ciekawi jestesmy czy w koncu zaczales sie udzielac na treningachgoguś zebys nie gadala ze sie nie udzielam
pozorancie jeden
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
ciekawi jestesmy czy w koncu zaczales sie udzielac na treningachgoguś zebys nie gadala ze sie nie udzielam
Napisano Ponad rok temu
Hurrra! Dłuższe wakacje Więcej wakacji w prezencie od premiera! Kazimierz Marcinkiewicz (47 l.) obiecał nam wczoraj: rok szkolny skończy się 15 czerwca, dwa tygodnie wcześniej, niż zakładano. - Wystąpiłem do ministra edukacji o rozważenie możliwości skrócenia roku szkolnego 2005/2006 o dwa tygodnie. Poprzedni minister popełnił błąd ustalając datę zakończenia szkoły na 30 czerwca. To jest za późno - zdradza nam premier.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
)) wiesz ziellik kaktusy bardzo rzadko rosna na dloniach )ide na pierwszy trening
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8O
Prawdopodobnie jest to jednak przestarzała reklama... Maestro Shirai już od kilku lat nie jest Dyrektorem Technicznym I.T.K.F.u, oczywiście nadal działa we Włoskiej Federacji Karate Tradycyjnego /F.I.K.T.A/ jako jej wiceprezydent, która jak zapewne się orientujesz należy do I.T.K.F. Tak więc nadal należy pośrednio do I.T.K.F.u, ale napewno nie jako jej Dyrektor Techniczny. Nota bene w Polsce Kwieciński przez długi czas ukrywał przed instruktorami i ćwiczącymi w PZKT fakt, iż Maestro zrezygnował z funkcji Dyrektora Technicznego I.T.K.F.u. Nawet zapowiadano przyjazd Maestro do Polski...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na treningu pozdrów Mariusza ode mnie i życz mu najlepszego w Nowym Roku !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem ile jest wart ten Sziraj co sie nim tak ekscytujecie, ale ćwicze u jego wieloletniego ucznia (5 Dan, facet też nie jest młody) i mam wrażenie, że wyrzuciłem kasę w błoto (moje cenne Euro).
Dobrze, że to tylko chwilowo - normalnie ćwiczę KARATE SHOTOKAN.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu