Wiesz z drugiej strony nie dziwi nic jak goscie co to zestawienie robili nie ruszyli d :dupa: tylko przepisali z serwisu internetowego 8O :roll: Nawet podali adresik 8)Dokładnie z tego co wyrózniłeś ubawiłem sie rano jak czytałem ten artykuł.
Jest tam jeszcze napisane że miecz do kendo zrobiony jest z czterech listewek też niezły tekst.
aikidoka na wesoło
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to najlepszy teks, jaki ostatnio słyszałamParę miesięcy po pamiętnym 11. września, impreza firmowa, wszyscy już nieźle wcięci, nocne Polaków rozmowy.
Współbiesiadnik do mnie:
- "eee... to pan ten... słyszałem, że pan trenuje to Al'Kaido, tak ?"
Napisano Ponad rok temu
Tak, mnie to też do dziś śmieszy, ale... miasteczko jest małe, wieści szybko się rozchodzą, najszybciej rzecz jasna te mało prawdopodobne , więc zastanawiam się czy aby nie jestem już gdzieś odnotowany(...)
Ciekaw jestem też czy jakiś funkcjonariusz resortu się pofatygował, inkoguto oczywiście, aby naocznie przekonać się co też w tej naszej sekcji się wyprawia Jeżeli tak, i jeżeli trafił np. na sam koniec treningu to idę o zakład, że przysięgał potem, że był w... meczecie !
Pozdrawiam ! :-)
Napisano Ponad rok temu
Dziennik Zachodni:
"Wrazenie jest piorunujace. Nawet drobne i niewysokie dziewczeta z hukiem rzucaja na deski wyzszych i ciezszych od siebie mezczyzn."
To o mnie. Ikkyo ura.
Trybuna Slaska:
"Te techniki to przede wszystkim umiejetnosc odpowiedniego dzialania na stawy przeciwnika, ktore jest w stanie zrobic z agresywnego faceta bezbronna istote proszaca o litosc u stop drobnej kobietki."
To tez o mnie. Nikkyo ura.
Ach, dzieki Ci, dzieki, dziennikarska braci za uznanie
Co jak co, ale aikido na Slasku ma DOBRA PRASE
Napisano Ponad rok temu
A swoja drogą to poraz kolejny potwierdza się PR-owska prawda że dziennikarz jest jak kałuza - rozległy (ilosc tematów, którymi sie zajmuje) i płytki (znajomosc problemu) :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
A skarbnik sie potem musi gesto tlumaczyc prezesowi z manka
Napisano Ponad rok temu
"Aikido najlepsze do obrony".
I to by chyba zamykalo wszelkie dyskusje o skutecznosci.
Napisano Ponad rok temu
a wycinki z gazet tez beda? slowo skromnosc na slasku jest nieznane?
Napisano Ponad rok temu
Skromnosc ci tu u nas na Slasku jest nieznana, za to solidarnosc zawodowa dziennikarzy jest powszechnie znana. Dlatego aikido zawsze tu bedzie mialo DOBRA PRASE :wink:
Bo ja przeciez jestem advocatus diavoli, sam mowiles :twisted:
Napisano Ponad rok temu
A gdzie sie podzial "mod on" Przed chwila bylam pewna, ze sie wlaczy :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Te techniki to przede wszystkim umiejetnosc odpowiedniego dzialania na stawy przeciwnika, ktore jest w stanie zrobic z agresywnego faceta bezbronna istote proszaca o litosc u stop drobnej kobietki."
To to był staż Aikido czy jakaś impreza sado -maso
Napisano Ponad rok temu
Dozwolona od lat osiemnastu
W szczegoly nie wchodze, bo ja wprawdzie gadula jestem, ale wiem, kiedy trzymac jezyk za zebami
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Codzienny trening.
- Ponad rok temu
-
Egzaminy.
- Ponad rok temu
-
hakama
- Ponad rok temu
-
Słownik przebojów frazeologicznych moderatora
- Ponad rok temu
-
Jest taki koles u nas w Berlinie...
- Ponad rok temu
-
Klimaty z maty
- Ponad rok temu
-
Pomoc dla nowego ślązaka z przymusu
- Ponad rok temu
-
lektury obowiązkowe aikidoki
- Ponad rok temu
-
Kacik techniczny: atakujac za pomoca tanto....
- Ponad rok temu
-
Kacik techniczny: ikkyo
- Ponad rok temu