Przygody z kanarami
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze jedno. Ktoś na poprzednich stronach coś napisał o spoglądaniu w lustro. Otóż ja się swojej pracy nie wstydzę, wykonuję ją uczciwie i sumiennie, nie okradam nikogo itd., nie rozumiem więc, dlaczego miałabym doznawać jakichś przykrych uczuć przeglądając się w lustrze. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A w moim rodzinnym miescie jakis czas temu wynajeli kanarow z sasiedniego miasta. I zrobilo sie o nich glosno, bo traktowali ludzi w taki sposob ze szkoda pisac. Pracowali po kielichu, zdarzalo sie ze jakis malolat dostal pare butow, bo nie mial biletu ani kasy przy sobie, bluzgali ludzi itp. Takze same idealy po prostu...
Napisano Ponad rok temu
Dran: jak już mówiłam, zawsze się trafi jakaś czarna owca. I ja rozumiem, że zły wizerunek mojego zawodu jest w sporej części spowodowany postawą jego przedstawicieli. Ale nie można z góry zakładać, że każdy kanar to skurwiel.
Napisałeś, że nic nie dało się wytłumaczyć. Powiem Ci - z własnego doświadczenia, że pasażerowie prawie zawsze się tłumaczą - że zapomnieli skasować, że chcieli ale nie zdążyli ("kontroler uniemożliwił"), że kasownik wybił zły kod, i jeszcze dziesiątki innych opowiastek. Po czym ja mam poznać, komu rzeczywiście źle się dziurki odbiły, a kto bezczelnie próbuje wyłudzić przejazd? Po prostu moim obowiązkiem jest wystawić w takiej sytuacji mandat. Przy czym oczywiście dowód z innego województwa nie jest żadną przeszkodą.
Napisano Ponad rok temu
gosc84: różnie bywa, to zależy od firmy. Mnie płacą prowizje od wystawionych przeze mnie i zapłaconych mandatów.
Bylem kiedys swiadkiem sytuacji jak canarhinios wybiegli za gosciem ktorego przed chwila spisali i wystawili madnat drugi raz po tym, jak zobaczyli ze tamten zaraz po wyjsciu z autobusu zmial pierwszy mandat i wrzucil do kosza... teraz wiem dlaczego
Z egzekucja mandatow chyba jest tak, ze jak ktos jest pelnoletni, a nie ma dochodow i nic prawnie wlasnego, to w zyciu z niego tego nie sciagna(bo jak?)
Napisano Ponad rok temu
A niedawno w magazynie "Podróże" czytałam, że w Anglii jazda bez biletu jest surowo karanym przestępstwem. U nas też tak powinno być. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
jak poziom zycia bedzie taki jak tam...U nas też tak powinno być. :twisted:
ciekawe co powiesz, jak juz zmienisz prace :wink:
Napisano Ponad rok temu
Zresztą kanarowanie to tylko moje hobby, poza tym studiuję zarządzanie. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Coś jak wyrywanie chwastów. :twisted:
No to zostaliście panowie określeni......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kontrola biletow, moja pasja!
Masakra 8O
Napisano Ponad rok temu
to klientka 8OBrawo, chlopie. Brawo.
Kontrola biletow, moja pasja!
Masakra 8O
Napisano Ponad rok temu
dżisas AdamD widziałem właśnie galerię z masakry ... co to ci się stało ?
Napisano Ponad rok temu
bedzie obszerniejsza relacja jak zaczne pisac oburacz 8) info krotkie masz na pw
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
małe obdartusy
- Ponad rok temu
-
Piotrkowska Noca
- Ponad rok temu
-
Reportaz z poprawczaka
- Ponad rok temu
-
The last crusade ;))
- Ponad rok temu
-
;)
- Ponad rok temu
-
karate rulezzzzz!!!!
- Ponad rok temu
-
Ehh a jednak da się obronić! :P (napad na kierowcę)
- Ponad rok temu
-
Życie, choć piękne, tak kruche jest, czyli o ryzyku na ulicy
- Ponad rok temu
-
Pierwszy kontakt
- Ponad rok temu
-
butelka
- Ponad rok temu