Skocz do zawartości

Zdjęcie

O co chodzi z tymi walkami ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
83 odpowiedzi w tym temacie

budo_puszkarz
  • Użytkownik
  • Pip
  • 10 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: O co chodzi z tymi walkami ?
A co tu tak przeżywać? I dlaczego ktoś wygania kogoś innego z forum? Nie rozumiem. Przeciez są dziennikarze, którzy się na martial ars świetnie znają, piszą o zawodach itd. Robią dobrą robotę.
  • 0

budo_edyta
  • Użytkownik
  • Pip
  • 37 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

wk33 bardzo się przejął. A może sam organizuje takie starcia i strach go obleciał, że będzie sławniejszy niż Czarek Mończyk. Wk 33 jeśli chcesz mogę być twoją gwiazdą ringu!
  • 0

budo_wk33
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 132 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A co tu tak przeżywać? I dlaczego ktoś wygania kogoś innego z forum? Nie rozumiem. Przeciez są dziennikarze, którzy się na martial ars świetnie znają, piszą o zawodach itd. Robią dobrą robotę.

Posluchaj nie chce chce wywolac burzy ale lecza mnie ci pseudo znawcy.Ja mam swoje zdanie o dzienikarzach.Pokaz mi kolego przynajmnie 3 reportaze co swietnie pisza fajnie o zawodach mma!Jesli nie nie wiesz na ten teamt to prosze nie zabieraja glosu i zacznij uwaznie czytac co sie na forum dzieje.Bylo tego bardzo duzo.Moze wejdziesz do dzialu mma 8O

wk33 bardzo się przejął. A może sam organizuje takie starcia i strach go obleciał, że będzie sławniejszy niż Czarek Mończyk. Wk 33 jeśli chcesz mogę być twoją gwiazdą ringu!

Masz racje przejalem sie tym.Tak organizuje takie starcia ale w kisielu i w blocie jak chcesz to na priv.Nie wiem kto to Czrek Monczyk ale olewka.
Ja uwazam ze tamat jest zamkniety i na bank nie bede nic dpisywal.To jest forum i kazdy ma prawo zabrac glos nawet jesli nie m racji.To by na tyle.pozdrawiam
  • 0

budo_wk33
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 132 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

"na portalach internetowych czasemmożna znaleźć zaproszenia do podobnych walk."

mialem nic nie pisac ale musze sie zapytac namiary.Prosze o namiary Edytko.pozdrawiam
  • 0

budo_hellfire
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2404 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

Chodzi o to, że wszędzie sa dziennikarze szukający sensacji tam gdzie jej nie ma lub nie powinno być. WIele artykułów poświęconych mma dotyczyło nielegalnch walk organizowanych przez mafię, na których jest wiele zgonów a żądna krwii publiczność stawia tysiące by zobaczyć krew pot,łzy i ból...

Stąd taka niechęć wk33 do dziennikarzy próbujących się wybić na jakimś poczytnym temacie. Wystarczy,ze dwie babeczki sie pobiły(bo się pokłóciły, alkohol), towarzych też po kielich i nie reague. Ktoś to nagrywa i juz można odbrać sie do "supertajnej" kasety na której jest brutalna walka dwóch zdesrpeowancyh kobiet.. Jeżeli to takie tajne, to czemu wsyscy o tym wiedzą...

Takie jest moje prywane zdanie
Pozdrawiam

Hell
  • 0

budo_wk33
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 132 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

brawo Hellfire lepiej nie moglbym sformulowac!!!
  • 0

budo_ssiezz
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 51 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Sam czasami czytam moich kolegów dziennikarzy i wiem że często są ignorantami. I takich należy się bać. Sam kiedyś rozmawiałem z moją koleżanką / dziś znana reportażystka z Gazety Wyborczej, wtedy pracowała w innej gazecie / , którą naczelny wysłał na zawody, że by napisała wstrząsająco jak dziewczyny się leją, krew bryzga, trzeszczą kości. Kiedy z nią pogadałem ja i kilka dziewczyn- zawodniczek zmieniła zdanie o kickboxingu. Ale i tak musiała coś napisać bo naczelny kazał. Na szczęście była uczciwa i starała się nie przekoloryzować. Dlatego rozumiem, że wk33 ma czasami wątpliwości....
  • 0

budo_tomek_2
  • Użytkownik
  • 7 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Chodzi o to, że wszędzie sa dziennikarze szukający sensacji tam gdzie jej nie ma lub nie powinno być. WIele artykułów poświęconych mma dotyczyło nielegalnch walk organizowanych przez mafię, na których jest wiele zgonów a żądna krwii publiczność stawia tysiące by zobaczyć krew pot,łzy i ból...

Stąd taka niechęć wk33 do dziennikarzy próbujących się wybić na jakimś poczytnym temacie. Wystarczy,ze dwie babeczki sie pobiły(bo się pokłóciły, alkohol), towarzych też po kielich i nie reague. Ktoś to nagrywa i juz można odbrać sie do "supertajnej" kasety na której jest brutalna walka dwóch zdesrpeowancyh kobiet.. Jeżeli to takie tajne, to czemu wsyscy o tym wiedzą...

Takie jest moje prywane zdanie
Pozdrawiam

Hell

z tymi zgonami to ty tak na poważnie ?
  • 0

budo_zorro
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 453 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a masz ty wogóle mózg synek ?
  • 0

budo_puszkarz
  • Użytkownik
  • Pip
  • 10 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Chopak sie naogladal "Krwawych sportów" i innych i fantazja go poniosla.
  • 0

budo_tomek_2
  • Użytkownik
  • 7 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a masz ty wogóle mózg synek ?

no co ? Chyba jestem jeszcze pod wrażeniem krwawych filmów... :lol:
  • 0

budo_hellfire
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2404 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja nie, bo mnie to wisi i wiem,ze tak nie jest. Ale wystarczy artykuł, który to opisuje(a naprawde takie czytałem)by tłum postrzegał walki w klatce jako takie zjawisko... Ludzie(i dzienikarze)nie potrzenuja prawdy(nie zawsze w kazdym razie)...
  • 0

budo_badtrip
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 312 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A ja tam wierze w te balkonowe starcia czy jak im tam ; ) pewnie bym też nie wierzył ale w sylwestra to zawsze jakoś mam takie szczęście się za darmo od cholery takich kocich walk na oglądać. Też karetka z raz przyjechała, ale zgonu jeszcze nie widziałem po takiej walce ; )
  • 0

budo_puszkarz
  • Użytkownik
  • Pip
  • 10 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

To, że dziewczyny się leją jest stare jak świat. Teraz nawet częściej niz kiedyś bo takie czasy. I nie widzę w tym nic sensacyjnego w tym że są tacy którzy chca czy lubią to ogladać. fajnie by byo gdyby na ten temat wypowiedzialy się wlaśnie dziewczyny bo na razie to swoje zdanie mówią glównie faceci...
  • 0

budo_dagusia
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 125 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

To, że dziewczyny się leją jest stare jak świat. Teraz nawet częściej niz kiedyś bo takie czasy. I nie widzę w tym nic sensacyjnego w tym że są tacy którzy chca czy lubią to ogladać. fajnie by byo gdyby na ten temat wypowiedzialy się wlaśnie dziewczyny bo na razie to swoje zdanie mówią glównie faceci...

tylko ze wiesz my jak sie bijemy to z jakis konkretnych powodow..no powiedzmy konkretnych.......a tu to raczej sa jakies "ustawki"...chociaz czego ludzie nie zrobia dla kasy... 8O ..to jush troche przeginka...ale kazdy lubi co innego..ja tam sie wyzywam na treningu i nie popieram takich "osiedlowych" akcji... :!:
  • 0

budo_ssiezz
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 51 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Dla kasy wielu zrobi wiele. Takie akcje filmuje się na całym świecie. Dlatego i u nas dziewczyny nie mają oporów. Gdyby ktoś mi chciał jeszcze na ten temat powiedzieć to zapraszam na priva.
  • 0

budo_ssiezz
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 51 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Do Malty!
Przepraszam jakich chcesz konktetów, faktów? Zapraszam na priva.
  • 0

budo_hellfire
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2404 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Do Malty!
Przepraszam jakich chcesz konktetów, faktów? Zapraszam na priva.

TO i do mnie ślij konkrety
  • 0

budo_mesjasz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1074 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Ninjitsu

Napisano Ponad rok temu

to może te "konkrety" po prostu umieść tutaj... :roll:
  • 0

budo_szpieg
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 207 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Obejrzałbym se takie walki :twisted:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024