Dziennik Patryk666
Napisano Ponad rok temu
Co do diety jak zwiekszylem ilosc wegli o 0,5 g to od razu zaczelo mnie zalewac dlatego wrocilem do 4 g... tluszcz chyba nie jest zly w moim przypadku;p... fajnie dieta dziala jak robie redukcje... scisla micha pozwala mi zachowac miesien i powoli obnizac ilosc tluszczu... ale jednak aby zbudowac miesien teraz juz nie ma cudu;/... no chyba zebym znowu zaczal walic masakryczny trening, ale w koncu dojde do takiej ilosci serii, intensywnosci i ciezaru, ze wykorkuje na silowni;/...
Napisano Ponad rok temu
Rozdziele trening łap na
biceps z klata
Plecy triceps
Barki nogi
na bica i trica zarzuce serie laczone... ogolnie beda po 3 cwiczenia... najpierw zaczne jakims cwiczeniem na wolnym ciezarze aby dobrze rozgrzac i rozciagnac miesien... i potem zrobie 3 podwojne serie laczone... skladajace sie z jednego cwiczenia na wolnym ciezarze i od razu po nim jakies cwiczenia wyizolowane... pewnie pewne z duzego ciezaru przechodzil na cwiczenie izolowane na malych ciezarze, a duzej ilosci powtorzen...
Trening klaty bede robil na duzym ciezarze... i najprawdopodobniej regresje... nigdy jeszcze tego nie praktykowalem, a koledzy to robia od dluszego czasu i niezle im idzie wiec i ja sprobuje... kazdy trening kalty bede konczyl albo mega rozciaganiem na rozpietkach lub seria ze zmiejszaniem ciezaru az do "czystej" sztangi...
Na plecy zarzuce podciaganie na drazku... jak dorwe chlopakow to powiem im, ze jest misja z zamontowaniem w koncu drazka... na pewno dzieki niemu rusza troszke moje plecki... w koncu nigdy nie cwiczylem na drazku bo bylem za slaby:P a to chyba najlepsze cwiczenie na te partie miesni...
Szczerze to ciezko jest mi ulozyc cos konkretnego na plecy dlatego chetnie poslucham Waszych rad... tylko pamietajcie jezeli juz cos zaporponujecie to cos konkretnego abym znowu nie musial wypisywac ze 300 razy tego probowalem i chuj mi to dalo:P
z nogami bedzie problem bo nie mam u siebie maszyn i ciezko jest z treningiem ud... rowniez chetnie bym posluchal jakis rad jak sobie z tym poradzic...
na barki pojade treningiem z duza intensywnoscia i malym ciezarem bo jednak barki nie za bardzo lubia duze ciezary i łatwo jest zlapac kontuzje... pokombinuje tez z pozycjami podczas wykonywania cwiczen i moze cos w koncu ruszy...
Chcialbym zlapac jakiegos miesnia przez najblizsze 2 miechy aby potem sie dorzezbic... a wiadomo trzeba miec w czym:P
Przedramie po kazdej sesji tak samo brzuch...
ze dwa razy w tyg bede tez napierdalal w worek;D
Zobaczymy... jak dalej bede sie wkurwial to pierdolne silke i zrobie to co powinienem juz dawno zrobic...
pojde na dziwki
PZDR!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zapewne o to chodzichwyta sie drazek od wyciagu, na lekko zgietych rekach,troche pochylony do przodu i machasz tym drazkiem do nog,eee no kurwa nie wiem jak opisac ale naprawde dobrze na koniec mi whcodzi to cw. Szyderski robi to cwiczenie w filmiku animala o ile dobrze pamietam
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. (B:40 W:100g T:23)
- Płatki owsiane 100g
- Jaja kurze 180g + bialko 90g
- dzem
ok tylko ja bym z tego dzemu zrezygnował na korzyść miodu
2. (B:24 W:60 T:47)
- Chleb Ciemny 100g
- szynka z kurczaka/indyka 50g
- ser zółty 50g
- orzechy włoskie/pestki z dyni/slonecznik 50g
- warzywa (pomidor/ogorek/rzodkiewka/salata)
dołuż serek wiejski a chlebka tak do 50 g
3. (B:32 W:76 T:3)
- Ryz brazowy 100g
- Piers z kurczaka 150g
- warzywa
4. (B:32 W:76 T:3)
- Ryz brazowy 100g
- Piers z kurczaka 150g
- warzywa
jak mniema między tymi posiłkami jest trening
wiec w posiłku nr 3 zrezygnuj całkowicie z wegli
natomiast w 4 walnij ich podwójna porcje minimum 150 g i raczej skup sie na węglach złożonych a nie prostych ...proste wyjeb z diety całkowicie
5. (B:40 W:20 T:40)
-50g groszku
-50g kukurydzy
-50g kapusty pekinskiej
-50g ogorka
-50g sosu czosnkowego
-150g kurczaka
może być
co do trenigu rozpisz dokładny plan i ćw to cos pomoge
jesli o kopyta chodzi przysiady nic dodac nic ujac do tego wykroki i syzyfki i kopyta urosną
plecy - drązek , martwy ciąg do tego wiosłowanie hantlem na zmiane ze sztangą lub pół sztangą ..,najlepiej 2 rodzaje wiosłowania
Napisano Ponad rok temu
Geloo mysle, ze ten dzem rano nie zaszkodzi... zwlaszcza, ze nie ma zadnych innych wegli prostych w mojej diecie w ciagu dnia...
Co do chleba to fakt w moim przypadku musze go ograniczyc do minimum... moze po prostu wyrzuce 50g chleba a za to po treningu bede jadl 150g ryzu brazowego... co myslicie?
Napisano Ponad rok temu
bede jadl 150g ryzu brazowego... co myslicie?
może byc ten ryzyk ma pośredni indeks glikemiczny wiec jak najbardziej tak
co do trenigu proponuje ci dołozyc aeroby tak 2-3razyw tygodniu i nie mowie tu o jakis spotrach walki bo tam złapiesz kondyche ale fatu nie powstrzymasz od odkładania sie
a powiedz mi jak u ciebie jest z podjadaniem ze słodyczami bo to w naszym przypadku endo ma znaczenie wielkie ..wiem po sobie
Napisano Ponad rok temu
ale tam na prawde wylewam z siebie litry potu... a podczas aerobow spalam miesien w zaskakujacym tempie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szczerze to z PH sam nie wiem co by tu polecić
bo kumpel co miał takie właśnie skłonnosci do łapania masy ogólnej
brał trenadrol z nadzieją ze go podsuszy ni chuja
złapał 8 kg masy w niecałe 3 tygodnie wiec to na pewno nie był miesień...
co zresztą sam przyznał.
ja bym z koksu wziął wino.
albo jak ci sie nie spieszy to biorę za 2 dni
phera mass ponoć ma na tym sucha masa iść
zobaczymy za 2 tygodnie bedziesz miał wiarygodną relację.
Napisano Ponad rok temu
I chyba na razie tak zrobie 2x epi i zejscie na T-bolu... potem wrzucam clena i krete i jade redukcje:D... mysle, ze w 700zł bym sie zamknal, a calkiem niezle na tym wyjde... moze za miecha juz zaczne... zobacze jeszcze jak tam u CIebie poleci ten phera mass... bo moze zrobie Phera mass + epi i clen...
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
bodzio ja własnie czytalem ze daje mokry mięsien ta phera