sensei Jacek Wysocki 7 dan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fajne,, brzmi to jak halasliwy ninja czy wyobraznia wojskowa.. nie wiem co to za firgura w jezyku polskim , bo to ma swoja nazwe..slynny lucznik krotkowidz,
Napisano Ponad rok temu
brzmi to jak halasliwy ninja czy wyobraznia wojskowa.. nie wiem co to za firgura w jezyku polskim , bo to ma swoja nazwe..
jeśli się nie mylę to jest oksymoron 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bardzo ładne choć naiwne pytanie!
Na przykład w grze GO są rzeczywiście dany amatorskie i zawodowe.
Bardzo różniące się siłą.
tyle zacytuje coby nie zasmiecac i tak odgrzanego tematu
Redakcjo Moja Droga, co bys nie mial na mysli porownujac dany to dokonujesz ich porownania i dajesz mozliwosc dowolnej interpretacji Twoich porownam innym czytajacym - oczywiscie pisze to bez potrzeby, bo bedac dyplomata doskonale sobie zdajesz sprawe z tego co mowisz, (zreszta mam przyjemnosc znac Cie troszke wiec wiem co pisze :-) )
i dlatego wlasnie nie przystoja Ci takie wypowiedzi.
kazde dodatkowe sprostowanie czy odpowiedz (w tym moja) tylko rozwija temat...
szkoda ze tak jest.
notabebe jeszcze nie slyszalem u tak krytykowanego tu ze sposobu bycia senseja Wysockiego takich porownan. nie slyszalem i nie musialem sie zastanawiac co one oznaczaja...
serdeczne pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy J.Wysocki czyta te wypowiedzi.
nie czyta:-)
Napisano Ponad rok temu
Redakcjo Moja Droga, co bys nie mial na mysli porownujac dany to dokonujesz ich porownania i dajesz mozliwosc dowolnej interpretacji Twoich porownam innym czytajacym - oczywiscie pisze to bez potrzeby, bo bedac dyplomata doskonale sobie zdajesz sprawe z tego co mowisz, (zreszta mam przyjemnosc znac Cie troszke wiec wiem co pisze )
Prawie zawsze jest możliwość zupełnie różnej interpretacji czyjejś wypowidzi. A tylko od Ciebie (czyli czytającego) zależy jak to zinterpretujesz. I to będzie świadczyło o Twoim stosunku do tematu a nie osoby piszącej :wink:
to Aiki: ciesze sie, ze jest jeszcze choc jedna osoba, ktora ma gdzies wszystkie organizacje i ich dziwne uklady, konszakty, problemy, spory i glupie zazdrosci o bog wie co. Ja nad wyraz bardzo cenie sobie tolerancje, pokore i luzny stosunek do zycia, bez zadnych manipulacji, przekrectw i zawisci. Takze Aiki tak 3maj i nie daj sie szczegolnie chodzi mi o pogon za pieniadzem, co powoduje wielkie negatywne zmiany m.in. w zachowaniu ludzi zajmujacych sie zawodowo Aikido
No widzisz Aiki, co tu dużo mówić - jesteś Anarchistą!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W dalszej przyszłości proponowałbym wysadzenie w powietrze parlamentu brytyjskiego, uderzenie samolotem w Kongres amerykański oraz zrzucenie dwutonowej bomby na Kreml
Napisano Ponad rok temu
Polski rzad sie sam obali siela swoje glupoty. Czytam czasem newsy z Pl dresz mnie przechodzi.. no i ta kompromistacja na olimpiadzie.
USA? jak dojdzie ten duren do wladzy to tez lepiejnie widze..
GB? tu jest w miare stabilnie choc maja tam dzis czarny dzien - okazalo sie ,ze jokeje i trenerzy robili w bambuko graczy na wyscigach przez 2 lata..
z irokezem - spokojnie.. juz niedlugo same wypadna
rasisci? raz bylem rasista (5 min) poszedlem kupic TV i jakis Hindus 6 razy sie pomylil wpisujac w komputer ulice na ktorej mieszkam (Ranelagh), ale kazalem mu isc o diabla i zawolac szefa.. i mi przeszlo..
Napisano Ponad rok temu
USA? jak dojdzie ten duren do wladzy to tez lepiejnie widze..
A wg. Ciebie Bush jest lepszy?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kata
- Ponad rok temu
-
Aikido Pijanego Mistrza
- Ponad rok temu
-
relacje ze staży z Tamura sensei...
- Ponad rok temu
-
gabaryty:)
- Ponad rok temu
-
staż z Etienne Leman Sensei 6 Dan Aikido - szczegóły ????
- Ponad rok temu
-
Staż z Fujimoto Sensei - zdjęcia
- Ponad rok temu
-
Struktura Shu, Ha, Ri i poznanie Shoshin - komentarze
- Ponad rok temu
-
Struktura Shu, Ha, Ri i poznanie Shoshin
- Ponad rok temu
-
Jak wyglądają u was treningi ??