Ale to fakt. po 1 zmien styl

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o ja pi.............
pozdrawiam.
wiec chyba ci nie pomoge...
Napisano Ponad rok temu
o ja pi...pierwszy raz widze te zdjecia..są boski.
dobra a teraz na serio, bo trzeba sprowadzic na dobrą droge naszego nowego kolege.
wiec na poczatek, piostaraj sie zmienic szkołe. na jakąkolwiek inną. inaczej moze byc to dla ciebie niebezpieczne, a dla chłopaków z forum moze sie to skonczyc smiercią ze smiechu..
Z tego co wiem p. Murat jest na prawde dobry. Moze nie mail stuacji, w ktorych przegral. A co do tego, ze tu pisze... Nie gadam z nim, tylko z Wamijezeli chodzi o to czemu tak podchwytliwie i delikatnie pytamy sie o to co trenujesz to musisz zerknąc do archiwum.
wiedz w kazdym razie ze pAN ktory załozył ta szkołe, wcale nie pochwaliłby tego ze piszesz tutaj, i dla niego kazdy fighter to debil i amator....
No, madre slowaPanowie koniec smiania sie. trzeba isc z odsieczą
Napisano Ponad rok temu
Z tego co wiem p. Murat jest na prawde dobry. Moze nie mail stuacji, w ktorych przegral. A co do tego, ze tu pisze... Nie gadam z nim, tylko z Wami
.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
imho^ nie mow, ze nie lubisz jak nie probowales. A jezeli chodzi o twoj problem coz z takim podejsciem jeszcze dlugo sie nie nauczysz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czepia sie chlopa nie potrzebnie
![]()
Skoro podoba mu sie trening, podejscie trenerow i ich umiejetnosci uwaza za okey to niech zyje w swiecie iluzji, po co rujnowac mu swiat![]()
![]()
![]()
To ze ktos jest trenerem tsunami nie swiadczy o tym ze powinno sie od razu go skreslac![]()
![]()
![]()
A moze trenowal przed tym 20 lat judo, boks, itp :twisted:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu