Blagierzy !!!
Napisano Ponad rok temu
Zastanawiam się co kieruje ludźmi, którzy bez zmróżenia oczu upiększają na forum swoje osiągnięcia i wyczyny. Czytam wypowiedzi co poniektórych z was i aż mi póła opada. Próbuje dociec dlaczego ? Bo przecież większość z użytkowników ukrywa swoje dane osobowe i te wymyślone (źle "upiększone") zdarzenia czy osiągnięcia tak naprawdę nic nie dają.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poza tym historyjka napisana np w knajpie nie musi być prawdziwa, byle była śmieszna!
pozdrawiasy
Napisano Ponad rok temu
Po drugie nie rzucam haseł typu jesteś głupi czy tym podobne.
Po trzecie, tak, historyjka w knajpie nie musi być prawdziwa ale ma być śmieszna. Ale jeżeli ktoś wypowiada się na poważny temat powinien trochę mniej ściemniać.
I na koniec, nie chcę podawać iles tam przykładów ale znam jedną osobę z forum osobiście i to co ON wypisuję to ....
Napisano Ponad rok temu
powiedz MU o tym, a nie zakładaj topic
chcę być przedstawicielem rayz-do na uć
Napisano Ponad rok temu
misman jest cool!
Tak jest Jestem cool A jak za chwilę wezmę kąpiel, to jeszcze dodatkowo będę fresh
Napisano Ponad rok temu
To są takie atawizmy, których się jeszcze nie pozbyliśmy.
Tak to widzę
pozdrawiam
kurm
Napisano Ponad rok temu
THX za szczerość.Ale może właśnie dlatego, że na dobrą sprawę nikt was/nas nie zna za dobrze warto nie ściemniać, być szczery.Ci, którzy nie mają tych cech a tez chcą zaistnieć i złapać kilka plusów, moze czasami koloryzuja swoje przeżycia, aby wydać się "większymi" własnie w tej vortalowej spoleczności.
To są takie atawizmy, których się jeszcze nie pozbyliśmy.
Napisano Ponad rok temu
A niektórzy koloryzują(moim zdaniem), bo chcą trochę poprowokować i zachęcić do romowy...
Osobiście znam jedną osobę z VB i pisze ona(w zasadzie on)mądre rzeczy i nie ubarwia...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak rozumiem czasami trzeba pofantazjować.
Nie ważne na jaki temat. :wink:
Napisano Ponad rok temu
ps. kurm - atawizmami bym tego nie nazwał i chociaż chwilowo nic lepszego mi do głowy nie przychodzi, to jednak atawizmy w tym kontekście mnie rażą
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
moim zdaniem kurm28 odpowiedział wzorcowo i po jego poście nie ma nic do dodania. krótko sprawnie i na temat
ps. kurm - atawizmami bym tego nie nazwał i chociaż chwilowo nic lepszego mi do głowy nie przychodzi, to jednak atawizmy w tym kontekście mnie rażą
pozdrawiam
niepieram się przy tych atawizmach, ale - o ile dobrze rozumiem to słowo - takie kolorowanie jest formą stroszenia się, nadymania, tworzenia pozorów bycia większym, silniejszym, odważniejszym niż naprawde się jest. tak samo robią zwierzęta - kogut się stroszy, goryl tłucze piąchami po klacie a ropucha (a w zasadzie chyba ropuch) nadyma.
a więc......
Napisano Ponad rok temu
a ropucha (a w zasadzie chyba ropuch) nadyma.
a więc......
a więc wszyscy możemy sobie dymać do woli
Napisano Ponad rok temu
a więc wszyscy możemy sobie dymać do woli
a ropucha (a w zasadzie chyba ropuch) nadyma.
a więc......
allelujaaa!!!
Napisano Ponad rok temu
czyli gdyby nagle zaczął komuś rosnąć ogon, którego rodzice nie mają, ale praprzodek małpolud może i miał to byłby atawizm.
w kwestii zachowania, to rzeczywiście szpanowanie dorodnymi genitaliami, muskułami itp jest pewnego rodzaju atawizmem, bo małpy to robią
pozdrawiasy w przedweekendowy poranek
art
Napisano Ponad rok temu
atawizm jest to ..........pozdrawiasy w przedweekendowy poranek art
wiesz co? Twoja wypowiedź w zasadzie w całości jest OK, ale najbardziej podoba mi się ten kawałek:
....w przedweekendowy poranek
co do atawizmu, to w sieci znalazlem też to:
W znaczeniu psychologicznym (S. Freud, C.G. Jung) atawizm to nawrót (regresja) do archaicznych procesów psychicznych; także reakcje czy upodobania odziedziczone po przodkach w ontogenezie. C. Lombroso sformułował atawistyczną teorię zakładającą przekazywanie cech “degeneracji psychicznej” (antropologiczna szkoła prawa karnego).
podkreślenie moje.
tak czy tak - chyba się generalnie zgadzamy
pozdrawiam
kurm
Napisano Ponad rok temu
NIE SCIEMNIAMY !!!!!!!!
Powinno wystarczyc.... cool42 od dzisaj wszystko co tu przeczytasz bedzie szczera prawda!
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiasy w przedweekendowe południe
art
Napisano Ponad rok temu
ale nie wiem co Ci sie nie podoba w przedweekendowym poranku??
pozdrawiasy w przedweekendowe południe
art
nie no nic - własnie że bardzo mi się podoba. to bardzo miły czas ;-) ) jeszcze 2h i do domku.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MOTYWACJA
- Ponad rok temu
-
MAKIWARA - jak na tym cwiczyc??!!
- Ponad rok temu
-
TWISTER MAXX-BALL Michalczewskiego
- Ponad rok temu