WORLD SHOTOKAN INSTITUTE W.S.I.
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieje, że równie licznie pojawią się wszyscy zainteresowani, i będzie równie świetnie jak w zeszłym roku we Władysławowie. Miejmy nadzieje,że większości będzie pasował ten termin.
POzdrawiam,
Oss!
Napisano Ponad rok temu
Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Kochani obóz rozpoczyna się właśnie w niedzielę 25.06 a nie jak napisałem powyżej 24.06. Za to zamieszanie serdecznie przepraszam !
Jeszcze raz wobec tego oficjalna data obozu:
25.06 /niedziela/ - 01.07 /sobota/ 2006
Napisano Ponad rok temu
Jestem ciekawa, jak nam pogoda dopisze. Przedtem było super, choć niektórzy itak bali się...wejść do wody, bo uważali, że jest za zimna...
Pozdrawiam!
Oss!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS. Jak ktoś nie chce sam do wody to chętnie można dopomóc (patrz casus niejakiego Zgredka)
Napisano Ponad rok temu
Ale wyglądał na bardzo zadowolonego, wnioskując po minie, więc moze to dobry sposób na upartych lub "starszych..." 8)
Napisano Ponad rok temu
Pozdro dla wszytskich. :-)
Napisano Ponad rok temu
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Upss, chyba w tym roku treningi na plaży poprowadzą młodsi instruktorzy... :roll:
Napisano Ponad rok temu
No skoro tak z nim postąpiono to musiał nieźle Wam zajśc na skórę podczas treningu.
Dlatego ja nie poszłam na ten trening, bo starsze stopnie ostrzegły mnie co tam będzie się działo ...
Goguś - w każdym razie czekam na fotkę :-) .
Napisano Ponad rok temu
Oj fajnie było, taki prawdziwie wytrzymałościowy trening, po którym nawet pływać się nie chciało, ale to też może sprawka pogody, wkońcu gorąco było.. no nie
...
Napisano Ponad rok temu
No to opowiem chociaż, że byłam w poniedziałek na treningu z Włochatą i z Ziellikiem u Sensei Pawłowskiego. Było fajnie, nareszcie się trochę poruszałam, bo mam właśnie stresujący miesiąc!!! Nie życzę takiego nikomu... trening piękna rzecz, można odreagować emocje.
Było oczywiście... jak wiecie, standardowa odpowiedź - KARATE...a tak szczegółowo to kata i kihon I'm happy.
Poza tym już zbliżają się ferie, jupiii, ... czy może ktoś już je ma?
Trzeba trochę rozruszać forum, nie spać
Pozdrawiam Oss!!! :wink:
Napisano Ponad rok temu
We wtorek na treningu sensei Krzysztof nauczył nas Heian Nidan Bunkai. Wkońcu. Przyznam, że bardzo mi się podobało . Jest chyba nieco ciekawsze niż Heian Shodan Bunkai. Jutro trening więc myślę, że będzie OK.
Pozdro dla wszystkich :-)
PS.Jeśli popełniłam bląd w pisowni to przepraszam.
PS2. Gawędziarze jak wam idzie nauka 5 zasad karate . Bo MUKK Krzyż narazie łamie sobie języki he he .
Napisano Ponad rok temu
Mamy się nauczyć tych 5 zasad? Bo ja jeszcze nie byłam w Chojnicach na treningu w nowym roku i nie wiem o nowych rozporządzeniach
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
PS2. Gawędziarze jak wam idzie nauka 5 zasad karate . Bo MUKK Krzyż narazie łamie sobie języki he he .
Ja juz prawie je znam na pamiec, kolejnosc troche mi sie myli tylko
Jednak poki co to jestem skupiony bardziej na zasadach termodynamiki oraz zadaniach z wytrzymalosci materialow :? :? :? :? :?
Napisano Ponad rok temu
PS. W najbliższą sobotę zaczynamy zimowy obóz w Karpaczu. Karate! Zima ! Narty !
Pozdrawiam
dan
Napisano Ponad rok temu
Co do tych zasad to sensei powiedział, że w tłumie 100 osób (chodzi o seminaria) nie będzie nas słychać i że nie będziemy wiedzili i tak czy siak czy powiedzieliśmy to dobrze (tzn. z odpowiednim akcentem etc) .
Pozdro....
Napisano Ponad rok temu
PS. Własnie Goguś - ostatnio coś cie nie widać ;] Pojaw no sie wreszcie ;]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 24
0 użytkowników, 24 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kupie czarne Obi...
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Christophe PINNA
- Ponad rok temu
-
...i po seminarium we WROCŁAWIU
- Ponad rok temu
-
Hargei ,hara ,ki
- Ponad rok temu
-
Wadoryu karate
- Ponad rok temu
-
Tradycjonaliści, lubicie walczyć? A jak tak, to czy to źle?
- Ponad rok temu
-
Te Kata sa nieziemko trudne...
- Ponad rok temu
-
Dojo Funakoshi
- Ponad rok temu
-
Kontuzja i co dalej?
- Ponad rok temu
-
Kata Shotokan