pewno dostali troche

wogóle wiekszość bokserów ma zawsze problemy jak kogoś pobiją lub ktoś sobie wymyśli ze pobil

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To w końcu mężczyzna czy kobieta ?? 8)Witam. Przypadkowo trafilem tutaj „bladzac” po necie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak poprawnie cytowacoj cos popierd..iłem z cytowaniem
A ciekawe, bo w profilu masz ze kobieta......w koncu mezczyzna
Napisano Ponad rok temu
Jak poprawnie cytowacoj cos popierd..iłem z cytowaniem
A ciekawe, bo w profilu masz ze kobieta......w koncu mezczyzna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak klikniesz sobie w napis PROFIL w prawym gornym rogu forum to bedziesz mogl to sobie zmienic...ps źle mi sie kliknelo, ale niech juz tak zostanie.
Napisano Ponad rok temu
Jak klikniesz sobie w napis PROFIL w prawym gornym rogu forum to bedziesz mogl to sobie zmienic...
ps źle mi sie kliknelo, ale niech juz tak zostanie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak się okazuje nie umiesz zrozumieć tak banalnej aluzji jaką zawarłem w tym pytaniu. Ale że jestem cierpliwy to wytłumaczę... To pytanie zostało tam umieszczone aby pozornie nie offtopicując, pokazać Ci, że się kompletnie z Tobą nie zgadzam, a nadto nie przepadam za Tobą. Nie chciałem tego zrobić w tak prostacki sposób jak Ty - bo teksty pokroju "Brawo Jasiu, wygrales bon towarowy" to gówniarze po piaskownicach rzucają... I ostatni raz w kwestii "magicznych" technik uderzenia ciałem - że to żadna magia, to możesz popytać ludzi z tego forum, których może szanujesz - żeby daleko nie szukać AdamD wypowiadał się na ten temat. No ale przecież ja wiem, że tego nie zrobisz. No ale tak to jest jak się czegoś nie jest w stanie zrozumieć - swego czasu szczepionka na ospę też budziła odrazę strach i agresję... Wśród pospólstwa...Chocby te twoje ostatnie idiotyczne pytanie: co zrobic z gosciem który się doczepia a tobie towarzyszy laska.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu