O co chodzi z tymi walkami ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Posluchaj nie chce chce wywolac burzy ale lecza mnie ci pseudo znawcy.Ja mam swoje zdanie o dzienikarzach.Pokaz mi kolego przynajmnie 3 reportaze co swietnie pisza fajnie o zawodach mma!Jesli nie nie wiesz na ten teamt to prosze nie zabieraja glosu i zacznij uwaznie czytac co sie na forum dzieje.Bylo tego bardzo duzo.Moze wejdziesz do dzialu mma 8OA co tu tak przeżywać? I dlaczego ktoś wygania kogoś innego z forum? Nie rozumiem. Przeciez są dziennikarze, którzy się na martial ars świetnie znają, piszą o zawodach itd. Robią dobrą robotę.
wk33 bardzo się przejął. A może sam organizuje takie starcia i strach go obleciał, że będzie sławniejszy niż Czarek Mończyk. Wk 33 jeśli chcesz mogę być twoją gwiazdą ringu!
Masz racje przejalem sie tym.Tak organizuje takie starcia ale w kisielu i w blocie jak chcesz to na priv.Nie wiem kto to Czrek Monczyk ale olewka.
Ja uwazam ze tamat jest zamkniety i na bank nie bede nic dpisywal.To jest forum i kazdy ma prawo zabrac glos nawet jesli nie m racji.To by na tyle.pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
mialem nic nie pisac ale musze sie zapytac namiary.Prosze o namiary Edytko.pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Stąd taka niechęć wk33 do dziennikarzy próbujących się wybić na jakimś poczytnym temacie. Wystarczy,ze dwie babeczki sie pobiły(bo się pokłóciły, alkohol), towarzych też po kielich i nie reague. Ktoś to nagrywa i juz można odbrać sie do "supertajnej" kasety na której jest brutalna walka dwóch zdesrpeowancyh kobiet.. Jeżeli to takie tajne, to czemu wsyscy o tym wiedzą...
Takie jest moje prywane zdanie
Pozdrawiam
Hell
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chodzi o to, że wszędzie sa dziennikarze szukający sensacji tam gdzie jej nie ma lub nie powinno być. WIele artykułów poświęconych mma dotyczyło nielegalnch walk organizowanych przez mafię, na których jest wiele zgonów a żądna krwii publiczność stawia tysiące by zobaczyć krew pot,łzy i ból...
Stąd taka niechęć wk33 do dziennikarzy próbujących się wybić na jakimś poczytnym temacie. Wystarczy,ze dwie babeczki sie pobiły(bo się pokłóciły, alkohol), towarzych też po kielich i nie reague. Ktoś to nagrywa i juz można odbrać sie do "supertajnej" kasety na której jest brutalna walka dwóch zdesrpeowancyh kobiet.. Jeżeli to takie tajne, to czemu wsyscy o tym wiedzą...
Takie jest moje prywane zdanie
Pozdrawiam
Hell
z tymi zgonami to ty tak na poważnie ?
Napisano Ponad rok temu
a masz ty wogóle mózg synek ?z tymi zgonami to ty tak na poważnie ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a masz ty wogóle mózg synek ?z tymi zgonami to ty tak na poważnie ?
no co ? Chyba jestem jeszcze pod wrażeniem krwawych filmów...
Napisano Ponad rok temu
Ja nie, bo mnie to wisi i wiem,ze tak nie jest. Ale wystarczy artykuł, który to opisuje(a naprawde takie czytałem)by tłum postrzegał walki w klatce jako takie zjawisko... Ludzie(i dzienikarze)nie potrzenuja prawdy(nie zawsze w kazdym razie)...z tymi zgonami to ty tak na poważnie ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To, że dziewczyny się leją jest stare jak świat. Teraz nawet częściej niz kiedyś bo takie czasy. I nie widzę w tym nic sensacyjnego w tym że są tacy którzy chca czy lubią to ogladać. fajnie by byo gdyby na ten temat wypowiedzialy się wlaśnie dziewczyny bo na razie to swoje zdanie mówią glównie faceci...
tylko ze wiesz my jak sie bijemy to z jakis konkretnych powodow..no powiedzmy konkretnych.......a tu to raczej sa jakies "ustawki"...chociaz czego ludzie nie zrobia dla kasy... 8O ..to jush troche przeginka...ale kazdy lubi co innego..ja tam sie wyzywam na treningu i nie popieram takich "osiedlowych" akcji...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam jakich chcesz konktetów, faktów? Zapraszam na priva.
Napisano Ponad rok temu
TO i do mnie ślij konkretyDo Malty!
Przepraszam jakich chcesz konktetów, faktów? Zapraszam na priva.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
co najlepsze
- Ponad rok temu
-
Stare psy i młode smerfy...
- Ponad rok temu
-
Takie smieszne cus ;)