Ech to nie chodzi o jakiś konflikt, tylko głównie o to, że niektórym osobom podobają się cudze rzeczy jak np. rower.Kolczuga taniej wyjdzie. Można zrobić taką z długimi rękawami i kńczącą się poniżej pasa...
A tak poważnie. Zamiast myśleć o obronie, lepiej zadbać o uniknięcie jakiegokolwiek przykrego konfliktu.
No i zawsze można wpaść w panikę To też dobre rozwiązanie. Lub raczej w bitewny szał... I co wy na to...? belzebub
Jak bronić się na rowerze?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do gazu... hehe... można, poza kaskiem i kolczugą, założyć maskę. I coś na oczy (gdy maska ich nie ochrania). Np.: gogle.
Napisano Ponad rok temu
na to jest recepta: poprosic wroga żeby stanął "z wiatrem"...Pisaliście wcześniej o gazie.To dobry sposób obrony w warunkach bezwietrznych.Jak jest wiatr i psikniecie to może on na was polecieć.
albo kupić gaz w żelu.......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
paralizator owszem..ale z ograniczeniami a juz na pewno nie wolno miec takiego z wystrzeliwanymi elektrodami..poczytaj ustawe o broni...O...! To jest to. A co powiecie na paralizator? Można sobie samemu zrobić... Lub kupić, taki z możliwością wystrzelenia sond. To się chyba nazywa: TASER. ALE BEZ "AFID"!!!
Napisano Ponad rok temu
O...! To jest to. A co powiecie na paralizator? Można sobie samemu zrobić... Lub kupić, taki z możliwością wystrzelenia sond. To się chyba nazywa: TASER. ALE BEZ "AFID"!!!
Samorobny paralizator? A to gratulujemy...
Jak kolesia poparzy, to masz sprawę jak nic.
Zresztą, jak ty byś chciał to zrobić?
Napisano Ponad rok temu
A paralizator w pałce? <-- to jest optymalne rozwiązanie. Choć trudno schować.
A teraz pytanie...: Gdzie można kupić kastet? I czy w ogóle można?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gaz w żelu?Jak to wygląda i jak się używa?
No... jak gazu w żelu...
Napisano Ponad rok temu
sid, poczytaj topic na początku dział Broń i walka bronią.
Dzięki, przeczytałem. Interesujące... i smutne. Kastet - nielegalny. Szkoda. A co z teleskopem? Czy to prawda że jest nielegalny?? Można sobie z tym poradzić. Wystarczy kupić składaną "szpicrutę jeździecką" (tak to się chyba pisze...?). To taki teleskop na sprężynie. Skuteczny...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tu to samo co z noszeniem pistoletow-atrap.
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie. Kiedy weszła ustawa o zakazie posiadania pałek teleskopowych?
Napisano Ponad rok temu
kastetów i nunczaków, nic dodać, nic ująć,
- pałek posiadających zakończenie z ciężkiego i twardego materiału lub zawierających wkładki z takiego materiału, czyli pałki teleskopowe, pałki typu tonfa posiadające wkładkę z metalowej rurki (tzw policyjne) oraz inne,
- pałek wykonanych z drewna lub innego ciężkiego i twardego materiału, imitujących kij bejsbolowy,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gaz w zelu swoja skutecznosc zawiera wlasnie w zageszczonej konsystencji, ktora skutecznie zwalcza takie przeszkody jak podmuchy wiatru. Potem pozostaje juz kwestia samego piekna - ciezko go bowiem zetrzec a wcierany dodatkowo pozostaje na rekach ( nie polecam wtedy lap kierowac do oczu ). Niektore maja wlasciwosci, ze paruja po opuszczeniu zbiornika takze nawet jak pojdzie na ubranie to i tak napastnik poczuje jego skutki ( co prawda w mniejszym stopniu ).Ale mi Sid powiedziałeś? Wyjmuje gaz w żelu i smaruję nim kogoś?
Napisano Ponad rok temu
Poważnie:
Taki gaz ma jeden podstawowy plus. Istnieje mniejsze prawdopodobieństwo że wiatr zwieje wszystko w twoją stronę... Co chcesz jeszcze wiedzieć...?
Dzikki... no to mnie zmartwiłeś z tą ustawą. Naprawdę... I co ja biedny mam teraz zrobić?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
walka na ulicy a style chwytane
- Ponad rok temu
-
jak kończyły się wasze walki uliczne?
- Ponad rok temu
-
Uderzenia - brak czasu
- Ponad rok temu
-
Mało miejsca
- Ponad rok temu
-
Duszenia na ulicy
- Ponad rok temu
-
Żeby mieć coś za plecami...
- Ponad rok temu
-
Uwagi do MODERATORA.
- Ponad rok temu
-
Poszukiwane logo działu ULICA!
- Ponad rok temu
-
Rzuty
- Ponad rok temu
-
Czy warto stosowac niskie bloki rekami (gedan barai)?
- Ponad rok temu