Jak mnie złapał kanar to na spokojnym zabuliłem od razu 5 zł. Wziął bez gadania. Inna sprawa że kiedyś jechałem do szkoły i złapali moją nauczycielkę z Matmy... zaczęła bluzgać kanarów i kopnęła kolesia w jaja ,a że młoda jest i prędka to uciekła. Ja natomiast wyniosłem z tej sytuacji korzyść taką że miałem 5 z matmy(mimo ledwej 4 z ocen 8O ) za zamknięcie pyska. Jaki z tego morał?? Zawsze patrz co robi twój nauczyciel bo on też ma wpadki 8) Pozdro.
Przygody z kanarami
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
301 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: Przygody z kanarami
Ale czytania
--------- Wiadomości ----
Poszukiwany jest sprawca brutalnego pobicia kontrolerów biletów na służbie.
-----------Nagrody Darwina (wie kto o co chodzi)
Jaś K. wpadł pod samochód uciekając przed kontrolerami biletów aby uniknąć kary 100zł.
Wystarczy kasować bilety i nie mieć problemu, czy 38 zł to tak dużo, skoro na treningi wydaje się znacznie więcej
Napewno nie należy bić kanarów za to, że wykonują swoją pracę.
A czy w szkole jak nauczycielka poprosi cie o pracę domową to też jest spuścisz manto
Rozwiązanie z podmianą biletu znajomego, jako swój który się zapomniało, a mu odkupienie jest dobre - ale mam własne rozwiązanie znacznie lepsze, ale otwarcie nie napisze bo się skończy skutkuje w ZTM od wielu lat - jak 3 osoby na immiennym mogą jeździć jak coś to na priva.
Kontrolerzy jak ludzie czy niebiescy
* Na przystanku powiedzą, abyś wzioł bilet następnym razem i puszcząwolno, ale jeśli złapią cie za miesiąć na tej samej trasie to zero litości - tacy ludzcy. Nie legitymują starszych ludzi - takie państwo patriachalne.
* Normalny, kanar - nie ma biletu, spisze mandat, zaprowadzi na komisariat jak trzeba, ale nie będzie ryzykował.
* Psychoszajbus- będzie się rzucał na staruszki i dzieci, gdzie legitymacja. Czepiał się, że niewyraźnie podpisane, takim można zastanowić się nad el manto.
--------- Wiadomości ----
Poszukiwany jest sprawca brutalnego pobicia kontrolerów biletów na służbie.
-----------Nagrody Darwina (wie kto o co chodzi)
Jaś K. wpadł pod samochód uciekając przed kontrolerami biletów aby uniknąć kary 100zł.
Wystarczy kasować bilety i nie mieć problemu, czy 38 zł to tak dużo, skoro na treningi wydaje się znacznie więcej
Napewno nie należy bić kanarów za to, że wykonują swoją pracę.
A czy w szkole jak nauczycielka poprosi cie o pracę domową to też jest spuścisz manto
Rozwiązanie z podmianą biletu znajomego, jako swój który się zapomniało, a mu odkupienie jest dobre - ale mam własne rozwiązanie znacznie lepsze, ale otwarcie nie napisze bo się skończy skutkuje w ZTM od wielu lat - jak 3 osoby na immiennym mogą jeździć jak coś to na priva.
Kontrolerzy jak ludzie czy niebiescy
* Na przystanku powiedzą, abyś wzioł bilet następnym razem i puszcząwolno, ale jeśli złapią cie za miesiąć na tej samej trasie to zero litości - tacy ludzcy. Nie legitymują starszych ludzi - takie państwo patriachalne.
* Normalny, kanar - nie ma biletu, spisze mandat, zaprowadzi na komisariat jak trzeba, ale nie będzie ryzykował.
* Psychoszajbus- będzie się rzucał na staruszki i dzieci, gdzie legitymacja. Czepiał się, że niewyraźnie podpisane, takim można zastanowić się nad el manto.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
małe obdartusy
- Ponad rok temu
-
Piotrkowska Noca
- Ponad rok temu
-
Reportaz z poprawczaka
- Ponad rok temu
-
The last crusade ;))
- Ponad rok temu
-
;)
- Ponad rok temu
-
karate rulezzzzz!!!!
- Ponad rok temu
-
Ehh a jednak da się obronić! :P (napad na kierowcę)
- Ponad rok temu
-
Życie, choć piękne, tak kruche jest, czyli o ryzyku na ulicy
- Ponad rok temu
-
Pierwszy kontakt
- Ponad rok temu
-
butelka
- Ponad rok temu