Prosze o pomoc , czy dobrze postąpiłem bo nie wiem ... ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tae Tad wiesz dzisiaj ją zjechałem zrównałem z ziemią nie bede pisał jak bo długo to trwało jak jesteś ciekawy to gg
i co do novocaine czy jak ci tam niechce wszczynac awantury ale skoro ty czytasz te pie** bravo to nie musisz mówić reszcie zeby to robili wiesz i takie teksty to mozesz do kogoś kto ma problem ekhm ... że tak powiem " sercowy" a tu chodzi bardziej o moralniaka ... a redakcja bravo szczerze mówiać gówno wie o życiu
tyle odemnie
Pozdr.
Gameness
Napisano Ponad rok temu
wos pytałeś się jak go załatwiłem : chdozisz na boks to wiesz jak działa hak prawidłowo wykonany i prawy prosty u praworecznego i jaka ma siłe ... :twisted: tylko dwa ruchy były nie było żadnej zawiłości u mnie żebym go naperdalał do nieprzytomności poprostu dostał a że ma słabą szczęke ... Jego pech ...
Napisano Ponad rok temu
nie wiem czy slyszales takie powiedzenie, Jumbo, ale cos w nim jest:"Kije i kamienie polamia me kosci, lecz slowa nie sa w stanie mnie zranic". Nie wiem kto to powiedzial. A tak serio Jumbo, postaw sie w sytuacji chlopaka - zdenerwowal sie, BARDZO. Mozna powiedziec wrecz wkurwil. Zrobilbym to samo...niestety, jestem dosc impulsywnySłowo ma większą siłę, niż pięść.
Pozdr
Napisano Ponad rok temu
ale tez latwo sie mowi powinienes sie wyzbyc nienawisci i zemsty...ale to prawda jezeli zrobiles juz to to nie mysl o tym
ani nie mysl zeby sie zemscic jakos na swojej dziewczynie jezeli mozesz i Ci to ulzy to jej powiedz co o niej sadzisz wytlumacz jej czym sie rozni szmata od kobiety ( bo kobieta sie szanuje?? - czy jakos tak ) i nastepnym razem uwazniej patrz na swoje partnerki i jak wspomnialem wczesniej uwazniej je dobieraj no ale czasami sie zdaza jak pech to pech
pozdr. mjr
Napisano Ponad rok temu
to jej powiedz co o niej sadzisz wytlumacz jej czym sie rozni szmata od kobiety ( bo kobieta sie szanuje?? - czy jakos tak )
Dokładnie jej tak powiedziałem :twisted: skąd to znasz ??
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
ale boje sie najbardziej tego ze koles zechce zemsty i bede mial papiery ze tak powiem "zjebane"
Napisano Ponad rok temu
nie wiem czy slyszales takie powiedzenie, Jumbo, ale cos w nim jest:"Kije i kamienie polamia me kosci, lecz slowa nie sa w stanie mnie zranic". Nie wiem kto to powiedzial. A tak serio Jumbo, postaw sie w sytuacji chlopaka - zdenerwowal sie, BARDZO. Mozna powiedziec wrecz wkurwil. Zrobilbym to samo...niestety, jestem dosc impulsywnySłowo ma większą siłę, niż pięść.
Pozdr
jemu bardziej hyba chodzilo o slowo jako sposob dojscia do porozumienia, nie obrazenia kogos, bo o to chodzi w kamieniach.
