mięsnie brzucha
Napisano Ponad rok temu
Mój trening to : 100 brzuszków , 40 przyciągneć nóg do klatki 40 uniesień nóg w leżeniu ,50 spięć brzucha 20 przetrzymań nóg nad podłogą po 3 sek. 2x 40 skłony w leżeniu płasko i 30 uniesień nóg nad podłogą z 5 kg cięzarem
Napisano Ponad rok temu
Witam otóż mam taki problem , ćwiczę brzuch 3 miesiące i widzę efekty lecz kaloryfera jak nie było tak nie ma jak np. leże na łóżku i napnę brzuch to wtedy widać zarysy kaloryfera , lecz jak stoję to go nie widać , co robie żle może zmienić trening , ćwiczę go co 2 dzień , a może zacząć ćwiczyć abs 2 . proszę poradzcię ,jestem szczupły.
Mój trening to : 100 brzuszków , 40 przyciągneć nóg do klatki 40 uniesień nóg w leżeniu ,50 spięć brzucha 20 przetrzymań nóg nad podłogą po 3 sek. 2x 40 skłony w leżeniu płasko i 30 uniesień nóg nad podłogą z 5 kg cięzarem
zachecam do przeczytania
http://www.fabrykasi...S-II-t5422.html
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam otóż mam taki problem , ćwiczę brzuch 3 miesiące i widzę efekty lecz kaloryfera jak nie było tak nie ma jak np. leże na łóżku i napnę brzuch to wtedy widać zarysy kaloryfera , lecz jak stoję to go nie widać , co robie żle może zmienić trening , ćwiczę go co 2 dzień , a może zacząć ćwiczyć abs 2 . proszę poradzcię ,jestem szczupły.
To co cwiczysz nie przyniesie dobrych efektów. Każde cwiczenie przynosi efekt ale nie zawsze zadowalający.
To masz na rzeźbę : http://www.fabrykasi...dera-t5425.html
A to na powiększenie mięśni : http://www.fabrykasi...S-II-t5422.html
Zrób najpierw ABS II a potem A6W i będziesz na pewno zadowolony.
Temat można zamknąc.
"Double Blast potem Rocket Fuel i nie ma opierdalania się"
"Nie ma lipy ! Hardcorowo !"
"Dzisiejsza waga 128kg i TAKA forma ! KTO JEST LEPSZY ? Ja takich nie znam !"
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Twój problem polega na tym, że twoje mieśnie nie są odpowiednio zmasowane. Przecież nawet jak cwiczysz inne partie na masę to musisz stosowac odpowiednie ciezary, żeby te mieśnie się rozwinęły. Tak samo jest w przypadku brzucha... chcesz żeby kaloryfer był widoczny to go najpierw porządnie zmasuj a potem wystarczy redukcja/rzeźba i pakiet gotowy.
Plan na masę: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Prowadz go przez 2 miechy
Na lepsze uwidocznienie brzucha: 15 min porządnych spięc co 2 dni + aeroby + dieta low carb
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam zamiar robic ten trening ale niestety w poniedziałek (ten co był) rozciołem sobie głowe i miałem zszywane i oto moje pytanie czy mam sobie odpuścić ten trening , czy mogę go robić , przepraszam że się pytam ale nie wiem , a lekarza w nerwach sie nie spytałem. CZy sobie narazie odpuścić i się kurować , ale czy przerwa nie będzie zła , bo już ćwicze 3 miesiące , czy może dotychczasowe efekty przez odpoczynek sie nie zmarnują??
Odpuść wszelki wysiłek fizyczny żeby Ci się szwy nie rozeszły
Napisano Ponad rok temu
Odpuść wszelki wysiłek fizyczny żeby Ci się szwy nie rozeszły
A nie wiesz przypadkiem czy po zdjeciu szwów będe mógł powrócić do treningów ?
Napisano Ponad rok temu
A nie wiesz przypadkiem czy po zdjeciu szwów będe mógł powrócić do treningów ?
Jak będzie wszystko ładnie zagojone to raczej tak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1 czy ja mam te wszystkie ćwiczenia potórzyć 4 razy np. zrobic wszystkie ćwiczenia raz , a potem drugi ,trzeci i czwarty
2. Czy do tych ćwiczeń mógłbym dorzucić 2 cwiczenia z abs 2 na drązku? Chyba to nic nie przeszkadza?
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam że piszę post pod postem ale mam pytania w sprawie treningu by koala :
1 czy ja mam te wszystkie ćwiczenia potórzyć 4 razy np. zrobic wszystkie ćwiczenia raz , a potem drugi ,trzeci i czwarty
2. Czy do tych ćwiczeń mógłbym dorzucić 2 cwiczenia z abs 2 na drązku? Chyba to nic nie przeszkadza?
1) Tak możesz kombinować z ilością powtórzeń/serii a nawet jest to wskazane, żeby nie popaść w stagnację. Pamiętaj o progresji ciężaru, co trening zwiększaj ciężar w ostatniej serii co najmniej o 0,5kg.
2) A próbowałeś kiedyś wykonać te ćwiczenia na drążku? Na obrazku wszystko wygląda elegancko ale żeby wykonać poprawnie technicznie te ćwiczenie tj. tak aby mięśnie zostały odpowiednio pobudzone trzeba być naprawdę silnym fizycznie szczególnie w ramionach, barach i grzbiecie. Według mnie to odpuść sobie abs a skup się na ćwiczeniach koali. Jeśli będziesz odpowiednio angażować mięśnie brzucha ( dobrze je spinać) to na efekty długo nie będziesz czekać. Po prostu wykonuj solidnie założony cel i będzie dobrze.