ścigany za niewinność
Napisano Ponad rok temu
daję tutaj ten temat bo to może zainteresowac co poniektóre osoby związane ne srodowiskiem sztuk walki, szczególnie ze Szczecina i karateków. Zobaczcie co się w tym naszym kraiku wyprawia, znowu sitwa rządzi, jeden drugiemu łapę myje a niewinnego sciagają, Ja ręcze za tego gościa, pracowałem z nim, wiem że samochodu by nie rąbnął, bo jest na za uczciwy i bryki prowadzić nie umie.
Link: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jak dla mnie kolejna paranoja polskiego wymiaru sprawiedliwości, "Czyrak" ten który zlecił kradziez to znany złodziej, pracując w ochronie słyszałem o nim. Z autopsji wiem, że policja biedna o pewnych rzeczach dowiaduje się ostatnia, tylko dlaczego inni mają z tego powodu po dupie. Dwie ciekawe rzeczy, od kiedy za złodziejem samochodu wysyła się list gończy, skoro za mordercami nie zawsze się wysyła, o zboczkach nie wspominając. druga sprawa to utajnienie akt, dlaczego je utajniono w takiej psrawie, to nie jest związane z ABW czy czymś takim.
coś mi się wydaje, że trzeba przyspieszyć plany emigracyjne i zacząc realizowac na serio, w tym kraju nie da sie żyć (afera Rywina również pokazała ile u nas jest warty aparat sprawiedliwości).
pzdr wszystkim, poczytajcie to, mnie to wyprowadziło z równowagi, spać nie mogłem przez to wszystko
Napisano Ponad rok temu
zreszta juz ma twingo
Tylo Antoniaka szkoda. Mam nadzieje, ze kurna cos sie odkreci. A z Czyrakiem jak zwykle wszystko sie rozejdzie... zobaczycie
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do tego gnoja czyraka, to najgorsze jest to, że szczecinecko to małe miasto, i mimo że wszyscy się nawzajem znają, to mam bardzo duże obawy o tę sprawę, tu rządzi grupa kolegów z których każdy ma coś na sumieniu i kryją się nawzajem, podobnie jak w Poznaniu sprawa z tym zboczeńcem Krollopem czy choćby sprawa rywina. Szkoda gadać, już złożyłem podanie o wizę daję noge stąd jak się wszystko uda po mojej mysli
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Blagierzy !!!
- Ponad rok temu
-
MOTYWACJA
- Ponad rok temu
-
MAKIWARA - jak na tym cwiczyc??!!
- Ponad rok temu