Noz na ulicy ?
Napisano Ponad rok temu
Kto z was uzyl noze w bojce ulicznej i poranil przeciwnika
Napisano Ponad rok temu
Ale to nie jest chyba miejsce do opowiadania o takich rzeczach...
Napisano Ponad rok temu
Czy nie sadzicie , ze wyciagniecia noza na ulicy jest bardziej niebezpieczne dla broniacego sie niz atakujacego
NIkt potem nie zrozumie , ze sie tym nozem tylko bronilismy ...
Napisano Ponad rok temu
W takim razie zamiast kosy zabierz coś co pomoże ci się obronić, a do czego trudniej będzie się przyczepić, np cienki śrubokręcik, bo akurat wymieniałeś baterję w zegarku, czy nożyk do tapet, bo wieszałeś ogłoszenia itp
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Innaczej sforumuuje pytanie :
Czy nie sadzicie , ze wyciagniecia noza na ulicy jest bardziej niebezpieczne dla broniacego sie niz atakujacego
wybacz, wyciagam noz kiedys jestem pewien powaznego zagrozenia ze strony przeciwnika-a jesli takowe istnieje to naprawd pier**li mnie co bedzie pozniej.
albo brzydki proces, albo ladny pogrzeb.
Pozdrawiam
3mbri0n
Napisano Ponad rok temu
Do noża nikt nie ma prawa sie "przyczepić". A w sądzie zaimprowizowana brońmoże być potraktowana na równi z nożem, ale my świadomie że tej równi nie ma lepiej nośmy noże...W takim razie zamiast kosy zabierz coś co pomoże ci się obronić, a do czego trudniej będzie się przyczepić, np cienki śrubokręcik, bo akurat wymieniałeś baterję w zegarku, czy nożyk do tapet, bo wieszałeś ogłoszenia itp
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wysoki sadzie to jest improwizowana 45-centymetrowa maczeta , ktora chcialem jak bog mi swiadkiem uzyc do przyciecia krzakow przed moim domem ...
Napisano Ponad rok temu
wybacz, wyciagam noz kiedys jestem pewien powaznego zagrozenia ze strony przeciwnika-a jesli takowe istnieje to naprawd pier**li mnie co bedzie pozniej.
Tak jat mówisz.
Napisano Ponad rok temu
Jak jesteś u Lorda to podajesz ksywę z Forum i razem spuszczacie gościa pod molo :-D , a gdzie indziej ???LvBanan jestes "pracownikiem sluzb mundurowych" .. nie moglbys wyjasnic tak wszystkim by to tu zostalo .. jaka jest procedura w firmie gdy powiedzy dotrze zaloga na miejsce i znajdzie dwoch gosci - jednego z nozem , ktory bronil sie przed drugim ( powiedzmy tez z nozem).
Napisano Ponad rok temu
Jak to znajomosci mowisz dzialaja ?Jak jesteś u Lorda to podajesz ksywę z Forum i razem spuszczacie gościa pod molo :-D , a gdzie indziej ???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rżnięcie" kiedy przybędzie policja wystarczy powiedzieć - "siedziałem sobie spokojnie i przyrządzałem kanapke kiedy jakiś gbur mnie napadł!" a na koniec dodać -"a juz chciałem go poczęstowac kęsem"
No co o 2.00 tez może najśćo ochota na knapeczke na świerzym powietrzu
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej nosić taki przeciętny kuchenny nóż (oczywiście laserowo ostrzony,nie łamliwy jak te w TV) i jakąś kanapke, po "zabawie w cięcie-
rżnięcie" kiedy przybędzie policja wystarczy powiedzieć - "siedziałem sobie spokojnie i przyrządzałem kanapke kiedy jakiś gbur mnie napadł!" a na koniec dodać -"a juz chciałem go poczęstowac kęsem"
tak, chyba z dresiarza
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej nosić taki przeciętny kuchenny nóż (oczywiście laserowo ostrzony,nie łamliwy jak te w TV) i jakąś kanapke, po "zabawie w cięcie-
tak, chyba z dresiarza
co ty żeby do końca życia :blus:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
dwa kopniecia
- Ponad rok temu
-
Poszukiwanie chętnych do sparrignu.
- Ponad rok temu
-
Styl-laczony -> jedyna alternatywa ulicy.
- Ponad rok temu
-
Rozczarowanie Policja - chyba off-topic (off-forum?)
- Ponad rok temu
-
Uzbrojony napastnik
- Ponad rok temu
-
Bójka z dresiarą
- Ponad rok temu
-
Kędy uciec !!!
- Ponad rok temu
-
Wlamanie na śniadanie i poranne bieganie