Nie umiem sie bic, trenuje sztuke walki
Napisano Ponad rok temu
Co do Tsunami to narazie odpada, jestem zbyt mietki aby moc to cwiczyc. Poza tym nie zasluguje na to aby stanac na jednej klepce wraz z soke docentem Ryszardem Muratem.
Mimo wszystko moze kiedys dozyje tego zaszczytu, moze znajda sie jacy dzielni wojownicy na tym forum, ktorzy to zebrali by tyle odwagi aby udac sie razem na trening do grand mastera? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
nie boj sie nie boj..dasz rade:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Więc dajcie chłopakowi (imho^)spokuj bo nie każdy instruktor Tsunami to skończona ciota.Wielu zaczynało to karate kiedy nie było NHB i po prostu kontynują to od czego zaczynali niekiedy są to twardogłowi ,a niekiedy ludzie "otwarci".
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
niekt sie nie dowala do imho^.
teraz dyskusja przeszla z jego pytania na temat czemu tsunami jest do d...
Napisano Ponad rok temu
Co do tych instruktorów Tsunami to się z wami nie zgodzę.Znam faceta ma 4 dan w Tsunami do tego 1dan w ju-jitsu,długo trenował judo.Tej fatalnej gardy uczy tylko podczas pokazywania technik.W kumite garda bokserska,dużo parteru.Klub prowadzi na "Czarnych Bytom" i jakoś nie widziałem ,żeby tam się z niego naśmiewali.Co do jego umiejętności ,stratował w turniejach JJ ,zajmowal wysokie miejsca. Sam z nim nie raz sparowałem i jest to człowiek otwarty na nowe koncepcje walki,bić się umi.
Więc dajcie chłopakowi (imho^)spokuj bo nie każdy instruktor Tsunami to skończona ciota.Wielu zaczynało to karate kiedy nie było NHB i po prostu kontynują to od czego zaczynali niekiedy są to twardogłowi ,a niekiedy ludzie "otwarci".
Pozdrawiam.
No wlasnie. Nie kazdy musi bys stracony
Pozdrawiam :>
Napisano Ponad rok temu
no co ty zanim ta reke z biodra dotrze do twojej twarzy to usłyszysz to jego słynne darcei mordy:)
nie boj sie nie boj..dasz rade:)
Hhyhyhyh, Shaft: chyba jnie wiesz po co jest te darcie? Powiem tylko ze odstraszenie przeciwnika to drugozedna sprawa
Pozdrawiam :>
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a może bezpośrednio u źródła? w lutym staż z soke Muratem, kto jak kto ale on chyba najlepiej wyjaśni o co z tym chodziimho^ wlasnie powiedz po co to darcie bo jestem bardzo ciekawy. Jak na razie mielismy z tego niezly ubaw, ale kto wie moze jest w tym jakas glebsza filozofia. (pomysla, ze wariat i pojda sobie )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja tam nic do darcia mordy nie mam.
a wiem ze skutkuje, i czasem o tym sie wspo mina w KM.
wiec Imho^ nie mowie ze jest to głupie...
jest tylko w wykonaniu murata:))
usmiechnij sie stary i wiecej pogody:)
Napisano Ponad rok temu
a ty znowu robisz sobie jaja ze starszego człowieka :wink:aniol: jestes przedstawicielem na krakow. Kiedy i gdzie zbierasz chlopakow na wyjazd, moze sie przejade. :twisted: :wink:
ja sie nie wybieram, chyba że dopadnie mnie demencja starcza i będę miał nadmiar zbędnej kasy :wink:
ale kto wie kto wie? może rzucę na treningu hasło "od dziś robimy Tsunami!" ciekawe ilu uczniów bym stracił?
a może bym zyskał? rzecz warta przemyślenia :roll:
info o zgrupowanioach u Murata na forum co,gdzie,kiedy może znajdziesz chętnych do wspólnej "nauki"
może koledzy z Warszawy wpadną tam i zdadzą relację?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Brac aparat?
Napisano Ponad rok temu
Juz smiesznych fotek bylo sporo, ale o ile sie nie myle to filmikow zadnych. Wiec moze zamiast aparatu, kamereBrac aparat?
Napisano Ponad rok temu
w lutym siakos na poczatku jest staz z "soke" wiec moze sie zorganizowac ekipka i pojsc g3d, brisban?
pzdr
Napisano Ponad rok temu
nie obrażaj się, po prostu w świecie sztuk, sportów i najrozmaitszych systemów zdarzają się czasmi oszuści. Akurat pan który wynalazł karate Tsunami długo na tę opinję pracował, ale nieprzejmój się niczym, najważniejsze abyś ty miał przyjemność uprawiania tego sportu i cieszył się z tego. Jeśli jednal szukasz "prawdy" - tzn interesuje cię skuteczność systemu poszukaj gdzie indziej.
Napisano Ponad rok temu
Prawdę mówiąc ,mam to za przeproszeniem w dupie.Napisałem to bo w tym temacie napisane było że wszyscy instruktorzy Tsunami to ludzie bez wiedzy o walce.Nie wiem jak jest z innymi soke,hanshi,rybki,mandarynki bo mnie to nie obchodzi,za to wiem że ten gość którego znam umie walczyć.I w przeciwieństwie do większości na tym Forum sam to sprawdziłem, a nie wygłaszałem opinii na podstawie zdjęcia jakiegoś wrzeszczącego troglodyty.Czego i wam życzę. :wink:Randori, mowisz o dobrych instruktorach tsunami ale czy do konca masz racje? bo jak sam mowisz trenowal judo, jj, startowal tam w zawodach, wiec juz nie czyste karate. Gdzie sa dobrzy, chwaleni nauczyciele samego, czystego tsunami? :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Napad
- Ponad rok temu
-
Nunchaku vs nóz
- Ponad rok temu
-
Panowie i Panie - potrzebna wasza opinia :|
- Ponad rok temu
-
solówka ;] -video-
- Ponad rok temu
-
Czy odkąd ćwiczycie SW, czujecie się bespieczniej na ulicy?
- Ponad rok temu
-
Zasady usuwania postow na przykladzie.
- Ponad rok temu
-
Sytacja w busie
- Ponad rok temu
-
Niesmialosc a ulica
- Ponad rok temu
-
Taksowki dla kobiet w Warszawie