik (ale na pewno nie w takim mocnym stopniu jak TY!), bo w maju matury bla bla i chciałabym, jeśli będę wiedziała, że zdam podejść do egzaminu na stopień 5 kyu. Jeśli będę ostro ćwiczyć to dam radę, ale czasem trudno jest pogodzić karatez innymi sprawami o czym ostatnio się przekonałam(niestety). W dodatku dochodzi kwestia tego co się robi na treningach....
Pozdro for all!
Napisano Ponad rok temu
Kurcze już się stresuję a co dopiero na egzaminie ...
Do zobaczenia "we" Wałczu
Ziellik
Chyba będziemy wracać do domu
Napisano Ponad rok temu
Ziellik
Chyba będziemy wracać do domu
Oj chyba bedziemy:)
trzeba ostro trenowac
Pozdrowienia dla @ll
Napisano Ponad rok temu
Termin czerwcowy ma tez i dobre strony >> mamy wiecej czasu by sie lepiej przygotowac /$$$ :wink: /Kurcze myslalem ze bedzie to troche wczesniej
do zobaczenia w walczu
Napisano Ponad rok temu
Super. Cieszę się, że macie power. Wierzę, że wasze starania
i praca wydadzą wielkie owoce...
Mistress w Wałczu otworzyli studia licencjackie - wychowanie fizyczne, do tego jest kilka innych kierunków na 3 uczelniach. Zalety ? Blisko do domu i można mocno poćwiczyć karate w KKT Wałcz. Zastanów się nad takim rozwiązaniem, 2-3 lata treningu w naszym klubie napewno pozwoli Ci podnieść poziom Twojego karate 8)
Napisano Ponad rok temu
Tak juz w zyciu jest Mistress, ze trzeba poswiecac jedne sprawy dla innych , dokonywac ciaglych wyborow, na tym polega zycie..........
Tlumaczenie, ze nie moge isc na trening bo musze sie uczyc, jak wielu ludzi robi jest nie do przyjecia, nie wierze zeby ktos dziobie caly czas, chyba mozna poswiecic 2 godzinki kilka razy w tyg na trening....
Ta ostatnia uwaga jest ogolna, nie brac personalnie.
Napisano Ponad rok temu
Trzeba ostro cwiczyc, damy rade
Tlumaczenie, ze nie moge isc na trening bo musze sie uczyc, jak wielu ludzi robi jest nie do przyjecia, nie wierze zeby ktos dziobie caly czas, chyba mozna poswiecic 2 godzinki kilka razy w tyg na trening....
eghm... no 2 godziny to by był luz, niektórzy poświęcaja jakieś 4 zeby sobie poćwiczyc (liczac dojazdy) ;/ no ale staramy się (mam na myśli Ziellika), do tego wstawanie o 7:30 z sobote i w niedziele, wiec wesoło :roll: . mam nadzieje ze podciagne sie do tego czerwca... no a nauka to poszła w las ostatnio... (nie ma to jak komensalizm co Ziellik?) do zobaczenia w piątek
Napisano Ponad rok temu
eghm... no 2 godziny to by był luz, niektórzy poświęcaja jakieś 4 zeby sobie poćwiczyc (liczac dojazdy) ;/ no ale staramy się (mam na myśli Ziellika), do tego wstawanie o 7:30 z sobote i w niedziele, wiec wesoło :roll: . mam nadzieje ze podciagne sie do tego czerwca... no a nauka to poszła w las ostatnio... (nie ma to jak komensalizm co Ziellik?) do zobaczenia w piątek
No ja bede niestety dopiero w sobote, bo w piatek na 18 mam egzamin z elektry (((((
Napisano Ponad rok temu
No, no, wiedzę, że duch w narodzie gore :-)
Super. Cieszę się, że macie power.
o tak duch jest przynajmniej w Chojnicko-Czersko-Tucholskiej czesci karatekow.Zobaczymy jakie beda efekty i czy beda zauwazalne jakies postepy.Ja wierze ze postepy sa.
No ja bede niestety dopiero w sobote, bo w piatek na 18 mam egzamin z elektry Sad(((((
Elektra jest prosta no co Ty Koks:P Jak dobrze ze ja to juz mam za soba.A jak Ci idzie na najlepszym wydziale?Zadowolony?
Pozdrowienia dla @ll
Napisano Ponad rok temu
wychowanie fizyczne,
Koncepcja dobra, ale ja z wychowania fizycznego to łamaga jestem !!
Tlumaczenie, ze nie moge isc na trening bo musze sie uczyc,
Uważam, że to złe tłumaczenie. Nawet jeśli ktoś dużo się uczy to godzinka na treningu między nauką dobrze zrobi i zrelaksuje człowieka! Przynajmniej ja po treningu jestem zmęczona ale zarazem pobudzona.
Rzeczywiście dojazdy na treningi trochę komplikują sprawę,ale... oto w głowie mej narodził się pomysł. Czy można by było "wlecieć" kiedyś gościnnie na trening do Wałcza(bo to przecież najbliżej)? Tak, żeby chociaż poćwiczyć coś innego niż oi-zuki jodan .
Pozdro :-) !!
Napisano Ponad rok temu
No tak, Nas (Wlochata,ostatnio tez Gogus i moja skromna osoba:-)) treningi kosztuja zdecydowanie wiecej czasu.Bo na dojazdy tracimy jakies 1,5h w jedna strone 1,5 w druga plus trening 1,5 wychodzi ponad 4 godzinki ale dla chcacego nic trudnego:)Damy rade.
nic trudnego? dla mnie to jest mega ekstremalne jechac z czerska do gdyni na trening 5 godzin zeby potem wracac 1,5 godziny. w piatki jechac 3 godziny zeby przez 1 h pocwiczyc. potem isc rano w sobote i w niedziele. stwierdzam . mam (a czasem mamy) coś z garem:]
Napisano Ponad rok temu
hm tu mialam na mysli co tygodniowe treningi a nie jednorazowe seminariumNo ja bede niestety dopiero w sobote, bo w piatek na 18 mam egzamin z elektry (((((
Napisano Ponad rok temu
Elektra jest prosta no co Ty Koks:P Jak dobrze ze ja to juz mam za soba.A jak Ci idzie na najlepszym wydziale?Zadowolony?
Pozdrowienia dla @ll
nie jest taka prosta nie przesadzaj, jak by byla prosta to nie mial bym poprawki poprawki.
szczeze to mylsalem ze bedzie latwiej ogolnie mecza nas........
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bylo super. Treningi ciekawe, ogrom wiedzy do zapamiętania i ćwiczenia. Sensei pokazal nam wygodną pozycję do picia Cappuccino. Niektórzy mogli się wykazać swoją szybkością, gdy Sensei stal nad nimi z kijem
Polecam osobiscie czarną koszulke W.S.I Nosi się ją ZNAKOMICIE !
Weekend z KARATE, ponownie byl trafnym wyborem. Wrócilam do Gdańska pozytywnie nastawiona z dużą dawką POWER-a.
Jak wrażenia innych uczestników Seminarium?
Pozdro. GOGI
Napisano Ponad rok temu
Jak wam się podobało na seminarium? Jak dla mnie super sprawa. Poziom jaki reprezentowali Włosi jest niesamowity. Największe wrażenie na mnie zrobiła demonstracja kihon ippon kumite, gdzie sensei Cristina jako uke w niewiarygodnej szybkości broniła się. Jeszcze bardziej zaskoczyła mnie szybkość sensei Dario, kiedy atakował jodan oi-zuki i zrobił to koło jej głowy. Wiecie o co chodzi?
Mam nadzieję, że program przedstawiony na seminarium będzie praktykowany u mnie w dojo...
Liczę, że spotkamy się wszyscy na
Szkolenie karate shotokan W.S.I. /dla wszystkich chętnych/
WAŁCZ, /25-26 listopad 2006/
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i czekam na relację na stronie Podkomisji.
Pa pa! :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kupie czarne Obi...
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Christophe PINNA
- Ponad rok temu
-
...i po seminarium we WROCŁAWIU
- Ponad rok temu
-
Hargei ,hara ,ki
- Ponad rok temu
-
Wadoryu karate
- Ponad rok temu
-
Tradycjonaliści, lubicie walczyć? A jak tak, to czy to źle?
- Ponad rok temu
-
Te Kata sa nieziemko trudne...
- Ponad rok temu
-
Dojo Funakoshi
- Ponad rok temu
-
Kontuzja i co dalej?
- Ponad rok temu
-
Kata Shotokan