czekam wlasnie na paczke od Litha. zawiera ona NOZ full throttle i NOX stack pvl. do tego mam carbo ktore bede wrzucał w trakcie treningu. planuje wszamac wszystko w około 7 tygodni i zobaczymy co z tego wyniknie. Trening mam dostosowany do Siebie i bardzo mi odpowiada wiec jesli nie bede prosił o rady to prosze nie mowic ze to zle czy tamto ktos by zrobił inaczej
 czekam wlasnie na paczke od Litha. zawiera ona NOZ full throttle i NOX stack pvl. do tego mam carbo ktore bede wrzucał w trakcie treningu. planuje wszamac wszystko w około 7 tygodni i zobaczymy co z tego wyniknie. Trening mam dostosowany do Siebie i bardzo mi odpowiada wiec jesli nie bede prosił o rady to prosze nie mowic ze to zle czy tamto ktos by zrobił inaczej  bede wdzieczny. Mianowicie wyglada to tak ze:
 bede wdzieczny. Mianowicie wyglada to tak ze: PONIDZIAŁEK
klatka + biceps + triceps
WTOREK
rowerek lub bieganko i brzuch
ŚRODA
plecy + barki
CZWARTEK
rowerek lub bieganko i brzuch
PIATEK
biceps + triceps
nie bede sie rozpisywał na temat cwiczen ktore wykonuje, w poszczegolnych postach bedzie napisane co z czym ile powtorzen i serii

chciałem jeszcze powiedziec ze siłownia tak dosc mocno zajmuje sie dopiero od kwietnia, samą siłownia
 wczesniej od juz prawie 14 lat trenuje judo wiec z siłka zawsze miałem stycznosc
 wczesniej od juz prawie 14 lat trenuje judo wiec z siłka zawsze miałem stycznosc  rok spedziłem tez wlasnie poprzez judo trenujac podnoszenie ciezarow. Moje zdjecia mozecie znalezc pod tym linkiem http://www.fabrykasi...ras-vt23528.htm
 rok spedziłem tez wlasnie poprzez judo trenujac podnoszenie ciezarow. Moje zdjecia mozecie znalezc pod tym linkiem http://www.fabrykasi...ras-vt23528.htm jesli kogos interesuja wymiary to obecne sa nastepujace:
WZROST 168 Waga 81
klatka 108
pas pod pepkiem 85 [ stad wtorkowe i czwartkowe bieganie lub rower]
biceps P39 L38.5
udo 64.5
łydka 42
pewnie zastanawiacie sie tez dlaczego w treningu nie uwzgledniłem nóg, otoz w wakacje dotkneła mnie przykra kontuzja skrecenia stawu skokowego 3 stopnia co prawda było to 31 lipca ale noga nadal nie jest sprawna w sumie to oceniłbym jej sprawnosc na jakies 50 - 60 % wiec tragedia
 moze stopniowo bede cos wrzucał na nogi ale moim zdaniem robienie nog bez przysiadow to lipa wiec poczekam az sie wykuruje
 moze stopniowo bede cos wrzucał na nogi ale moim zdaniem robienie nog bez przysiadow to lipa wiec poczekam az sie wykuruje  a rowerek na nogi jest w sam raz wiec nie wyjda z formy przed wakacjami 140 x 3 na przysiad było
 a rowerek na nogi jest w sam raz wiec nie wyjda z formy przed wakacjami 140 x 3 na przysiad było  dobra to chyba bedzie na tyle. Więc pozdrawiam !
 dobra to chyba bedzie na tyle. Więc pozdrawiam !p.s zapomniałem dodac ze dieta bedzie tez trzymana oparta głownie na ryzu i kuraku odnosnie diety chciałbym liczyc na jakas pomoc wlasnie gdyz, nie jadam mleka wiec co powiecie na to aby rano na pierwszy posiłek był twarog lub jaja
 2 posiłek chleb ciemny z szynka z kurczaka, przed treningiem ryz + kurak, po treningu to sie cos wymysli [ co polecacie?] i przed snem twarog
 2 posiłek chleb ciemny z szynka z kurczaka, przed treningiem ryz + kurak, po treningu to sie cos wymysli [ co polecacie?] i przed snem twarog  no to tyle !
 no to tyle !

odpierdol kawal dobrej roboty.
 odpierdol kawal dobrej roboty. 

ale postaram sie zrzucic z pasa troche
 ale postaram sie zrzucic z pasa troche 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook