Gaspari Nutrition - PlasmaJet
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Witajcie ! Mam zamiar zrobic se cykl na PlasmaJet . Do tego doloczyc jakies bialko i oczywiscie diete . Mam za sobo juz 5 miesiecy treningow na mase . Efekty dobre ale teraz juz mi coraz gorzej przybrac na masie jak na poczotku Warto zainwestowac w ten suplement ?
Ja proponował bym z tym zaczekać , no ale wybór należy do ciebie ..
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Plasma Jet może Być dla Ciebie za mocny. Czy brałeś już kiedykolwiek kreatynę
tak SizeOn i efekty byly zajebiste kiedys bralem jeszcze AAKG z MRI no2
Napisano Ponad rok temu
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Jesli sie zdecydujesz na PJ, to mysle ze bedziesz zadowolony . Dobry produkt, swietna pompa, i zwiekszona wytrzymalosc, lepsza regeneracja etc. A jesli szukasz czegos z NO to ja osobiscie polecam ALRI Ngorge - kreatyna EEC z boosterem azotu - jak dla mnie wypas . Cena tez jest w miare ok - na 8 tygodniowy cykl potrzebujesz dwie puchy (2x240 tabletek= okolo 260zl). Do tego dieta + bialko+ witaminy i masz wypas cykl
Zdecydowalem ze kupie 1 czerwca Plasmejet i do tego 2 puchy PRO - NOS bialko z MRI . Rozloze to na 4 moze 5 tygodni . Zobacze jakie efekty . Pozdrawiam
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Kup do tego jakieś monoZdecydowalem ze kupie 1 czerwca Plasmejet i do tego 2 puchy PRO - NOS bialko z MRI . Rozloze to na 4 moze 5 tygodni . Zobacze jakie efekty . Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Kup do tego jakieś mono
Co masz dokladnie na mysli bo nie mam zilonego pojecia jak tyle supli brac jednego dnia. Moze polec cos dobrego i odrazu jakos rospiskie w jakich godzinach co przyjmowac .
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
mono - to monohydrat kreatyny. Jeśli chodzi o dawkowanie to Plasma tylko i wyłącznie 30min. przed treningiem. Mono rano na czczo, druga porcja zaraz po treningu. Dzień nietreningowy: rano na czczo, druga porcja jakieś 8k później.
Co do PJ i jej dawkowania to je bym wzial kilka godzin przed treningiem, (na mnie najlepiej dzialala jak ja wzialem 4h przed treningiem) wg producenta rozszerzenie naczyn krwionosnych zaczyna w pelni po 2h po zazyciu
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
mono - to monohydrat kreatyny. Jeśli chodzi o dawkowanie to Plasma tylko i wyłącznie 30min. przed treningiem. Mono rano na czczo, druga porcja zaraz po treningu. Dzień nietreningowy: rano na czczo, druga porcja jakieś 8k później.
moze polecicie cos dobrego i sprawdzonego. akturat jestem w usa i nie orientuje sie ktoro kreatyne wybrac zeby zawierala monohydrant kreatyny Jest tego tak duzo ze ciezko sie nacos zdecydowac ....
Napisano Ponad rok temu
Jak Jesteś w stanach to myślę że tą kreatynę dostaniesz wszędzie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]moze polecicie cos dobrego i sprawdzonego. akturat jestem w usa i nie orientuje sie ktoro kreatyne wybrac zeby zawierala monohydrant kreatyny Jest tego tak duzo ze ciezko sie nacos zdecydowac ....
Napisano Ponad rok temu
Jak Jesteś w stanach to myślę że tą kreatynę dostaniesz wszędzie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
nie mogie znalesc tego produkto ale znalazlem cos ... [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Lepsza bedzie w tabletkach czy w proszku ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tam wole w proszku ale jak będzie w tabach to też może być ważne aby w porcji brać chociaż 5 gram kreatyny.
aha dobra dzieki bardzo