geloo83 -dzienniczek-co z tego bedzie
Napisano Ponad rok temu
; p
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Znasz może jakiś nowy obiecujący pomper albo coś co wiara aktualnie bardzo poleca tam u Ciebie? Jadę drugi raz na no-xplode efekty zajefajne ale ten smak mnie dobija z każdą kolejną porcją mam wrażenie że zamiast na siłkę to do kibla pobiegnę...
Napisano Ponad rok temu
forma moja rośnie stopniowo obecnie waga już 98,5kg ...wiec jestem dobrej myśli , czekam jeszcze na suwnice do nóg i już zajade kopyta na siłownie to i waga jeszcze podskoczy .....
.....i mam wskazówkę jeśli ktoś z was chce mieć kopyta naprawdę kopyta a ma problem z lędzwiowymi , polecam przysiady ze sztangą z przodu ...moje nogi zwarjowały odkąd je zaczołem systematycznie robić...
Napisano Ponad rok temu
.....i mam wskazówkę jeśli ktoś z was chce mieć kopyta naprawdę kopyta a ma problem z lędzwiowymi , polecam przysiady ze sztangą z przodu ...moje nogi zwarjowały odkąd je zaczołem systematycznie robić...
Dokładnie, sam się o tym niedawno przekonałem. Robiłem serie ze sztangą na karku. Kiedy przeniosłem ją do przodu, musiałem ciężaru zdjąć, bo było kurewsko ciężko. Teraz innego ćw na nogi nie widzę
Na mnie No-xplode nie działa. Mam go jeszcze w szafce na 1 cykl, ale nie wie czy go wezme czy komuś sprzedam. Teraz mam hemo, i cenowo wygląda bardzo dobrze 120zł za 1000g to bardzo dobra cena. A i recenzje ma zajebiste.
A widziałeś gdzieś produkt MYO-T12?
Napisano Ponad rok temu
Dobrze wiedziec, bo dzisiaj bede nogi robil Sprobuje
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
NO I MUSZE SIE POCHWALIĆ MÓJ MŁODSZY BRACIAK WYGRAŁ OSTTANIO ZAWODY
FITLOOK MODELS 2010 KTÓRE ODBYŁY SIĘ W WARSZAWIE 6.11.2010 W WARSZAWIE W KLUBIE MIRAGE ( PAŁAC KULTURY ) ...CO NAJWAŻNIEJSZE SĘDZIOWALI ROBERT PIOTRKOWICZ , KASIA KOZAKIEWICZ I KASIA WOŚ.......STARTOWAŁO 20 ZAWODNIKÓW....WIĘC WIELKI SUKCES....RODZINKA I LUDZISKA Z SIŁOWNI SĄ Z NIEGO DUMNI ...A JA TO JUŻ ZAJEBIŚCIE.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak poważnie - różnią się jeszcze czymś od przednich, poza angażowaniem mięśni pośladkowych?
Napisano Ponad rok temu
co do formy mojej rosnie.....obecnie 101 kg ...i wydaje mi się że zatrzyma sie na 105 jak dobrze pójdzie......heheheh.......ale drogo mnie to kosztuje masa suplementów żarcia i treningi do upadku ....upadku na pysk .......hehehee.......nie boli nie rośnie .....
co do formy mojego brata zerknijcie sami ....194cm wzrostu 92kg wagi .....zwróćcie uwagę na nogi
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
..mam szerszy punkt widzenia i wiecej perspektyw..
Napisano Ponad rok temu
Mi sie jednak podoba sylwetka bardziej zmasowana, co nie znaczy, ze nie budzi we mnie szacunku to co on zrobil ze swoim cialem
Sukcesow Tobie i jemu no i zdrowia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szafik lubiesz sylwetki bardziej zmasowane.........on na tych zawodach właśnie był na masie hehehehe...mówie poważnie......ale przy jego wzroście to nie to co u kolesia 170 i wadze 90 ...to już jest przepaść wizualna ...
ja wiem po prostu u wysokiego goscia ma sie na czym rozkladac - ja przy wadze 90kg wygladalbym mniej wiecej tak, jak on przy 105-110.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poczujecie robiąc przysiady ze sztaną z przodu ......
oj walnołem się miałem na myśli sztangą z tyłu .....dzięki za zauważyłeś