Wiek a wydolność.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście jest to granica dla ludzi nietrenujących- bo w wypadku treningów uzależniona jest od ich rodzaju...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Góra zgredzi ( a tak wszysto w porzadku )
Napisano Ponad rok temu
mkimura... Twój argument (z innego postu), że maratończycy są w wieku 30-40 lat to kiepski argument... po prostu chodzi o to, że po 30 spadają szanse ludzi na osiąganie sukcesów w innych sportach (biegach krótkodystansowych etc.).. Z kolei młodzi też nie garną się do maratonów, gdyż jak to młodzi są inne dystanse na których są w stanie rywalizować... Tak to już jest... maraton to taka niszowa dyscyplina biegowa, za którą biorą się byłe bądź niedoszłe gwiazdy biegów <10km.
Pozdrawiam
PERUN
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja uważam, że do 30-tki...
mkimura... Twój argument (z innego postu), że maratończycy są w wieku 30-40 lat to kiepski argument... po prostu chodzi o to, że po 30 spadają szanse ludzi na osiąganie sukcesów w innych sportach (biegach krótkodystansowych etc.).. Z kolei młodzi też nie garną się do maratonów, gdyż jak to młodzi są inne dystanse na których są w stanie rywalizować... Tak to już jest... maraton to taka niszowa dyscyplina biegowa, za którą biorą się byłe bądź niedoszłe gwiazdy biegów <10km.
Pozdrawiam
PERUN
Maraton to dyscyplina niszowa... A triatlon tez jest dyscypliną niszową, mój drogi, gdyż na świecie jest niewiele organizmów zdolnych znosić takie obciążenia. A twierdzenie, że za maraton biorą się dziadki, bo nie mają szans w średnich dystansach, to brednia. Podaj dyscyplinę, która wymaga żelaznej kondycji a w której przewagę mają małolaty. Tak na marginesie, co powiesz o boksie zawodowym? Wszyscy największe osiągnięcia mają po 30, i co? To też niszowa dyscyplina dla emerytów co nie mieli szans w boksie amatorskim? Przeskacz 3 rundy, i wyobraź sobie siebie po 8. A poza tym ile masz lat, żeby próbować dyskutować na temat wydolności po 30-tce? Na oko 17. Wtedy mi też się wydawało, że 30-to latek to geriatryk.
Napisano Ponad rok temu
30-to latek to geriatryk.
Dzięki...
Kiedyś może wybaczę, ale na peno Ci nie zapomne... :-)
Napisano Ponad rok temu
30-to latek to geriatryk.
Dzięki...
Kiedyś może wybaczę, ale na peno Ci nie zapomne... :-)
He, he - witam w klubie. Cytat wyjęty z kontekstu i przeinaczony
Napisano Ponad rok temu
Boks zawodowy jest dla doświadczonych zawodników... Wszyscy oni przechodzą etap boksu amatorskiego, po czym rezygnują, bądź przechodzą na zawodostwo. Taka jest po prostu kolej rzeczy....co powiesz o boksie zawodowym? Wszyscy największe osiągnięcia mają po 30, i co?...
No na tej fotce którą widać przy nicku to powiem, że zrobiona była gdy miałem 19lat... ale to już jakiś czas temu... A teraz to już mam trochę po dwudziestce Miło słyszeć, że wyglądam na młodszego.. wszyscy mi to mówią... Mam nadzieję, że jak stuknie mi 50-tka też tak będą mówić...ile masz lat, żeby próbować dyskutować na temat wydolności po 30-tce? Na oko 17. Wtedy mi też się wydawało, że 30-to latek to geriatryk...
No właśnie mkimura ile masz lat? Jesteś już po 40? To piękny wiek... niektórzy mówią, że to druga młodość dla faceta :wink: . Teraz w erze viagry facet jest młody nawet po 60-tce
Pozdrawiam
PERUN
Napisano Ponad rok temu
No właśnie mkimura ile masz lat? Jesteś już po 40? To piękny wiek... niektórzy mówią, że to druga młodość dla faceta :wink: . Teraz w erze viagry facet jest młody nawet po 60-tce
Pozdrawiam
PERUN
Gdybyś czytał uważnie ( pierwszy post ) to byś wiedział. Ale w twoim wieku, roztrzepanie to rzecz normalna. Wybaczam. :wink:
Napisano Ponad rok temu
...Gdybyś czytał uważnie ( pierwszy post ) to byś wiedział...
Ty masz rację
PERUN
Napisano Ponad rok temu
PERUN
PS. Szkoda, że nie można tuż po napisaniu postu wprowadzać korekt
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sparingi a choroby przenoszone przez krew..
- Ponad rok temu
-
Domowy sprzęt do ćwiczenia uderzeń
- Ponad rok temu
-
Leczenie kontuzji własnym sumptem.
- Ponad rok temu
-
Windsurfing
- Ponad rok temu
-
BASE Jumping