tabaka
Napisano Ponad rok temu
GAWITH SNUFF Aloisa Poschl'a jest de best :wink:
Napisano Ponad rok temu
masz te same źródło co ja!!!ja to zawsze z czech przywoziłem tak samo jak Lord RedBulla : D
Hehe ja mam jeszcze pół pudełka tabaki z czasów I wojny światowej!!! (tylko szkoda, bo jest ona kompletnie skamieniała). Na metalowym pudełku jest napis "JOSEPH DOMS- RATIBOR- 1920" (Ratibor to dzisiejszy Racibórz). Odrazu podkreślam, że niepróbowałem jej skrobać i wciągać!!!
Z popularnych dziś gatunków niewymieniliscie jeszcze "LOWEN-PRISE menthol snuff".
Napisano Ponad rok temu
no lepiej niebyc niewolnikiem uzaleznien choc moje uzaleznienie lubie[MA] : P
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
U mnie gawith 9 zl, red bull 6 zl, medikejta nie ma w ogole!! Nawet z innego zrodla jak biore to czerwona 4zl a czarna 7 zl.
Shiroi_kumo:
to mozna kupic w kazdym sklepie tytoniowym, czasami takze w sklepach z bronia (u mnie tak jest). Jak bylem pare razy w Pulawach to tam w Championie tez mozna bylo dostac.
Na poczatek radze probuj z dolka tabacznego (jak wyprostujesz palce i odegniesz kciuk tak aby byl prostopadle do dloni powstanie takie zaglebienie miedzy kosciami (nawet 2). Nasyp tam troche i snoof Zycze owocnego kichania.
Pzdr CarpeDiem
Napisano Ponad rok temu
No dzieki, bo juz mialem do wazywniaka isc :wink: . Z innych wypowiedzi wnioskuje ze jak sie do kiosku wybiore to tez dostane ? (bo sklepu tytoniowego jakos nie moge zlokalizowacAle wy macie dobrze!
U mnie gawith 9 zl, red bull 6 zl, medikejta nie ma w ogole!! Nawet z innego zrodla jak biore to czerwona 4zl a czarna 7 zl.
Shiroi_kumo:
to mozna kupic w kazdym sklepie tytoniowym, czasami takze w sklepach z bronia (u mnie tak jest). Jak bylem pare razy w Pulawach to tam w Championie tez mozna bylo dostac.
Na poczatek radze probuj z dolka tabacznego (jak wyprostujesz palce i odegniesz kciuk tak aby byl prostopadle do dloni powstanie takie zaglebienie miedzy kosciami (nawet 2). Nasyp tam troche i snoof Zycze owocnego kichania.
Pzdr CarpeDiem
) :?
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Chodzi ci o Gletschera ? tą tabake najbardziej lubieoWat: o widze ze ktos z doswiadczeniem ;] Jak oceniasz wplyw tabaki na trening MA? Przeszkadza, pomaga, nic nie zmienia? Jest taka tabaka, nazwy nie pamieta, niebieskie pudelko wielkosci tej jak od gawitha, fajny "smak" ale tez szybko cieknie do gardla. Ktora najbardziej lubisz?
a co do tabaki i treningu ma - nie przeszkadza wogule a może nawet pomóc jak wciągniesz małą dawke i ci nos przeczyści
Napisano Ponad rok temu
"Ciśnieniówka"
Zatykamy jedną końcówke rurki,wsypujemy do środka Tabake(lepiej nie za dużo),drugą końcówke wkładamy do nosa,wciagamy nosem powietrze żeby wytworzyć ciśnienie,puszczamy palec i...kopie,co nie?
taki sposobe można dopiero poczuć prawdziwą moc tabaki
tylko naprawdze nie przesadzajcie z ilością
jak ktos spróbuje tej metody to niech opisze swoje przeżycie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] :
"Ciśnieniówka"
Zatykamy jedną końcówke rurki,wsypujemy do środka Tabake(lepiej nie za dużo),drugą końcówke wkładamy do nosa,wciagamy nosem powietrze żeby wytworzyć ciśnienie,puszczamy palec i...kopie,co nie?
taki sposobe można dopiero poczuć prawdziwą moc tabaki
tylko naprawdze nie przesadzajcie z ilością
jak ktos spróbuje tej metody to niech opisze swoje przeżycie
To jeszcze nic, kumple z klas 4 LO (rocznik 1985) brali pompki do rowerow, zatykali dziurke wsypywali tabake i wtlaczali w nos proch z cisnieniem wiekszym jak dwie atmosfery Jak ktorys wsadzil za gleboko to naczynka krwionosne pekaly.
Pzdr CardpeDiem
Napisano Ponad rok temu
wiadomo, wszystko w duzych ilosciach szkodzi. chętnie poczytam o dlugofalowych skutkach zazywania tabaki.
nie polecam stosowania tabaki na "pobudkę" (praca przy kompie około 4 rano). efekt jest conajmniej bolesny (zalezy od stanu śluzówki, ale zmęczony mózg nie odpowiada pobudzeniem, poprostu baniak boli ).
tabaka? a jak w końcu Kaszub jestem i Kaszubi uczyli mnie tabaczyć pierwsza grude nasypano mi z oryginalnej tabakiery z kła dzika KULT normalnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No ja tez troche wciagam tabaki hehe ale dopiero zaczynam hehe i pewnie nie bede tego robil dlugo [ przynajmiej na codzien ] no bo nie ma po tym jakiejs fajnej fazy [ przynajmiej ja nie mam ]. No ale przy zazyciu innej zuywki a pozniej tabaki jest fajny efekt.
U mnie Red Bull kosztuje bodajze 4.5 a gawith 7.5 [ ja kupilem 4/5 opakowania od kumpla za 2 czy 3 zlote bo mu sie nie podobalo hehe ]
Moglby ktos cos powiedziec o LOWEN-PRISE menthol snuff ??? bo slyszalem ze jest leka i fajna hehe
Jak dla mnie red bull jest zamocny i gawith tez jak wezme za duzo jest nie przyjemny .
Ja czesto jak wezme zaduzo to napaza mnie glowa z tylu [ raczej drapie ale to przez chwile ].
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Przegapić goryla (psychologia postrzegania)
- Ponad rok temu
-
Makiwara - co przez to rozumieć?
- Ponad rok temu
-
Rodzaje ćwiczenia mięśni
- Ponad rok temu
-
Woda
- Ponad rok temu
-
Bolące kolano.