Sklepy w Wawie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Świat Noży - Chmielna róg Jana Pawła
??? - Bracka pomiędzy Chmielną a ... eee ... sklepem Wedla
??? - podziemia Dworca Centralnego, z przystanku autobusowego w stronę ochoty udajesz się do zejścia w stronę Rotundy, po czym nie zmieniając kierunku ruchu schodzisz na dół, i leziesz dalej prosto aż trafisz na małą klitkę z zegarkami i nożami (po lewej, nie dalej niż 30m od zejścia)
Ponoć gdzieś są jeszcze jakieś, ale ja do nich nie trafiłem póki co
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Marszałkowska między Trasą Ł. a pl. Unii Lubelskiej, po lewej stronie patrząc w kier. Mokotowa.Zna ktos sklepy w Wawie z nozami. Bo jedyny jaki ja znam to Azymut ale tam maja raczej sredni wybor zelastwa. Wiec jak ktos zna to bylbym wdzieczny za namiary - najelpiej ulica
Napisano Ponad rok temu
Galeria Wileńska - parter teżSharq - Galeria Mokotów, Wołoska
A to już chyba formalnie jest Szpitalna??? - Bracka pomiędzy Chmielną a ... eee ... sklepem Wedla
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oj warto odwiedzić... znajdziesz sporo dobrego sprzętu.Świat Noży - Chmielna róg Jana Pawła
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przyznaję, że nie miałem przyjemności odwiedzić wszystkich sklepów które wymieniliście w Wa-wie ale jeśli są one przynajmniej w części tak profesjonalne jak Świat Noży z ul. Chmielnej, to już zazdroszczę.
Warto zresztą zwrócić uwagę, iż właściciel Świata Noży, jest naszym kolegą na tym Forum :wink:
Tatoine
p.s.
Panowie! Zapomnieliście wymienić największy w PL "sklep wielobranżowy" na Stadionie X-lecia. Podejrzewam że takich koziorów jak tam nie kupicie nigdzie w tym kraju.
Napisano Ponad rok temu
"Kilka lat temu odwiedzałem ich co 2 tygodnie, ale teraz gdy obsługuje mnie ich przedstawiciel dupsko urosło i "nigdy nie mam czasu"
Napisano Ponad rok temu
K.
Napisano Ponad rok temu
Warto zresztą zwrócić uwagę, iż właściciel Świata Noży, jest naszym kolegą na tym Forum :wink:
Tak, osobiście też polecam Chmielną, sklep jest tak fajny, że przychodzę
tam codziennie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
myśl taktycznie!!! - chusteczki zawsze w pogotowiuMasz rację KrzysT ja w ten sposób poznałem dwóch sympatycznych maniaków z tego forum. Dziki zwrok, toczenie piany z jednoczesnym ściskaniem jakiegoś "cuda" w łapie to pewny znak że to ktoś z nas
Napisano Ponad rok temu
Nie ma czego , tak naprawdę to Świat Noży potem przerwa, potem Szpitalna i Dworzec Chaosu. Reszta ma jakieś pojedyńcze sztuki, różnych producentów.Przyznaję, że nie miałem przyjemności odwiedzić wszystkich sklepów które wymieniliście w Wa-wie ale jeśli są one przynajmniej w części tak profesjonalne jak Świat Noży z ul. Chmielnej, to już zazdroszczę.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ostrzałka Gerber- czy to ostrzy?
- Ponad rok temu
-
Arc-Lock a Axis Lock
- Ponad rok temu
-
154CM vs 440C
- Ponad rok temu
-
Allegro, oferty godne polecenia.
- Ponad rok temu
-
Do posiadaczy ColdSteel Peace Keeper- ow i nie tylko.
- Ponad rok temu
-
kupowanie za granicą
- Ponad rok temu
-
Cuda EDC czy Mini AFCK
- Ponad rok temu
-
FENOMEN SPYDERCO
- Ponad rok temu
-
italian stiletto (?)