sensei Jacek Wysocki 7 dan
Napisano Ponad rok temu
Gratuluje panie Jacku.
Napisano Ponad rok temu
No to ja chyba powiesze sobie w biurze moje zdjecie z shihanem Wysockim, obok zdjecia z Walesa.
Eeee tylko tyle Możesz zrobic duzo wiecej- zgłoś wniosek o przemianowanie Tempelhof na Berlin Jacek Wysocki Airport - wtedy obaj będa patronami podniebnych wojazy :wink:
Napisano Ponad rok temu
To może portret Wałęsy ze znaczkiem z Wysockim w klapie, albo vice versa.No to ja chyba powiesze sobie w biurze moje zdjecie z shihanem Wysockim, obok zdjecia z Walesa.
Gratuluje panie Jacku.
Napisano Ponad rok temu
Dla mało wtajemniczonych i chcących poznać bliżej osobę J.W. proponuję odwiedzenie strony Polskiej Unii Aikido - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] A tak na marginesie ktoś kiedyś powiedział, że nie należy krytykować ludzi gdy się ich nie zna.
pozd.
Napisano Ponad rok temu
Na tym forum pierwszy jest Szczepan a potem dlugo, dlugo nic...
Napisano Ponad rok temu
A co do Szczepana chwała mu za to że jest tutaj nr 1 i nech tak pozostanie.
pozd
Napisano Ponad rok temu
Istotnie, to byla bardzo uprzejma prosba :roll:SZCZEPAN TO SZCZEGÓLNIE DO CIEBIE BO TWOJE KOMENTARZE SĄ POPROSTU PONIŻEJ PASA!
A co do Jacka Wysockiego, to przyjmijmy moze, ze nie jest numerem jeden w Polsce, lecz w Polskiej Unii Aikido, ok Taki maly kompromis :wink:
Zauwaz rowniez, ze nikt tu nie krytykuje jego umiejetnosci technicznych, lecz pewne jego zachowania i cechy charakteru 8)
Napisano Ponad rok temu
Co do cech charakteru J.W. ....... czasami zostaję po treningu i oglądam jak ćwiczy z zaawansowanymi. Wiem że jest perfekcjonistą w tym co robi na macie i tylko to mnie interesuje. Jego sprawy poza dojo to jego prywatna sprawa której nie zamierzam komentować a tym bardziej w nią wnikać. To tyle.
Napisano Ponad rok temu
Jest numerem 1 w Polsce jako najwyższy stopień w kraju. O skuteczności czy technice nie rozmawiamy bo tego ocenić w aikido nie da rady.A co do Jacka Wysockiego, to przyjmijmy moze, ze nie jest numerem jeden w Polsce, lecz w Polskiej Unii Aikido, ok Taki maly kompromis :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jest numerem 1 w Polsce jako najwyższy stopień w kraju. O skuteczności czy technice nie rozmawiamy bo tego ocenić w aikido nie da rady.
A co do Jacka Wysockiego, to przyjmijmy moze, ze nie jest numerem jeden w Polsce, lecz w Polskiej Unii Aikido, ok Taki maly kompromis :wink:
pomijajac drażliwą kwestię skuteczności - dlaczgo nie da się ocenić techniki? tak z ciekawości pytam.....
Napisano Ponad rok temu
No kto miałby to zrobić w przypadku wysockiego? jakaś chłopaczyna ze stażem 10 letnim? i druga sprawa: co miałby oceniać? przesunięcie stopy o 5 cm? czy płynność? to indywidualna sprawa wychodząca w skuteczności a tą jak wiemy w aikido zmierzyć się nie da.pomijajac drażliwą kwestię skuteczności - dlaczgo nie da się ocenić techniki? tak z ciekawości pytam.....
Napisano Ponad rok temu
Jest numerem 1 w Polsce jako najwyższy stopień w kraju. O skuteczności czy technice nie rozmawiamy bo tego ocenić w aikido nie da rady.
I zgadzam się z tym w pełni co do stopnia i do stwierdzenia, że niestety w aikido nie da się porównać technik. Niby wyglądają tak samo a jednak coś je różni. Trenuję w PUA bo bi się spodobało, inni wolą gdzie indziej ich sprawa. Jak ktoś wcześniej zuważył "każdemu względem uznania". Denerwuje mnie tylko spieranie się kto jest lepszy, fajniejszy i mocniej leje. Jak tyko stwierdziłem fakt. Ma 7 DAN i nikt w Polsce nie ma wyższego ani równego. Przecież za coś go dostał. Na pewno nie był to wygląd i nie kupił go także na rynku. pozd.
Napisano Ponad rok temu
Dlatego zgadzam sie bez dyskusji z argumentem, ze Jacek Wysocki jest Numerem Siedem w Polsce.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na kolana i ten tego :wink:Fiodor, nie bij mnie, zartowalam :wink:
Napisano Ponad rok temu
A co do filmu "Siedem", to... proznosc i gniew tez naleza do tych siedmiu.
Napisano Ponad rok temu
i rybołóstwo... sory cudzołóstwo :wink:... proznosc i gniew tez naleza do tych siedmiu.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kata
- Ponad rok temu
-
Aikido Pijanego Mistrza
- Ponad rok temu
-
relacje ze staży z Tamura sensei...
- Ponad rok temu
-
gabaryty:)
- Ponad rok temu
-
staż z Etienne Leman Sensei 6 Dan Aikido - szczegóły ????
- Ponad rok temu
-
Staż z Fujimoto Sensei - zdjęcia
- Ponad rok temu
-
Struktura Shu, Ha, Ri i poznanie Shoshin - komentarze
- Ponad rok temu
-
Struktura Shu, Ha, Ri i poznanie Shoshin
- Ponad rok temu
-
Jak wyglądają u was treningi ??