Zmiana treningu po 3 miechach?
Napisano Ponad rok temu
Narazie jade
Pon
Klata trci
Sr
plecy
Pt
bary kaptury
Sobota
bic nogi
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Ale sprzet mamy dobry
Atlasy 2x
Suwnica
Gryfy, lawki , modlitwenik , obiciazenia sporo
Chodzi mi tylko o rozklad najlepiej , chociaz ten mi pasuje i chyba polaze na nic do konca cyklu
Napisano Ponad rok temu
1) klata+bic
2)plecy+barki (tył)
3)nogi
4)barki (przód i środek)+tric
Napisano Ponad rok temu
nogi
plecy bic
bary
swoja droga nie polecalbym rozdzielania barow na anktony szczegolnie przy jego stazu nalezy tez wspomniec ze tyl barow pracuje przy niektorych cw pleckow, wiec rower nie trafiles z ustawieniem
Napisano Ponad rok temu
czegos tu nie rozumiem bo wydaje mi sie ze wlasnie trafil, wkoncu Twoj plan opiera sie na partiach uzupelniajacych klata - > tric, plecy -> bic, wiec rower dal taki sam pomysl z barkami, co w tym zlego jak po plecach zrobi sobie 1 cwiczenie na tyly, najnormalniej je dopompuje jak trica po klacie czy bica po plecach...a cwiczac normalnie barki tyly przeciez nie pracuja, wiec przecwiczy je tylko 1x w tygodniu, w Twojej rozpisce 2x w tygodniu przy plecach i normalnym treningu barkówswoja droga nie polecalbym rozdzielania barow na anktony szczegolnie przy jego stazu nalezy tez wspomniec ze tyl barow pracuje przy niektorych cw pleckow, wiec rower nie trafiles z ustawieniem
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
ja takich połączeń nie lubie, bo potem nie mam siły wykonać porzadnie tej mniejszej partii, bo jest ona już zmęczona po poprzednich ćwiczeniachtrica po klacie czy bica po plecach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
klata
plecy
nogi tric
bary bic
pozwoli bardziej skupic sie na kazdym anktonie i bedziemy mogli bardziej go dobic zas w wt kiedy to przypada trneing pleckow damy trening ktory nie bedzie poswiecony pleckom i bardziej bedziemy sie skupiac na danej cz pleckow w zaleznosci ktora chceemy dopracowac a udzial tylnej czesci barow bedzie oczywiscie w mniejszym stopniu wiec mozna by podzielic jakoby na trening lekki i ciezszy wiadomo ktory do ktorego
Napisano Ponad rok temu
cwiczyl 6razy w tyg po 2 godziny i to byl jego trening na mase
Napisano Ponad rok temu