Skocz do zawartości

Zdjęcie

ścigany za niewinność

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

budo_marcin954
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2861 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

ścigany za niewinność
cześć!!!

daję tutaj ten temat bo to może zainteresowac co poniektóre osoby związane ne srodowiskiem sztuk walki, szczególnie ze Szczecina i karateków. Zobaczcie co się w tym naszym kraiku wyprawia, znowu sitwa rządzi, jeden drugiemu łapę myje a niewinnego sciagają, Ja ręcze za tego gościa, pracowałem z nim, wiem że samochodu by nie rąbnął, bo jest na za uczciwy i bryki prowadzić nie umie.

Link: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

jak dla mnie kolejna paranoja polskiego wymiaru sprawiedliwości, "Czyrak" ten który zlecił kradziez to znany złodziej, pracując w ochronie słyszałem o nim. Z autopsji wiem, że policja biedna o pewnych rzeczach dowiaduje się ostatnia, tylko dlaczego inni mają z tego powodu po dupie. Dwie ciekawe rzeczy, od kiedy za złodziejem samochodu wysyła się list gończy, skoro za mordercami nie zawsze się wysyła, o zboczkach nie wspominając. druga sprawa to utajnienie akt, dlaczego je utajniono w takiej psrawie, to nie jest związane z ABW czy czymś takim.

coś mi się wydaje, że trzeba przyspieszyć plany emigracyjne i zacząc realizowac na serio, w tym kraju nie da sie żyć (afera Rywina również pokazała ile u nas jest warty aparat sprawiedliwości).

pzdr wszystkim, poczytajcie to, mnie to wyprowadziło z równowagi, spać nie mogłem przez to wszystko
  • 0

budo_wesley
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 680 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: ścigany za niewinność
hehehe... sami znajomi :D Czyrak znany zlodziej... dajcie spokoj...
zreszta juz ma twingo :D

Tylo Antoniaka szkoda. Mam nadzieje, ze kurna cos sie odkreci. A z Czyrakiem jak zwykle wszystko sie rozejdzie... zobaczycie ;)

Pozdrawiam
  • 0

budo_jerz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3372 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Luta Livre

Napisano Ponad rok temu

Byle nie rozeszło się po bugu winnym Jerzym Antoniaku bo to było by już naprawdę przegięcie!
  • 0

budo_smoku
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 800 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Dyskusja na ten sam temat jest w Knajpie ("To Polska właśnie :/" czy jakoś tak )
  • 0

budo_marcin954
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2861 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

wiem, ale jak dla mnie nie jest to temat do knajpy, dotyczy on trenujących sztuki walki, ojcem Jurka Antoniaka jest Wacław Antoniak, prezes PZK i nie bylo kto w środowisku sztuk walki. Jurek to mój kumpel i mocno mnie ta cała sprawa wyprowadziła z równowagi, dlatego o tym napisałem w tym dziale.

Co do tego gnoja czyraka, to najgorsze jest to, że szczecinecko to małe miasto, i mimo że wszyscy się nawzajem znają, to mam bardzo duże obawy o tę sprawę, tu rządzi grupa kolegów z których każdy ma coś na sumieniu i kryją się nawzajem, podobnie jak w Poznaniu sprawa z tym zboczeńcem Krollopem czy choćby sprawa rywina. Szkoda gadać, już złożyłem podanie o wizę daję noge stąd jak się wszystko uda po mojej mysli
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024