Bodybuilding is my Second Life
Napisano Ponad rok temu
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
PS. nie mogłem sie doczekac rozpoczęcia cyklu i "masowania" dzisiaj juz trzeba jedzenie przygotowac )
Jutro o 6:00 mój pociąg odjeżdza i zaczyna sie wspaniała trasa ....
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
Suplementy
Xpand recovery - smak fruit punch , lajtowo sie przełyka , jest nawet ok
Knockout - smak orange lemon , musze pic na 2 razy bardzo intensywny smak
Gainer 2 vitalmax - aktualnie jem smak wanilie , sypie po treningu 150g na 300ml mleka , jest bardzo slodki , zawsze porcje musze przepic wodą bo az mi sie nie dobrze robi. rozpuszczalność srednia zostają grudki , ale moze to moja wina bo robie to na zimnym mleku , w tym tygodniu sporoboje gotowac mleko przed zrobieniem gainera moze będzie lepiej
MyoFusion i Real mass firmy Gaspari nutrition - białko jak i gainer smaku vaniliowego , smakowalo jak takie capucinno waniliowe, niebo w gębie , rozpuszczalnosc 100% zadnych grudek , miło i przyjemnie sie to spozywało
ogolnie połączenie tych supli to strzał w 10 , bardzo duza pompa utrzymująca sie nawet do następnego dnia po treningu , w piątek czyli 5 dnia cyklu zauwazylem wzrost siły czyli jest dobrze , pomimo mojej choroby ( jakies ostre przeziębienie od poniedzialku ).
Dieta
Codziennie trzymana w 100% , bez zadnych odskoków od posiłków , diete mam na + 448kcal czyli malo tak zeby sie nie zalac a zrobic mase dobrą
Sylwetka
Otóż tutaj sie zdziwiliem bo zauwazylem poprawe sylwetki juz w 6 dniu cyklu , wydaje mi sie ze jestem troche większy niz przed cyklem , wagi nie mam ale mysle ze z 2 kg zrobilem bo to widac
Trening
Treningi robie ciężkie , po kazdym z treningów zakwasy mocne czyli naprawde czuje ze mięsien dostał ostro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Codziennie trzymana w 100%
No co jak co, ale to jest najtrudniejsze do wykonania
Lec dalej-zdrowia
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
wogole po ponad 2 latach treningu doszedlem do wniosku ze tylko az tak cięzkie treningi działają na moj ciało bo widze i czuje ze rosne od kiedy zwiększylem ilosc serii
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
łokurva to faktycznie diety i snu musisz pilnować bo łatwo o przetrenowanie przy takiej intensywności. szok szokiem ale może źle dobierasz ćwiczenia, że musisz robić 16. ja też kombinowałem z ćwiczeniami do momentu aż znalazłem takie przy których robię 9 serii i mam odpowiednio przećwiczonego bicepsa, więcej nie znaczy lepiej a jeszcze nie spotkałem się z taką ilością serii na małą partię ;dja teraz robie 16 serii na bica i 16 serii na trica
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pod swój organizm i ćwiczenia dobierzemy takie jakie czujemy
że działają. Ja robię 6 serii na łapy i działaj. Jeśli na kogoś dział 16 serii to spoko.
imo kosior dobrze, dbaj o linie
powodzenia!