ja mimo wszystko wolalbym miec Polaka mistrza swiata w TKD i Kickboxingu niz tylko Kickboxingu.Jednym z argumentów było to, że pztkd ładuje mnóstwo pieniędzy w wyszkolenie zawodników (tu chodziło o kadrę). Jeśli oni przygotowani przez pztkd zaczęliby łatwiej niż w itf'ie wygrywac zawody innych dyscyplin, skutkiem mogłaby być masowa migracja.
starty ITFowcow na 'obcych matach' ; )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja mimo wszystko wolalbym miec Polaka mistrza swiata w TKD i Kickboxingu niz tylko Kickboxingu.
a nie masz??? :-)
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jednym z argumentów było to, że pztkd ładuje mnóstwo pieniędzy w wyszkolenie zawodników (tu chodziło o kadrę). Jeśli oni przygotowani przez pztkd zaczęliby łatwiej niż w itf'ie wygrywac zawody innych dyscyplin, skutkiem mogłaby być masowa migracja.
No tak, tylko czego w takim razie ten zakaz dotyczy wszystkich zawodników, a nie tylko kadry?
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
No tak, tylko czego w takim razie ten zakaz dotyczy wszystkich zawodników, a nie tylko kadry?
Gizmo
pojęcia nie mam,
jak dla mnie argumentacja nie do końca jest przekonująca, bo jak dla mnie taki stopień wyszkolenia w jednym stylu, żeby wygrywać z innymi jest powodem pozostania a nie porzucenia, ale cóż, tak słyszałem
Napisano Ponad rok temu
--------------------------------------------------------------------------------
a czy jest to teraz mozliwe do osiagniecia?
[/quote]
NO trener Puzon (jesli sie nie myle) ma vice mistrzostwo swiata ilub europy(nie pamietam) w kick Boxingu i mistrzostwo Polski w tkd . Ale on pierw trenowal kick a potem zrezygnowal na rzecz tkd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ile to czasu po mIstrzostwach swiata ITF?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czego oni sie boja, ze zdradzi w WTFie recepte na wygrywanie Ja znam tylko jedna tylko taka recepte dlugie, ciezkie nieprzerwane trenowanie no i troche szczescia :twisted: . Jak ktos zna taka recepte niech sie NATYCHMIAST przyzna i powie jak ona brzmi 8O . Moze hokus pokus ...... hmmm ..... nic sie niestalo to chyba jednak cos innego. :? :?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
5 elementow TKD
- Ponad rok temu
-
Tkd kontra inne style walki
- Ponad rok temu
-
Przywitanie i pare spraw :)