Zawód: instruktor
Napisano Ponad rok temu
Jak wy drodzy forumowicze zapatrujecie się na taki problem?
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do całkowitej niesprawnosci instruktora (szpital itp.) zawsze pozstaje najstarszy stopniem, doświadczeniem uczen który moze prowadzic zajęcia pod nieobecnosc mistrza, powtarzając to co robili wczesniej z mistrzem, lub kierując sie jego uwagami ze szpitala (instruktor kresli notatki wedłog których pózniej maja byc przeprowadzone treningi np. pn - czasówka 30sek tarcze, wt- czasówka minuta, sr - po 30 razy 10 technik, czw- 10 kombinacji po 10 sek, pt - parter techniki, sob - sparingi).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie jestem co prawda trenerem zawodowym, ale prowadziłem zajęcia niecały miesiąc po operacji kręgosłupa, będąc jeszcze w kołnierzu ortopedycznym Da się. Tylko mnie później strasznie swędziała spocona szyja i musiałem lecieć do domu, zeby ją umyć i przewinąć.
poklon No, nieźle CI szło.
Słoń: A teraz opuszczamy głowę na pierś, dotykamy brodą klaty.
Reszta: Słoniu, pokaż!!
To były TE treningi z kołnierzykiem
Napisano Ponad rok temu
No a jak jest w szpitalu? Ja osobiście jakoś nie widze prowadzenia treningu z ławki.
W szpitalu to juz inna kwesia, a co do lawki to nie ma problemu, nawet jak przychodzi poczatkujacy to nie mialem wiekszego problemu (tzn. jakis tam byl ale dalo rade :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Nie jestem co prawda trenerem zawodowym, ale prowadziłem zajęcia niecały miesiąc po operacji kręgosłupa, będąc jeszcze w kołnierzu ortopedycznym Da się. Tylko mnie później strasznie swędziała spocona szyja i musiałem lecieć do domu, zeby ją umyć i przewinąć.
Domyślam się, że to była samowolka, bo chyba lekarz Ci na to nie pozwolił?
Co do reszty, to pewnie,że dla chcącego nic trudnego i trening z ławki da się poprowadzić ale czy grupa nie ma z tym problemu? Zawsze trafią się takie "łosie", którzy będą sypać głupawe komentarze pod adresem instruktora. I nie ważne, że stara się on jakoś zajęcia poprowadzić ale ważne, że on akurat teraz nie jest w stanie zademonstrować ćwiczeń.
Napisano Ponad rok temu
Domyślam się, że to była samowolka, bo chyba lekarz Ci na to nie pozwolił?
Pozwolił. Nawet sam się pod tym podbiłem
Napisano Ponad rok temu
Zawsze trafią się takie "łosie", którzy będą sypać głupawe komentarze pod adresem instruktora. I nie ważne, że stara się on jakoś zajęcia poprowadzić ale ważne, że on akurat teraz nie jest w stanie zademonstrować ćwiczeń.
Niieeee raczej sie nie zdaza...doceniaja chlopaki :wink:
Napisano Ponad rok temu
a wy cwaniaczki jesteście z ławki tak a w ciąży spróbuj poprowadzić trening (ja w 7 miesiącu prowadziłam obóz) no dobra ale po porodzie minimum 3 - 4 miesiące (przerwy w karmieniu wynoszą wtedy 3h zdążysz poprowadzić trening i wrócić)
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
o w mordę! kobieta prowadząca obóz sportowy w 7 miesiącu, to się kwalifikuje pod sporty ekstremalnea mnie jedną grupę rozp........ a jedną mi asystent utrzymał
a wy cwaniaczki jesteście z ławki tak a w ciąży spróbuj poprowadzić trening (ja w 7 miesiącu prowadziłam obóz) no dobra ale po porodzie minimum 3 - 4 miesiące (przerwy w karmieniu wynoszą wtedy 3h zdążysz poprowadzić trening i wrócić)
pozdrawiam
szacunek
Napisano Ponad rok temu
... w ciąży spróbuj poprowadzić trening (ja w 7 miesiącu prowadziłam obóz) no dobra ale po porodzie minimum 3 - 4 miesiące (przerwy w karmieniu wynoszą wtedy 3h zdążysz poprowadzić trening i wrócić)
pozdrawiam
A o tym zagadnieniu nawet nie pomyslałem Jestem pod wrażeniem. poklon
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ścigany za niewinność
- Ponad rok temu
-