motywacja !
Napisano Ponad rok temu
Przez tak długi czas jaki poświęciłem siłowni miewałem małe kryzysy ale po krótkim odpoczynku jakoś rozchodziło to się po kościach i chęci wracały. Natomiast teraz jest całkowicie inaczej! Nastąpił u mnie dość duże postępy ale strasznie spadła motywacja {SMILIES_PATH}/icon_mad.gif i jestem z tego powodu bardzo wkurzony ! W momencie gdy wchodzę na siłownię odechciewa mi się wszystkiego {SMILIES_PATH}/icon_cry.gif i tracę ochotę na ćwiczenia.
Co robić? Czym to może być spowodowane!? Jak sobie radzicie z taką sytuacją?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
oOO zapomniałem dodać że bardzo dobrą motywacją jest dostać dobry wpierdol {SMILIES_PATH}/icon_razz.gif potem asz chce się ćwiczyć żeby się zrewanżować {SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif
No tak ale takie rzeczy mogą cię spotkać tylko w szkole bądź gdy szlajasz się gdzieś samotnie po ciemnych uliczkach {SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif
Pracuje w ochronie i wbrew pozorom mam bardzo mało okazji do "starć" a nawet jeśli się takie trafią to trzeba uważać bo przecież !!przepisy!! itd. także to odpada {SMILIES_PATH}/icon_neutral.gif
Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że okres demotywacyjny zbiegł się w czasie z dużymi postępami i przyrostem masy co jest dla mnie kompletnie niezrozumiałe!
No cóż trzeba będzie sobie z tym poradzić na siłę a co do kochania to owszem kocham ten sport ale czasem i w miłości przychodzi zmęczenie i zniechęcenie {SMILIES_PATH}/icon_mad.gif
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu