; p

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 Jestem pare tygodni po cyklu kreatynowym i zamówiłem już argininę i Z force'a. Jak to bierzesz i w jakich dawkach?
 Jestem pare tygodni po cyklu kreatynowym i zamówiłem już argininę i Z force'a. Jak to bierzesz i w jakich dawkach?  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 , ja też powolutku wracam do swojej - praca życie prywatne (balety,imprezy i uroczystości) wyciągnęły ze mnie sporo
 , ja też powolutku wracam do swojej - praca życie prywatne (balety,imprezy i uroczystości) wyciągnęły ze mnie sporo  
 Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.....i mam wskazówkę jeśli ktoś z was chce mieć kopyta naprawdę kopyta a ma problem z lędzwiowymi , polecam przysiady ze sztangą z przodu ...moje nogi zwarjowały odkąd je zaczołem systematycznie robić...

Napisano Ponad rok temu
.....i mam wskazówkę jeśli ktoś z was chce mieć kopyta naprawdę kopyta a ma problem z lędzwiowymi , polecam przysiady ze sztangą z przodu ...moje nogi zwarjowały odkąd je zaczołem systematycznie robić...
 Sprobuje
 Sprobuje  

Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 FITLOOK MODELS 2010 KTÓRE ODBYŁY SIĘ W WARSZAWIE 6.11.2010 W WARSZAWIE W KLUBIE MIRAGE ( PAŁAC KULTURY ) ...CO NAJWAŻNIEJSZE SĘDZIOWALI ROBERT PIOTRKOWICZ , KASIA KOZAKIEWICZ I KASIA WOŚ.......STARTOWAŁO 20 ZAWODNIKÓW....WIĘC WIELKI SUKCES....RODZINKA I LUDZISKA Z SIŁOWNI SĄ Z NIEGO DUMNI ...A JA TO JUŻ ZAJEBIŚCIE.....
 FITLOOK MODELS 2010 KTÓRE ODBYŁY SIĘ W WARSZAWIE 6.11.2010 W WARSZAWIE W KLUBIE MIRAGE ( PAŁAC KULTURY ) ...CO NAJWAŻNIEJSZE SĘDZIOWALI ROBERT PIOTRKOWICZ , KASIA KOZAKIEWICZ I KASIA WOŚ.......STARTOWAŁO 20 ZAWODNIKÓW....WIĘC WIELKI SUKCES....RODZINKA I LUDZISKA Z SIŁOWNI SĄ Z NIEGO DUMNI ...A JA TO JUŻ ZAJEBIŚCIE.....

Napisano Ponad rok temu
 Jak tam u niego z forma? Juz dosc dawno nie widzialem zadnych fotek itd.
 Jak tam u niego z forma? Juz dosc dawno nie widzialem zadnych fotek itd.

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 a koleżanka blondynka robiła ze mna kurs insturktorski !
 a koleżanka blondynka robiła ze mna kurs insturktorski !  pozdro
 pozdro

Napisano Ponad rok temu

no i zdrowia.
 no i zdrowia.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szafik lubiesz sylwetki bardziej zmasowane.........on na tych zawodach właśnie był na masie hehehehe...mówie poważnie......ale przy jego wzroście to nie to co u kolesia 170 i wadze 90 ...to już jest przepaść wizualna ...
 po prostu u wysokiego goscia ma sie na czym rozkladac - ja przy wadze 90kg wygladalbym mniej wiecej tak, jak on przy 105-110.
 po prostu u wysokiego goscia ma sie na czym rozkladac - ja przy wadze 90kg wygladalbym mniej wiecej tak, jak on przy 105-110.

Napisano Ponad rok temu
 92kg wagi... Ja pierdziele, to gdybym zszedł do takiego BF jak jego to bym chyba 70kg ważył
  92kg wagi... Ja pierdziele, to gdybym zszedł do takiego BF jak jego to bym chyba 70kg ważył    Co do tej pompy przy siadach to chodzi Ci o to, że tylne z takim ustawieniem stóp lepiej pompują? (Bo na początku napisałeś o przednich a na końcu temu zaprzeczyłeś i nie wiem gdzie zaszła pomyłka
  Co do tej pompy przy siadach to chodzi Ci o to, że tylne z takim ustawieniem stóp lepiej pompują? (Bo na początku napisałeś o przednich a na końcu temu zaprzeczyłeś i nie wiem gdzie zaszła pomyłka  )
)

Napisano Ponad rok temu
poczujecie robiąc przysiady ze sztaną z przodu ......

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| DIXON 37 - Szukaj Tego (DRUŻYNA MISTRZÓW) | Rozmowy nie na temat | 
 |   
 | ||
| Stephen Quadros nie będzie już komentował Pride !? | MIXED-MA | 
 |   
 | ||
| jaka dieta będzie odpowiednia | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Jak Mołot miecz "robi" (na razie robić będzie) | MASTERS Of STEEL |