Sklepy w Wawie
Napisano Ponad rok temu
Tak wogóle to może ktoś ma do sprzedania paracord?
Napisano Ponad rok temu
I "lubię" utrzeć nosa takim którzy myślą że mnie kupili wzamian za potencjalną chęć zakupu czegokolwiek......A dla klientów normalnych przewiduję zdrową rzetelną obsługę (i rabacik jakiś)
Nigdy nie byłem w tym sklepie i pewnie nie będę ale podejście tego sprzedawcy przez pocztę elektroniczną wydaje się być normalne.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Nie jestem z Wawy, może jakiś namiar? :wink:
Tak wogóle to może ktoś ma do sprzedania paracord?
a ile potrzebujesz? [w domyśle - jak mało to może coś podrzucę]
Napisano Ponad rok temu
a ile potrzebujesz? [w domyśle - jak mało to może coś podrzucę]
Dzięki za zainteresowanie, ale Piter już mnie poratował.
Napisano Ponad rok temu
Sklep super, obsługa super, noże super, tylko te ceny... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chciałam dołożyć moją opinię do poruszanego tematu. Byłam jakiś czas temu w Świecie Noży i moje odczucia były bardzo podobne do tego co napisał Robert W. Może niektórzy klienci nie mają specjalnych wymagań w stosunku do obsługi i są zachwyceni jeśli mają tylko szansę potrzymać i obejrzeć towar, dla mnie to podstawowe minimum, naprawdę nic niezwykłego, oczekiwałam czegoś więcej.
Irena
Napisano Ponad rok temu
Irena
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Możliwości są dwie:
- różne oczekiwania w stosunku do poziomu obsługi
- różny poziom obsługi poszczególnych klientów ( raz profesjonalny innym razem amatorszczyzna )
Ja skłaniam się ku pierwszemu powodowi zróżnicowania opinii ( niestety ) i sądzę, że obsługa powinna dążyć do osiągnięcia tych wyższych standardów a nie poprzestawać na, bez obrazy, np. podawaniu noży, co jak widzę wielu osobom wystarcza.
Irena
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ludziska ja tam nie wiem o co codzi - jestem tam zawsze kiedy tylko jestem w wawie - pierwszy raz jak tam poszedlem obmacalem pare nozy - zadawalem tak kretynskie pytania ze teraz mi wstyd (ale juz nie zadalem ic na forum) a sprzedawca cierpliwie tlumaczyl lamerowi co od czeo czym sie rozni i jak co dziala - sam zaproponowale pare rozwiazan i pokazal dzie i jak dzialaja - pomiajm meczenie o blokade i moje pytania czy lepszy jest back lock czy axis czy liner lock - teraz to mi az wstyd - ale zostalo mi wytlumaczone co jak dziala czym sie rozni i obejrzalem noze z kazda blokada, potem katowalem o ostrze - czyli clip point czy tanto - dokladnie zalapalem w koncu o co codzi z tanto ( a dluo nie molem) potem katowanie o zabki na ostrzu ktore jak tna itp. - rowneiz mnostwo wiadomosci, jak juz skonczylem katowac o noze to wpadly mi w oko ostrzalki - wiec wypytalem o kazda nie unikajac pytan ktora lepsza itp.
ale to nie koniec - jeszcze wypytalem o latarki - nie wiem ile tam spedzilem ale sam juz bym siebie dawno wyonil
a co do poziomu jaki oczekuje od sprzedawcy to oczekuje b. wysokieo - 7 lat pracowalem w kazimierzu dolnym jako kelner i barman - uwierzcie mi zeby tam pracowac w obsludze trzeba byc na wysokim poziomie i skoro tyle lat pracowalem to cyba o spelnailem - i teraz rowniez lubie kiedy ja jestem obsluiwany na wysokim poziomie - w swiecie nozy tak jest zawsze mimo ze jeszcze nic tam nie kupilem i mi samemu juz jest lupio tak katowac - kolea swiat nozy ma wiecej cierpliwosci niz ja sam a to sie zadko zdarza - dyby nie on to zadal bym na tym forum setke kretynskic i lupic pytan
Napisano Ponad rok temu
No cóż, może mamy zupełnie inny poziom oczekiwań - ja byłam rozczarowana. Jak widać z zamieszczonych opinii, część klientów jest zadowolona z obsługi a część wyraża się w stosunku do niej krytycznie.