Napisano Ponad rok temu
jako, ze sam staram sie miec gdzies opinie i osady innych stosuje sie do "wlasnej" oceny. i gdy cos zrobie to takie zastanawianie sie oznacza, ze nie zgadzam sie z tym, co zrobilem. czyli, uogulniajac, zrobilem zle.
jak mnie ktos zrozumial to gratulacje :wink:
Napisano Ponad rok temu
Nie no wymiekam....nalac mu wódki....chlopak dorze prawi :wink:dziwka to zawod, a kurwa to rodzaj charakteru"
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie jej tak powiedziałem :twisted: skąd to znasz ??
hmm nie wiem czy dobrze kojaze ale to chyba tekst piosenki sama prawda
pozdr. mjr
Napisano Ponad rok temu
Major slucha sie paktofoniki nie?
o wlasnie juz wiem skad to znam
moze jakbys ja tak zjebal.. tylko nie zwyzywal tylko np. powiedzial jej cos co da jej do zrozumienia to zmieni sie chodzby troszke
ja mialem taka sytuacje ze panienka mnie wk... na imprezce i sie bawila z moim kolega lol wkurzylem sie bylem troche chwycony i powieidzlam przyjacielowi ze jak czasami bym cos burzyl to zeby mnie trzymal no bo wkoncu to tez byl moj kumpel...wytrzymalem
a ona po imprezce pisze smsa co to za dj grali po potrzebuje do artykulu..
to jej napisalem:
chyba k.nazwiko i k.drugie_nazwisko ale nie wiem jak grali bo bylem caly czas zajety rozmowa sam ze soba...az mnie dupa bolala od tanczenia!!..zycze milego pisania!! pa
nie chcialem pisac nic chamskiego... ale cos zeby ja tak draznilo..i udalo mi sie z nia sie nie odzywam... ale znam kilka jej kolezanek i jedna mi mowila ze troche ja ten sms "dotknol" a ja sobie tego smsa zachowalem i jak mam zly humor to sobie go czytam
pozdr. mjr[/code]
Napisano Ponad rok temu
a ten koleś z którym się lizała by się wkurwił i by wystartował do gamenessa - co skończyło by się dla niego tak samo :-)ale liscia to bym takiej wyplacil).
a wogule gameness ten eamon co śpiewa ten przebój Fuck it ?
bo sytuacja bardzo podobna jak na teledysku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gameness... nie dziwie sie ze goscia troszeczke uszkodziles, pewnie wiekszosc by zrobila tak samo, ja bedac na twoim miejscu zapewne tez...
facet sam jest sobie winien, skoro wiedzial ze owa niewiasta wolna nie jest (chociaz rozne rzeczy mogla mu nagadac, chociazby ze sie z Toba rozstala)...wiedzial, ze ryzykuje... nie ma teraz co roztrzasac tego, bo i tak nic nie zmienisz...
a co do wypowiedzi yaka:
sadze ze wieksza sile mialoby jednak kilka odpowiednio dobranych slow (nie mowie tutaj o wyzywaniu) albo ich brak, cisza, pogardliwe spojrzenie... w zaleznosci od charakteru dziewczyny. na faceta uzycie sily dziala troche inaczej niz na kobiete , my (podobno) jestesmy bardziej emocjonalne, u mezczyzny to jest urazenie jego meskiej dumy: "ktos mnie pokonal" (podobno)ale liscia to bym takiej wyplacil
osobiscie walcze slowami, bo sila u mnie nie za duza, wiec ciosy zadawane rekami wywoluja u mnie jedynie zlosc, agresje, chec zemsty...szybko o nich zapominam.. natomiast niektore teksty pamietam latami... since zejda, fizyczny bol minie... psychiczny, duchowy potrafi gnebic naprawde dlugo, a tak niewiele trzeba, zeby go wywolac... psychika potrafi byc bardzo kruchutka...
pozdrawiam
blackgirl
ps. tak czy inaczej wspolczuje zaistnialej sytuacji gameness...
Napisano Ponad rok temu
ej i powiedzcie mi ( kto dobrze zna prawo ) czy bede miał jakieś nieprzyjeności bo dowiedziałem sie ze ten koleś napewno coś zrobi żeby mnie udupić ...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Student - zawód wysokiego ryzyka????
- Ponad rok temu
-
śmierć kolejnego studenta w Lublinie
- Ponad rok temu
-
Incydent