- dociąg na takiej maszynie gdzie lezy sie na brzuchu na skosie głowa w gore, 3s, 35x10 40x8 45x8
T-bar

Dobry dziennik, będę śledził.

Napisano Ponad rok temu
- dociąg na takiej maszynie gdzie lezy sie na brzuchu na skosie głowa w gore, 3s, 35x10 40x8 45x8

Napisano Ponad rok temu
 T-bar
 T-bar  w sobote pobudka o 8.30 i porcja NOZ'a, o 9.00 omlet z 3 jaj z łyzka kakao, łyżka cynamonu no i 50 ml mleka. Przepis z działu dieta
 w sobote pobudka o 8.30 i porcja NOZ'a, o 9.00 omlet z 3 jaj z łyzka kakao, łyżka cynamonu no i 50 ml mleka. Przepis z działu dieta   o 12.00 juz bylem na działce i tam 2 kromki grahama do tego twarog pewnie ok 100g z pomidorem i ogorkiem, na obiadek o 14.30, 100g ryzu i dorsz z patelni
 o 12.00 juz bylem na działce i tam 2 kromki grahama do tego twarog pewnie ok 100g z pomidorem i ogorkiem, na obiadek o 14.30, 100g ryzu i dorsz z patelni  o 18.00 ok.400g cyca z grilla
 o 18.00 ok.400g cyca z grilla   i 3 kromki chleba tostowego zytniego tez z grilla do tego pomidor. O 21.00 Twarog i kromka grahama.
 i 3 kromki chleba tostowego zytniego tez z grilla do tego pomidor. O 21.00 Twarog i kromka grahama. no to do tej pory tyle teraz tez juz mocno zgłodniałem wiec moze ktos zapoda jakis dobry pomysł na ostatni posiłek w dniu dzisiejszym
 no to do tej pory tyle teraz tez juz mocno zgłodniałem wiec moze ktos zapoda jakis dobry pomysł na ostatni posiłek w dniu dzisiejszym  

czuje sie bardzo pozytywnie, łapka troche urosła, ogolnie wymiary sie polepszyły w lustrze tez juz widac lekkie zmiany, na fotki jeszcze troche za wczesnie
 czuje sie bardzo pozytywnie, łapka troche urosła, ogolnie wymiary sie polepszyły w lustrze tez juz widac lekkie zmiany, na fotki jeszcze troche za wczesnie  ale na pewno podziele sie moimi spostrzerzeniami jak tylko nadarzy sie okazja. Wiec pozdrawiam Panowie !
 ale na pewno podziele sie moimi spostrzerzeniami jak tylko nadarzy sie okazja. Wiec pozdrawiam Panowie !

Napisano Ponad rok temu
 pobudka o 9.30 i na sniadanie jajecznica z 2 jaj do tego 2 kromki chleba, pozniej po godzinie 250ml jogurt, o 13.30 obiad ok 150 gr ryzu i piersi tez ze 150 g, teraz niebawem wjedzie tunczyk
 pobudka o 9.30 i na sniadanie jajecznica z 2 jaj do tego 2 kromki chleba, pozniej po godzinie 250ml jogurt, o 13.30 obiad ok 150 gr ryzu i piersi tez ze 150 g, teraz niebawem wjedzie tunczyk  wiec dzis za wiele nie zjadłem za to trening był bardzo mocny, 30min przed treningiem porcja smasha i 15 min pozniej porcja NOX'a
 wiec dzis za wiele nie zjadłem za to trening był bardzo mocny, 30min przed treningiem porcja smasha i 15 min pozniej porcja NOX'a  
  narazie najlepszy trening na tym cyklu, dałem z siebie 100%.
 narazie najlepszy trening na tym cyklu, dałem z siebie 100%.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 staram sie staram dzieki za miłe słowa ! WSZYSTKO IDZIE DO PRZODU !
 staram sie staram dzieki za miłe słowa ! WSZYSTKO IDZIE DO PRZODU !

Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) 

Napisano Ponad rok temu
 nastepnym razem zaczne moze od skosku na hantlach
 nastepnym razem zaczne moze od skosku na hantlach  a poza tym na hantlach duzo głebszy ruch dlatego slabiej
 a poza tym na hantlach duzo głebszy ruch dlatego slabiej  pozdro !
 pozdro !

Napisano Ponad rok temu
 lepiej na skosie mi się wyciska hantlami niż sztangą
 lepiej na skosie mi się wyciska hantlami niż sztangą  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 wiec wszystko wroci do normy. Wczorajszy trening PLECY + BARKI:
 wiec wszystko wroci do normy. Wczorajszy trening PLECY + BARKI: POZDRO !
 POZDRO !

Napisano Ponad rok temu
- biceps modlitewnik, 3s 30kgx12x10x8
- triceps francuz na siedzaco, 3s 30kgx12 40kgx12x10
- biceps '21' , 3s 20kg 25kg 25kg
- triceps pompki x12x10x8
- biceps na wyciagu x10x8x8
- triceps wyciąg podchwytem x12x12x10

Napisano Ponad rok temu
 wtedy chyba bedzie gitara nie ?
 wtedy chyba bedzie gitara nie ?

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 a zmieniac co tydzien ze najpierw bic pozniej tric a w next tygodniu napierw tric pozniej bic ? No i dzieki za rade
 a zmieniac co tydzien ze najpierw bic pozniej tric a w next tygodniu napierw tric pozniej bic ? No i dzieki za rade  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
 tak ja to rozumuje
 tak ja to rozumuje  

Napisano Ponad rok temu

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Wspierająca rola dziennika treningowego | Porady Trenerów | 
 |   
 | ||
| dziennik posiłkow vitalmaxdziennik posiłków do pobrania | Dieta | 
 |   
 | ||