Możliwości są dwie:
- różne oczekiwania w stosunku do poziomu obsługi
- różny poziom obsługi poszczególnych klientów ( raz profesjonalny innym razem amatorszczyzna )
Ja skłaniam się ku pierwszemu powodowi zróżnicowania opinii ( niestety ) i sądzę, że obsługa powinna dążyć do osiągnięcia tych wyższych standardów a nie poprzestawać na, bez obrazy, np. podawaniu noży, co jak widzę wielu osobom wystarcza.
Irena
Odpowiem w ten sposób : przez ostatnie 6 lat poznałem tylko 4
kobiety naprawdę zainteresowane tematyką noży. Z każdą z nich
spędziłem ponad półgodzinną rozmowę na temat noży, typów
blokad, jakości materiałów w poszczególnych modelach itd.
Tak więc proszę - nie rób z siebie idioty.
pozdrawiam
JK
Napisano Ponad rok temu
(nie mam wszystkic literek w kompie ldateo wypowiedz moze byc lekko caotyczna)
Blacha, kiedy ty zrobisz te literki???
... a poza tym to dobrze gadasz :peace:
Pozdrowionka,
Akme
Napisano Ponad rok temu
a co do tego co napisalem to serio ja tak katowalem Swiat Nozy ze na jego miejscu wyjebalbym sie sam ze sklepu i kazal wiecej nie pokazywac chociaz praca kelnera uczy cierpliwosci i pokory. Jak ja pomyśle jakie bzdurne pytania zadawałem - ale dzieki temu kolesiowi moja wiedza wzrosla 100 krotnie dzieki 2-3 wizytom - teraz pewnie bede katowal o ostrzałki i latarki
tak wiec Świecie Noży - nie spij spokojnie - Blacha tam wróci
(może zaczne zmieniać wygląd żeby mnie nie poznał - chociaz to chyba trudne w moim przypadku)
Napisano Ponad rok temu
patrzac na avatar - tak masz racje :wink:może zaczne zmieniać wygląd żeby mnie nie poznał - chociaz to chyba trudne w moim przypadku
nie chcialem obrazic oczywiscie 8)
ja bardzo czesto tam smigam tramwajem i jakos nigdy nie wszedlem... sam nie wiem czemu
ale postanowilem sobie mocna poprawe i niedlugo tam zawitam coby jakies nozyki w rozmiarach F1 obejzec/kupic
Napisano Ponad rok temu
Robercik.. Robercik... ładnie to tak się kobietami zasłaniać?! :wink:Odpowiem w ten sposób : przez ostatnie 6 lat poznałem tylko 4
kobiety naprawdę zainteresowane tematyką noży. Z każdą z nich
spędziłem ponad półgodzinną rozmowę na temat noży, typów
blokad, jakości materiałów w poszczególnych modelach itd.
Tak więc proszę - nie rób z siebie idioty.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ostrzałka Gerber- czy to ostrzy?
- Ponad rok temu
-
Arc-Lock a Axis Lock
- Ponad rok temu
-
154CM vs 440C
- Ponad rok temu
-
Allegro, oferty godne polecenia.
- Ponad rok temu
-
Do posiadaczy ColdSteel Peace Keeper- ow i nie tylko.
- Ponad rok temu
-
kupowanie za granicą
- Ponad rok temu
-
Cuda EDC czy Mini AFCK
- Ponad rok temu
-
FENOMEN SPYDERCO
- Ponad rok temu
-
italian stiletto (?)