WORLD SHOTOKAN INSTITUTE W.S.I.
Napisano Ponad rok temu
A znacie to "gdzie diabel nie moze tam babe posle"? Juz tak was zbalamucilo ze nawet znalezliscie wspolny jezyk
Napisano Ponad rok temu
Zawsze myslalem ze jak ladna dziewucha przyjdzie na trening to klopoty gotowe, a tu widze ze bywa tez odwrotnie... Nic juz nie rozumiem.
A znacie to "gdzie diabel nie moze tam babe posle"? Juz tak was zbalamucilo ze nawet znalezliscie wspolny jezyk
zycie jest dziwniejsze niz fikcja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przecież to tylko by był trening a o czym Ty Chemik pomyślałeś ??
Wiesz instrukcją słowną nie wszystko się da załatwić, czasem trzeba pokierować rączką albo nóżką czy też ustawic bioderko odpowiednio. Ponieważ pytanie było o oddychanie to trzeba by było ręcznie sprawdzić czy odpowiednio przepona pracuje i mięśnie się napinają i czy aby nie za mocno napina barki. Jak by jeszcze szkolona osobniczka występowała w stroju tej pani to dziwne skojarzenia gotowe. Pamiętaj to o czym mówiono w serialu 07 zgłoś się: "żony maja coś z milicji".
A swoja drogą czy bjj ćwiczą takie osobniczki , bo może bym się przeniósł :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jak by jeszcze szkolona osobniczka występowała w stroju tej pani to dziwne skojarzenia gotowe.
No właśnie, Panowie, moglibyście sami topless ćwiczyć. Może wtedy bym szybciej oddychanie opanowała A co do osobniczki, trzeba by jeszcze pewnie poznać ciężar ekhm... balastu, coby wiadome było, jaki opór musi pokonać. To pozwoliłoby na dopasowanie odpowiedniego programu treningowego i szybszy rozwój umiejętności.
A swoja drogą czy bjj ćwiczą takie osobniczki , bo może bym się przeniósł :wink:
Na to bym nie liczyła, ale u nas jest jeden bardzo fajny osobnik. O podzieleniu się mowy nie ma, ale dałabym Ci popatrzeć ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na to bym nie liczyła, ale u nas jest jeden bardzo fajny osobnik. O podzieleniu się mowy nie ma, ale dałabym Ci popatrzeć ;-)
Wiesz, ja w osobnikach (nawet fajnych) nie gustuję - tylko osobniczki. Możesz go zatem mieć na wyłączność.
Napisano Ponad rok temu
hmmm, w mojej sekcji w lecie, a sala na poddaszu była prawie i gorąco jak diabli było, to toples ćwiczyliśmy, trza było przyjechać
A Ty mnie ciągle kusisz i w końcu się doigrasz, tym bardziej, że z chęcią odwiedzę ukochane kąty. Muszę tylko przeczekać niespokojne czasy. Jak się żonom moich byłych znudzi polowanie na koźlaka, to się pewnie pojawię ;-)
Wiesz, ja w osobnikach (nawet fajnych) nie gustuję - tylko osobniczki. Możesz go zatem mieć na wyłączność.
Eee, osobniczki są przereklamowane. Zwłaszcza w dzisiejszych czasach. Wyemancypowane to to się zrobiło, będzie Ci ciągle pokazywać, że umie odkręcić sama słoik, a tylko Tobie to nie wychodzi. A na koniec stwierdzi, że jest lesbijką i pójdzie w długą ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Eee, osobniczki są przereklamowane. Zwłaszcza w dzisiejszych czasach. Wyemancypowane to to się zrobiło, będzie Ci ciągle pokazywać, że umie odkręcić sama słoik.
No, z tym trudno mnie się zgodzić, ale rozumiem, że możemy mieć zupełnie inny punkt widzenia. :wink:
A jak chce sama odkręcać słoik - proszę bardzo, dorzucę jeszcze konserwę turystyczną i ze trzy zapieczone mutry. Niech ma satysfakcję (a ja trochę spokoju).
Napisano Ponad rok temu
Powyżej ta sama Pani z pierwszego filmiku. Tylko tutaj po"cywilu"...No i jest motyw ważenia...Chyba przed walką.
PS. Oburzonym tłumaczę - TO NIE JA ZACZĄŁEM!!
Napisano Ponad rok temu
A tego nie wiedziałem ... że masz z tym problem.U mnie w klubie jest pewna bardzo atrakcyjna Pani, której warunki są podobne do tej z filmiku.
Jest zawsze problem, jak bić na chudan..Precyzyjniej - taki "wyższy" chudan ;p... Przynajmniej ja taki mam... Oczywiście Pani doskonale o tym wie i bezczelnie to wykorzystuje ;p
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zobaczymy jaka jest różnica pomiędzy zawodniczkami WSI i KK :wink: oczywiście.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Udowodnij 8)
Każdy by mógł tak powiedzieć
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powyżej ta sama Pani z pierwszego filmiku. Tylko tutaj po"cywilu"...No i jest motyw ważenia...Chyba przed walką.
PS. Oburzonym tłumaczę - TO NIE JA ZACZĄŁEM!!
O ile pierwszy filmik miał w sobie troche kokieterii, ten jest obleśny i chyba został nakręcony dla jakiś kiblowych onanistów.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 19
0 użytkowników, 19 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kupie czarne Obi...
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Christophe PINNA
- Ponad rok temu
-
...i po seminarium we WROCŁAWIU
- Ponad rok temu
-
Hargei ,hara ,ki
- Ponad rok temu
-
Wadoryu karate
- Ponad rok temu
-
Tradycjonaliści, lubicie walczyć? A jak tak, to czy to źle?
- Ponad rok temu
-
Te Kata sa nieziemko trudne...
- Ponad rok temu
-
Dojo Funakoshi
- Ponad rok temu
-
Kontuzja i co dalej?
- Ponad rok temu
-
Kata Shotokan