Dieta do oceny!
Napisano Ponad rok temu
Śniadania jem około 9 bo wiadomo szkoła jest to czarne pieczywo z jakaś szynką i szczypiorkiem do 14 muszą mi wystarczyć 2 takie bułki!Po przyjściu ze szkoły jem płatki nestle fitnes z mlekiem 2% o godzinie 16 jem obiad!Przeważnie jest to jakieś mięso z makaronem lub ziemniakami!Na kolacje około 19 jem też płatki!Między daniami oczywiście jakieś jabłko truskawka itp!Co mam zmienić!Staram się odchudzić!Napiszcie swoje pomysły na zmianę tej diety!
Napisano Ponad rok temu
Napisze Wam co jem oceńcie czy dobrze czy źle!
Śniadania jem około 9 bo wiadomo szkoła jest to czarne pieczywo z jakaś szynką i szczypiorkiem do 14 muszą mi wystarczyć 2 takie bułki!Po przyjściu ze szkoły jem płatki nestle fitnes z mlekiem 2% o godzinie 16 jem obiad!Przeważnie jest to jakieś mięso z makaronem lub ziemniakami!Na kolacje około 19 jem też płatki!Między daniami oczywiście jakieś jabłko truskawka itp!Co mam zmienić!Staram się odchudzić!Napiszcie swoje pomysły na zmianę tej diety!
Rozpisz ta dietę jakoś dokładnie.Oblicz swoje zapotrzebowani na kalorie.Przede wszystkim zmniejsz ilość węgli oraz tłuszczy (tłuszcze jedz głównie z ryb).
Białko pełnowartościowe.Na owoce sobie pozwalaj tylko po treningach.Ostatni posiłek gdzieś około godziny 18-19-białkowy (
Co do tego co opisałeś to przeciętnie to wygląda...
Napisano Ponad rok temu
Aha!No bo ja nie mam jakieś specjalnej diety tylko tak po prostu sam z siebie!Do tego mam sporo ruchu!Kupilem TSE i mam nadzieję że troche zrzucę!Dzięki za porady!Rozpisz ta dietę jakoś dokładnie.Oblicz swoje zapotrzebowani na kalorie.Przede wszystkim zmniejsz ilość węgli oraz tłuszczy (tłuszcze jedz głównie z ryb).
Białko pełnowartościowe.Na owoce sobie pozwalaj tylko po treningach.Ostatni posiłek gdzieś około godziny 18-19-białkowy (
Co do tego co opisałeś to przeciętnie to wygląda...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście że chodzi o redukcję!Ciężko mi rozpisać jakaś dietę bo się kompletnie na tym nie znam!Dlatego proszę Was o pomoc!Na bazie tego co jem teraz mniej więcej rozpiszcie mi w jakich godzin itp!Chyba chodzi Ci o redukcjie. pamietaj ze dwie zeczy musza sie zgrywac TRENING i DIETA!
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście że chodzi o redukcję!Ciężko mi rozpisać jakaś dietę bo się kompletnie na tym nie znam!Dlatego proszę Was o pomoc!Na bazie tego co jem teraz mniej więcej rozpiszcie mi w jakich godzin itp!
Ej wybaczcie za spam, Ale Skorpion, nie masz spacji? Czy co? Jak masz popsuta to tu masz skopiuj sobie SPACJA >>>> <<<<<< SPACJA
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo